Τετάρτη, 18 Ιανουαρίου 2017

Παρασκευή στις 3: Συναυλία στη Μουσική Βιβλιοθήκη από το Αθηναϊκό Ωδείο

Παρασκευή στις 3: Συναυλία στη Μουσική Βιβλιοθήκη από το Αθηναϊκό Ωδείο

Την Παρασκευή 22 Νοεμβρίου πραγματοποιείται στη Μεγάλη Μουσική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος η ένατη κατά σειρά συναυλία της περιόδου Σεπτεμβρίου – Δεκεμβρίου 2013 από το Αθηναϊκό Ωδείο . Οι σπουδαστές πιάνου της τάξης της Εύης Μαρινάκη: Αλυγιζάκη Α., Ανέστη Ε., Δάβου Α., Θεοφανοπούλου Ν., Μαυρίδη Ν., Μαυρίδης Η., Ντάφλου Β., Παπακυριαζής Δ., Τριανταφύλλου Μ., Υφαντή Μ., Χαλκοδαίμων Α., και Ταρνανάς Μ. θα ερμηνεύσουν έργα για πιάνο του Γιάννη Κωνσταντινίδη.


Παράλληλα φωνητικό σύνολο απότελούμενο από τους Μητσοπούλου Α., Χουζουράκη Α., Κάβουρα Γ., και Ταρνανά Μ. Θα ερμηνεύσει τραγούδια του Γίαννη Κωνσταντινίδη. Στο πιάνο συνοδεύει ο Μιχάλης Παπαγεωργίου.


Τη συναυλία προλογίζουν οι Κωνσταντίνος Λυγνός και Ελένη Σκάρκου.Περισσότερες πληροφορίες καθώς και για το πρόγραμμα της συναυλίας θα βρείτε ιστοσελίδα της Βιβλιοθήκης: http://www.mmb.org.gr/page/default.asp?id=6415&la=1  

 

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά η Μεγάλη Μουσική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος «Λίλιαν Βουδούρη» φιλοξενεί μικρές συναυλίες τελειόφοιτων μαθητών Ωδείων υπό τον τίτλο «Παρασκευή στις 3: Συναυλίες στη Βιβλιοθήκη». Οι συναυλίες πραγματοποιούνται στην Αίθουσα Διδασκαλίας της Βιβλιοθήκης στα πρότυπα των lunchtimeconcerts, ενός θεσμού που είναι ιδιαίτερα δημοφιλής σε πολλές χώρες της Ευρώπης. 

Σχετικές ειδήσεις
Η Μουσική Βιβλιοθήκη στις Μουσικές Συλλογές του Europeana Sounds
21.07.2016 10:10
Αυτό το μήνα η αρχική σελίδα των Μουσικών Συλλογών της Europeana είναι αφιερωμένη στη Μουσική Βιβλιοθήκη "Λίλιαν Βουδούρη".
Νότες και λέξεις για μικρούς και μεγάλους στη Μουσική Βιβλιοθήκη
16.06.2016 15:42
Την Τρίτη 21 Ιουνίου, στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Γιορτής της Μουσικής, η Μεγάλη Μουσική Βιβλιοθήκη του Συλλόγου Οι Φίλοι της Μουσικής στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών υποδέχεται μικρούς και μεγάλους σε μια μουσικοχορευτική εκδήλωση-δρώμενο που θα εξελίσσεται στους χώρους της,
Εκδήλωση για τη Γιορτή της Μουσικής 2016 στη Μουσική Βιβλιοθήκη
26.05.2016 11:45
Η Μουσική Βιβλιοθήκη μας προσκαλεί σε μια εκδήλωση με αφορμή την Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής, με τίτλο Νότες και λέξεις, για μικρούς και μεγάλους.
Ψήγματα αρχαίου ελληνικού ήχου: απαγγελία στη Μουσική Βιβλιοθήκη
19.02.2016 16:44
Η Μουσική Βιβλιοθήκη μας προσκαλεί σε μια βραδιά με απαγγελίες και μουσική με τίτλο Ψήγματα αρχαίου ελληνικού ήχου.

Στον λαβύρινθο της μουσικής του Μεσαίωνα: Σεμινάριο και Συναυλία στη Μουσική Βιβλιοθήκη

18.02.2016 17:01
Η Μουσική Βιβλιοθήκη μας προσκαλεί σε ένα σεμινάριο και μία συναυλία με τίτλο Στον λαβύρινθο της μουσικής του Μεσαίωνα: Ένας διαδραστικός οδηγός επιβίωσης.