Τρίτη, 28 Φεβρουαρίου 2017

Όλοι οι άνθρωποι είναι όμορφοι, μια μουσική παράσταση με τον Αργύρη Μπακιρτζή στο Αγγέλων Βήμα

Όλοι οι άνθρωποι είναι όμορφοι, μια μουσική παράσταση με τον Αργύρη Μπακιρτζή στο Αγγέλων Βήμα

Ο Αργύρης Μπακιρτζής έρχεται στην Αθήνα για δύο εμφανίσεις στις 20 και 27 Νοεμβρίου 2013, με την παράσταση Όλοι οι άνθρωποι είναι όμορφοι, στη σκηνή του θεάτρου Αγγέλων Βήμα.


Ο Αργύρης Μπακιρτζής από τους Χειμερινούς Κολυμβητές έρχεται για να συναντήσει τους String Theory Ensemble.

Δύο δεξιοτέχνες μουσικοί, ο κλασικός πιανίστας Γιώργος Πατεράκης και η Μαρία Πλουμή στο παραδοσιακό λαούτο, μαζί με την Σταυρούλα Παυλίκου στο τραγούδι, υποδέχονται όλοι μαζί τον Γιάννη Φλωρινιώτη σε μια αντι-σνόμπ απρόβλεπτη βραδιά όπου τσάμικα θα σταθούν δίπλα σε πολωνέζες του Σοπέν και γιαπωνέζικα τραγούδια του ’30, Γονίδης και “Μεγιεμελέ” θα ακουστούν δίπλα σε τραγούδια των Χειμερινών Κολυμβητών, επιτυχίες του Μπίγαλη δίπλα σε fados της Αιμιλίας Ροντρίγκεζ και σονάτες Scarlatti δίπλα στο “Τάκα-Τάκα” του Τέρη Χρυσού.


Ο guest star Γιάννης Φλωρινιώτης ως άλλος άσπρος σίφουνας θα περπατήσει τραγουδώντας πάνω στις διαχωριστικές γραμμές κάνοντάς τις αόρατες.


String Theory Ensemble

Το String Theory Ensemble είναι ένα νέο και εξελισσόμενο σχήμα, που ιδρύθηκε τον Οκτώβριο του 2011 από την Μαρία Πλουμή και τον Γιώργο Πατεράκη .

Εκτός από το Cheap: Low Quality-High Fun και το Όλοι οι άνθρωποι είναι όμορφοι, από την ίδρυσή του μέχρι σήμερα το  String Theory Ensemble έχει ολοκληρώσει τα projects: Ένας Παράξενος Κόσμος (Μ. Πλουμή - Γ. Πατεράκης - Α. Μπακιρτζής / 2012) και D.E.A.T.H. - Dual Existence Assertive Theory Hoax, ένα σύνθετο έργο με μουσική , βίντεο και αφήγηση , βασισμένο στην “Έβδομη Σφραγίδα” του Μπέργκμαν και τις παραδοχές της σύγχρονης φυσικής περί αντίληψης της πραγματικότητας μέσω των ανθρώπινων αισθήσεων.

Από το 2012 ο Αργύρης Μπακιρτζής και η Σταυρούλα Παυλίκου είναι πλέον μόνιμα μέλη του String Theory Ensemble.

https://www.facebook.com/STRINGTHEORYDUET

Σχετικές ειδήσεις
No name's Myth, του Μάριου Στρόφαλη στο θέατρο Αγγέλων βήμα
12.01.2017 15:36
Η μουσική παράσταση No name's Myth, του Μάριου Στρόφαλη ανεβαίνει στο θέατρο Αγγέλων βήμα.
09.11.2016 17:05
Ο συνθέτης Μάριος Στρόφαλης, φέρνει στο Αγγέλων Βήμα έξι μαγικά Σαββατόβραδα - έξι μοναδικές μπιστρό-συναυλίες με τον γενικό τίτλο Bistrot du Monde.
Η ώρα των 50 λεπτών: Ο Αντώνης Μποσκοΐτης υποδέχεται την Τάνια Τσανακλίδου στο Αγγέλων Βήμα
08.11.2016 10:33
Την Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2016 και ώρα 21.00, στο ζεστό και φιλόξενο φουαγιέ του «Αγγέλων Βήμα», η Τάνια Τσανακλίδου θα ξαπλώσει στο ντιβάνι του σκηνοθέτη – δημοσιογράφου Αντώνη Μποσκοΐτη για μια εκ βαθέων συνεδρία – συνέντευξη!
Οι Χειμερινοί Κολυμβητές live στο Half Note
20.10.2016 14:59
Με τη μουσική τους πρόταση να συνδυάζει παραδοσιακά και σύγχρονα στοιχεία και να δημιουργεί ζεστή και χιουμοριστική ατμόσφαιρα, ο Αργύρης Μπακιρτζής και η παρέα του συναντούν ξανά το φανατικό τους κοινό στην πρώτη τους «χειμερινή κολύμβηση» της νέας σεζόν.
O Αργύρης Μπακιρτζής στον Κήπο του Black Duck
30.05.2016 10:51
Στον μαγευτικό του Κήπο, το Black Duck, την Τρίτη 31 Μαΐου, υποδέχεται το καλοκαίρι με τον Αργύρη Μπακιρτζή και τον πιανίστα Γιώργο Πατεράκη.