Τετάρτη, 22 Φεβρουαρίου 2017

Η Βικτωρία Ταγκούλη στο Gazarte

Η Βικτωρία Ταγκούλη στο Gazarte

Το «Τετράδιο» είναι μία νέα, ξεχωριστή συναυλιακή πρόταση που έχουν ετοιμάσει η Βικτωρία Ταγκούλη με τον συνθέτη Χρίστο Θεοδώρου και πρόκειται να παρουσιάσουν για πρώτη φορά στην νέα σκηνή του Gazarte.

 
Βασικός άξονας της νέας αυτής προσέγγισης είναι το ομώνυμο άλμπουμ «Τετράδιο», σε μουσική Χρίστου Θεοδώρου και στίχους του Μιχάλη Γελασάκη, με το τραγούδι “Διαπιστώσεις” να έχει ήδη κερδίσει τις καλύτερες των εντυπώσεων.

 
Οι σελίδες αυτού του συναυλιακού «Τετραδίου» κρύβουν αρκετές συγκινήσεις: τα σκηνοθετικά ευρήματα του Γιώργου Σαχίνη και τις καινούργιες εκπληκτικές διασκευές μεγάλων τραγουδιών, που δηλώνουν με σαφήνεια το καλλιτεχνικό στίγμα της ξεχωριστής αυτής ερμηνεύτριας.

 
Έτσι αυτή τη φορά, η δυναμικά λυρική φωνή της Βικτωρίας Ταγκούλη συναντά μεταξύ άλλων τραγούδια όπως το “This Is My Life” της Shirley Bassey, το “La Vie En Rose” της Edith Piaf, το “The One I Love” του Rufus Wainright, το “The Cripple & the Starfish” του Antony & The Johnsons, το ”Hijo De La Luna” της Montserrat Caballe αλλά και τη “Σιωπή” των Ξύλινων Σπαθιών.

 
Την Βικτωρία συνοδεύει επί σκηνής το γυναικείο κουαρτέτο εγχόρδων Piu Mosso Quartet (Αγγελική Ποτήρη - α’ βιολί , Ελισάβετ Αναγνώστου - β’ βιολί, Νάγια Βουρλάκη – βιόλα, Κιάρα Κωνσταντίνου – τσέλο), η Ευφροσύνη Τσαρουχά στο κοντραμπάσο ενώ στο πιάνο , το μεταλλόφωνο και τα κρουστά, ο σταθερός συνεργάτης της Βικτωρίας Ταγκούλη, συνθέτης Χρίστος Θεοδώρου.
 

Την καλλιτεχνική επιμέλεια του προγράμματος συνυπογράφουν ο Δημήτρης Βραχνός και ο Νίκος Μακράκης.

Σχετικές ειδήσεις
Η Houseband του Gazarte υποδέχεται τον Γιάννη Καστανάκη
01.02.2017 10:24
Κάθε Σάββατο, η νέα Houseband του gazarte βάζει στη νύχτα φωτιά από το Roof Stage του gazarte. Ο George Zervos συναντά τη λαμπερή Eva Tsachra η οποία τραγουδά πάνω σε φρέσκες, σαρωτικές μελωδίες και... κάπως έτσι ο ρυθμός "εκτοξεύεται" σε νέα επίπεδα!
Ο Max The Sax επιστρέφει στο Gazarte
19.12.2016 17:16
Ένας πραγματικός "rock star" του σαξόφωνου στο Roof Stage του Gazarte! Μarkus Ecklmayr... Ο "εκκεντρικός" τύπος που ξεχωρίσαμε και αγαπήσαμε ως front man του Parov Stelar επιστρέφει στο Roof Stage του gazarte για ένα live... εμπειρία.
Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη και ο Στέφανος Κορκολής επιστρέφουν στο Gazarte
14.11.2016 10:22
H παράσταση - σταθμός που αγαπήθηκε όσο λίγες και έπαιξε δυο ολόκληρες σεζόν στο Gazarte κάνει... “Reunion”.
Η Ευανθία Ρεμπούτσικα και η Έλλη Πασπαλά για τρεις συναυλίες στο Gazarte
13.10.2016 15:22
Δύο γυναίκες με ξεχωριστό στίγμα επιστρέφουν στο GAZARTE μετά από πολλά χρόνια, σε μια μουσική συνεργασία με θηλυκή ματιά και ευαισθησία.
Η Robin Mckelle live στο Gazarte
23.05.2016 11:11
Στις 29 Μαΐου 2016 απολαμβάνουμε την ξεχωριστή Robin McKelle στο Theater Stage του GAZARTE.