Ενάμιση χρόνο μετά τον 2ο δίσκο και λίγο πριν τον 3ο, η Μαριέττα Φαφούτη αλλάζει πάλι. Και είναι έτοιμη για την πιο αναπάντεχη εμφάνισή της!

Στη νέα σειρά συναυλιών της μπαίνει σε ρόλους που δεν την έχουμε ξαναδεί. Στους ρόλους των νέων της τραγουδιών. Έτσι μεταμορφώνεται από αιμοδιψής ερωμένη σε επικηρυγμένη φυγά, από γυναίκα που ανακαλύπτει ότι έχει υπερδυνάμεις σε ατρόμητο θηλυκό που καταδιώκεται από τον παρανοϊκό εραστή της.

Με τα νέα τραγούδια της, που θα μπορούσαν να είχαν βγει από ταινία του Ταραντίνο, η Μαριέττα Φαφούτη και η μπάντα της καλούν το αθηναϊκό κοινό στη νέα ξέφρενη σειρά συναυλιών που θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά στο Kookoo, την Παρασκευή 29 Νοεμβρίου και το Σάββατο 21 Δεκεμβρίου.

Η Μαριέττα Φαφούτη μεγάλωσε για τα καλά μέσα στα 3 τελευταία χρόνια. Στην αρχή ήταν το μικρό ονειροπόλο κορίτσι που παρακινούσε τον κόσμο να βάλει λίγο ρομαντισμό στη ζωή του με το πρώτο της album «Try a little romance» (Inner Ear Records) και την αναπάντεχη ραδιοφωνική επιτυχία του «Don’t stop». Ενάμιση χρόνο αργότερα, το ίδιο κορίτσι βίωσε την πρώτη του ενηλικίωση με το δεύτερο δίσκο της «Homemade Joy» (Inner Ear Records) ο οποίος βρέθηκε στην κορυφή των Ελληνικών Top5 με τους καλύτερους δίσκους για το 2013, και ένα single, το Kookoobadi, το οποίο αναδείχθηκε τραγούδι της χρονιάς και κατέκλυσε όλα τα ραδιόφωνα. Και φτάνουμε στο σήμερα, στο 3ο album στο οποίο η Μαριέττα ενηλικιώνεται για δεύτερη φορά και δεν φοβάται να έρθει σε επαφή με τη σκοτεινή της πλευρά, μέσα από σουρεαλιστικές, τρομακτικές αλλά και αστείες ιστορίες ενορχηστρωμένες με κινηματογραφικό τρόπο και έχοντας ως βάση τους την έντονη ρυθμικότητα και τις μεγάλες ταχύτητες. Χωρίς φυσικά να λείπουν ποτέ οι επιρροές της από τις μουσικές των 70s, των 80s και των αγαπημένων μιούζικαλ.

Στη νέα σειρά συναυλιών η Μαριέττα Φαφούτη και η 8μελής της μπάντα φέρνουν τα πάνω κάτω με τη βοήθεια τραγουδιών από το 2ο και 3ο album, πειραγμένων κομματιών από το 1o album και αγαπημένων διασκευών που θα μετατρέψουν τη συναυλία σε ένα ξέφρενο πάρτι!

Το 3o album της Μαριέττας Φαφούτη, πρόκειται να κυκλοφορήσει την άνοιξη του 2014, σε παραγωγή Θοδωρή Ζευκιλή, ενώ το single του δίσκου θα κυκλοφορήσει μέσα στον Γενάρη του 2014.

Παίζουν οι μουσικοί:

Ευαγγελία Ξυνοπούλου: Φωνητικά-Κρουστά
Εύη Κουρτίδου: Φωνητικά-Κρουστά
Παναγιώτης Ζούγρος: Φωνητικά-Κρουστά-Ηλεκτρική κιθάρα
Θοδωρής Ζευκιλής: Μπάσο
Κώστας Χαλιώτης: Ντραμς
Γιώργος Ζαρέας: Τρομπόνι
Ρένος Παπασταύρος: Πλήκτρα-Sampling
Δημητρης Σιάμπος: Κιθάρες

www.mariettafafouti.com

Οργάνωση παραγωγής: PROSPERO, www.prospero.com.gr