Ύστερα από μία εντυπωσιακή, sold out πρώτη εμφάνιση τον Οκτώβριο, η Μαρίζα Ρίζου επιστρέφει στο Gazarte το Σάββατο 23 Νοεμβρίου!

Μια βραδιά γεμάτη jazz και swing ήχους από μια φωνή με τέτοια ένταση και drive που σε συναρπάζει και σε παρασύρει στο τριπ μιας υπέροχης γιορτής.

Η Μαρίζα Ρίζου και η επταμελής μπάντα της σ’ ένα μοναδικό σόου με αστείρευτη ενέργεια και feeling μετατρέπουν τη μουσική σε καθαρό ρυθμό, ανάσα, βαθύτερη ικανοποίηση του είναι.

Με αυτή τη χαρά που σε μεταφέρει στη φωτεινή και pop πλευρά της τζαζ, η Μαρίζα Ρίζου επιλέγει να τραγουδήσει ό,τι αγαπάει – Aretha Franklin, Frank Sinatra, Nina Simone, Ella Fitzgerald, Michael Buble, μαζί με τα δικά της κομμάτια από το πρώτο της άλμπουμ, “Γλυκό Πρωί”.

Η Μαρίζα Ρίζου από το πρώτο της κομμάτι, μας έμαθε πώς χορεύεται η «Μπόσα Νόβα του Ησαΐα» του Φοίβου Δεληβοριά. Ερμήνευσε με τέτοια συμπυκνωμένη δύναμη και θηλυκότητα το  «Πόσο Λυπάμαι» που μας καθήλωσε και κατέκτησε τα ραδιόφωνα όλης της χώρας με το  «Μια Άλλη Ευτυχία». Μας χάρισε το πιο “Γλυκό Πρωί” της ελληνικής δισκογραφίας και μας απέδειξε ότι η αισιοδοξία είναι μεταδοτική. Ακούς τη μουσική, σιγά σιγά στροβιλίζεσαι στο ρυθμό της και πριν ακόμα το καταλάβεις, χορεύεις.

Παίζουν οι μουσικοί:

Βαγγέλης Κατσαρέλης: Τρομπέτα
Γιώργος Ζαρέας: Τρομπόνι
Αδάμ Δόγκας: Άλτο σαξόφωνο / κλαρινέτο
Δημήτρης Σιάμπος: Κιθάρες
Μάρκος Χαιδεμένος: Πιάνο
Κώστας Πατσιώτης: Ηλεκτρικό μπάσο / κοντραμπάσο
Γιώργος Κασαβέτης: Τύμπανα

Ενορχηστρώσεις: Δημήτρης Σιάμπος
Ήχος: Γιάννης Παξεβάνης