Σάββατο, 22 Οκτωβρίου 2016

H μουσική του καμπαρέ στην Ελλάδα!

H μουσική του καμπαρέ στην Ελλάδα!
Για δύο μοναδικές παραστάσεις, θα βρεθεί στην Ελλάδα η Ute Lemper στις 23 Σεπτεμβρίου στο Θέατρο Ηρώδου Αττικού και στις 24 Σεπτεμβρίου στο Μέγαρο Μουσικής στην Θεσσαλονίκη. Όσοι δεν κατάφεραν πέρυσι να παρακολουθήσουν τις μοναδικές δύο sold out παραστάσεις της στο Μέγαρο Μουσικής θα έχουν την ευκαιρία και φέτος να παρακολουθήσουν μια συναυλία - φλάς μπακ στις καλύτερες στιγμές της τεράστιας καριέρας της, που γνώρισε τρομακτική επιτυχία, με καθολική αποδοχή από το κοινό.

Με την υπόσχεση να παρουσιάσει ένα λαμπερό απάνθισμα των καλύτερων τραγουδιών που έχει ερμηνεύσει μέχρι σήμερα πρόκειται σίγουρα για μια παράσταση πού θα μας συνεπάρει  και θα μας ταξιδέψει νοσταλγικά, με τα αξέχαστα τραγούδια του Γερμανικού και Γαλλικού καμπαρέ και τα διασημότερα μουσικά ακούσματα των πιο αγαπημένων μας μιούζικαλ . Η παράστασή της να φέρει τον πολλά υποσχόμενο τίτλο : Ute Lemper – Best Of.

Oι δύο παραστάσεις τελούν υπό την αιγίδα της Γερμανικής Πρεσβείας και του Ινστιτούτου Goethe. H παράσταση της Θεσσαλονίκης διοργανώνεται στα πλαίσια των 43ων Δημητρίων.

H έναρξη της προπώλησης ξεκινάει σήμερα!
Σχετικές ειδήσεις
Με το Chronos και τη Δήμητρα Γαλάνη ολοκληρώνεται το Φεστιβάλ στο Θέατρο του Αττικού Άλσους
09.09.2016 11:48
Με την παράσταση Chronos της Δήμητρας Γαλάνη, μία συνάντησή της με ένα κουαρτέτο εξαιρετικών Ελλήνων μουσικών με κεντρικό άξονα τραγούδια που έχουν γράψει οι μεγάλοι μας δημιουργοί, ποιητές και συνθέτες, κλείνει την αυλαία του Φεστιβάλ στο θέατρο του Αττικού Άλσους ο Οργανισμός Πολιτισμού Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων, την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου στις 9μ.μ.
Sivert Høyem with His Band & Strings live στο Ηρώδειο
26.07.2016 15:34
Στις 29 Σεπτεμβρίου και στις 2 Οκτωβρίου 2016, ο Sivert Høyem θα πραγματοποιήσει δύο μοναδικές παραστάσεις στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού. Special Guest: Marie Munroe.
Γράμματα από τη Γερμανία, των Μίκη Θεωδοράκη και Φώντα Λάδη στο Φεστιβάλ Αττικού Άλσους
06.07.2016 15:27
Με τη μουσική παράσταση Γράμματα από τη Γερμανία σε μουσική Μίκη Θεωδοράκη και ποίηση Φώντα Λάδη, ανοίγει την αυλαία του Φεστιβάλ στο Θέατρο Αττικού Άλσους τη Δευτέρα 11 Ιουλίου, στις 9μ.μ. ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων, με την υποστήριξη του Κεντρικού Τομέα Αθηνών της Περιφέρειας Αττικής.
Μια συναυλία - γιορτή από τα Μουσικά Σύνολα ΕΡΤ στο Ηρώδειο
31.05.2016 16:22
Τα Μουσικά Σύνολα της ΕΡΤ στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αθηνών θα μας χαρίσουν μία συναυλία, με αφορμή και την Ευρωπαϊκή Ημέρα Μουσικής, την Τρίτη 21 Ιουνίου 2016 στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού.
Μια εποχή στην κόλαση, από τον Γιώργο Χριστιανάκη σε επανάληψη στο Τριανόν
05.01.2016 10:53
Η μουσική παράσταση λόγου του Γιώργου Χριστιανάκη «Μια Εποχή στην Κόλαση», συνεχίζει την περιοδεία στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Μετά τις sold out παραστάσεις σε Αθήνα, Λευκωσία και Θεσσαλονίκη θα παρουσιαστεί και πάλι στο Κινηματοθέατρο Τριανόν, μόνο για δύο βραδιές, την Κυριακή 31 Ιανουαρίου και τη Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου.