Κυριακή, 23 Οκτωβρίου 2016

Τραγούδια αληθινά...

Τραγούδια αληθινά...

Ψαραντώνης, Αγγελάκας και Βελιώτης συναντιούνται για πρώτη φορά για να κάνουν το Θέατρο Λυκαβηττού στις 18 Σεπτεμβρίου μια μεγάλη μουσική σκηνή .

Και οι τρεις καλλιτέχνες είναι γνωστοί για το σπουδαίο έργο που έχουν προσφέρει στη μουσική σκηνή της Ελλάδας, με τους αυθεντικούς ήχους τους, οι οποίοι ξεπερνούν είδη και εθνικότητες και κάνουν τη μουσική τους να μοιάζει παγκόσμια…

Η πρώτη συνεργασία του Γιάννη Αγγελάκα και του τσελίστα Νίκου Βελιώτη μαζί με τον Ψαραντώνη, πρόεκυψε από την επιθυμία να παρουσιάσουν τρια άλμπουμ της ανεξάρτητης εταιρίας All Together Now.

Στο ξεκίνημα της συναυλίας ο Γιάννης Αγγελάκας και ο Νίκος Βελιώτης θα παρουσιάσουν την συνεργασία τους στον δίσκο Πότε θα φτάσουμε εδώ καθώς και αποσπάσματα από την πρώτη τους συνεύρεση στον δίσκο Ανάσες των Λύκων.

Και αμέσως μετά ο Γιάννης Αγγελάκας θα καλέσει στην σκηνή τον Ψαραντώνη με τον οποίο θα πει μερικά τραγούδια και στη συνέχεια μόνος του πια ο Ψαραντώνης θα παρουσιάσει τον δίσκο Να \'χεν η θάλασσα βουνά αλλά και άλλα Κρητικά τραγούδια, έτσι όπως μόνο ο ίδιος μπορεί να ερμηνεύσει με την λύρα του.

Η συνεργασία του Ψαραντώνη με την Alltogethernow, έχει σαν αποτέλεσμα έναν από τους πιο αυθεντικούς δίσκους που έφτιαξε ποτέ, με την παραγωγή του Γιάννη Αγγελάκα να καταφέρνει να αποδώσει την μοναδική ατμόσφαιρα του δίσκου.

Σχετικές ειδήσεις
Γιάννης Αγγελάκας - Λύκοι Live: Νέο CD από την Feelgood Entertainment
09.08.2016 13:30
Η Feelgood Entertainment ανακοινώνει τη συνεργασία της με τον Γιάννη Αγγελάκα και την Alltogethernow.
Ερωτόκριτος: Χαΐνηδες, Ψαραντώνης & Κι όμΩς κινείται στο Θέατρο Βράχων
21.07.2016 12:03
Μια ανάγνωση του Ερωτόκριτου διαφορετική από τις συνηθισμένες προτείνουν οι Χαΐνηδες και η ομάδα Κι όμΩς κινείται (χορός/ακροβασία) στη μουσική παράσταση Ερωτόκριτος του Βιτσέντζου Κορνάρου, τη Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2016 στο Θέατρο Βράχων. Με τη συμμετοχή του Ψαραντώνη.
Ο Ψαραντώνης στο Μύλος Club
18.05.2016 11:07
Η kazandb παρουσιάζει τον ΨΑΡΑΝΤΩΝΗ την Πέμπτη 19 Μαΐου 2016 στο ΜΥΛΟΣ CLUB.
Ο Γιάννης Αγγελάκας και η μπάντα του στο Block 33
22.01.2016 16:38
Το Block 33 στη Θεσσαλονίκη υποδέχεται τον Γιάννη Αγγελάκα και τη νέα του μπάντα για δύο συναυλίες στις 4 και 5 Μαρτίου 2016.
Η Τίγρης του Ψηλορείτη με τον Ψαραντώνη στο Half Note
14.01.2016 14:49
Ο Ψαραντώνης (Αντώνης Ξυλούρης) αποτελεί μια ξεχωριστή μορφή. Από το 1982 έως σήμερα έχει παίξει και συνεχίζει να παίζει στα μεγαλύτερα φεστιβάλ του κόσμου, μιλώντας στις ψυχές των ανθρώπων, ανεξάρτητα καταγωγής και εθνικότητας, κερδίζοντας διθυραμβικές κριτικές.