Τρίτη, 21 Φεβρουαρίου 2017

Τραγούδια αληθινά...

Τραγούδια αληθινά...

Ψαραντώνης, Αγγελάκας και Βελιώτης συναντιούνται για πρώτη φορά για να κάνουν το Θέατρο Λυκαβηττού στις 18 Σεπτεμβρίου μια μεγάλη μουσική σκηνή .

Και οι τρεις καλλιτέχνες είναι γνωστοί για το σπουδαίο έργο που έχουν προσφέρει στη μουσική σκηνή της Ελλάδας, με τους αυθεντικούς ήχους τους, οι οποίοι ξεπερνούν είδη και εθνικότητες και κάνουν τη μουσική τους να μοιάζει παγκόσμια…

Η πρώτη συνεργασία του Γιάννη Αγγελάκα και του τσελίστα Νίκου Βελιώτη μαζί με τον Ψαραντώνη, πρόεκυψε από την επιθυμία να παρουσιάσουν τρια άλμπουμ της ανεξάρτητης εταιρίας All Together Now.

Στο ξεκίνημα της συναυλίας ο Γιάννης Αγγελάκας και ο Νίκος Βελιώτης θα παρουσιάσουν την συνεργασία τους στον δίσκο Πότε θα φτάσουμε εδώ καθώς και αποσπάσματα από την πρώτη τους συνεύρεση στον δίσκο Ανάσες των Λύκων.

Και αμέσως μετά ο Γιάννης Αγγελάκας θα καλέσει στην σκηνή τον Ψαραντώνη με τον οποίο θα πει μερικά τραγούδια και στη συνέχεια μόνος του πια ο Ψαραντώνης θα παρουσιάσει τον δίσκο Να \'χεν η θάλασσα βουνά αλλά και άλλα Κρητικά τραγούδια, έτσι όπως μόνο ο ίδιος μπορεί να ερμηνεύσει με την λύρα του.

Η συνεργασία του Ψαραντώνη με την Alltogethernow, έχει σαν αποτέλεσμα έναν από τους πιο αυθεντικούς δίσκους που έφτιαξε ποτέ, με την παραγωγή του Γιάννη Αγγελάκα να καταφέρνει να αποδώσει την μοναδική ατμόσφαιρα του δίσκου.

Σχετικές ειδήσεις
«Ήσυχα Τραγούδια Για Ανέμελα Λιβάδια»: Το νέο CD των Γιάννη Αγγελάκα & 100ο C
07.12.2016 10:04
H Feelgood Records, ο Γιάννης Αγγελάκας και η Alltogethernow παρουσιάζουν το άλμπουμ «Ήσυχα Τραγούδια Για Ανέμελα Λιβάδια», τη νέα δισκογραφική δουλειά του και την πρώτη του μαζί με το νέο του συγκρότημα, τους 100ο C.
Ο Ψαραντώνης για δύο βραδιές στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο
21.11.2016 11:27
Ο Ψαραντώνης θα βρεθεί στις αρχές Δεκεμβρίου για δυο βραδιές στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο, την Παρασκευή 2 και το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου. Μία μουσική παράσταση, που θα περιλαμβάνει γνωστά τραγούδια από ολόκληρη την δισκογραφία του Ψαραντώνη, καθώς και ανέκδοτα αποσπάσματα από το δίσκο που ηχογραφεί με τίτλο, «Ο Ερωτόκριτος».
Ο Γιάννης Αγγελάκας και οι 100° C σε ευρωπαϊκή περιοδεία
15.11.2016 10:52
Έχει περάσει ένας χρόνος από τότε που ο Γιάννης Αγγελάκας και η μπάντα του, οι 100°C πήραν τους δρόμους παρουσιάζοντας live επιλογές από την πορεία του Γιάννη Αγγελάκα από τις Τρύπες έως σήμερα καθώς και την προσεχή δισκογραφική δουλειά τους.
Γιάννης Αγγελάκας - Λύκοι Live: Νέο CD από την Feelgood Entertainment
09.08.2016 13:30
Η Feelgood Entertainment ανακοινώνει τη συνεργασία της με τον Γιάννη Αγγελάκα και την Alltogethernow.
Ερωτόκριτος: Χαΐνηδες, Ψαραντώνης & Κι όμΩς κινείται στο Θέατρο Βράχων
21.07.2016 12:03
Μια ανάγνωση του Ερωτόκριτου διαφορετική από τις συνηθισμένες προτείνουν οι Χαΐνηδες και η ομάδα Κι όμΩς κινείται (χορός/ακροβασία) στη μουσική παράσταση Ερωτόκριτος του Βιτσέντζου Κορνάρου, τη Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2016 στο Θέατρο Βράχων. Με τη συμμετοχή του Ψαραντώνη.