Ψαραντώνης, Αγγελάκας και Βελιώτης συναντιούνται για πρώτη φορά για να κάνουν το Θέατρο Λυκαβηττού στις 18 Σεπτεμβρίου μια μεγάλη μουσική σκηνή.

Και οι τρεις καλλιτέχνες είναι γνωστοί για το σπουδαίο έργο που έχουν προσφέρει στη μουσική σκηνή της Ελλάδας, με τους αυθεντικούς ήχους τους, οι οποίοι ξεπερνούν είδη και εθνικότητες και κάνουν τη μουσική τους να μοιάζει παγκόσμια…

Η πρώτη συνεργασία του Γιάννη Αγγελάκα και του τσελίστα Νίκου Βελιώτη μαζί με τον Ψαραντώνη, πρόεκυψε από την επιθυμία να παρουσιάσουν τρια άλμπουμ της ανεξάρτητης εταιρίας All Together Now.

Στο ξεκίνημα της συναυλίας ο Γιάννης Αγγελάκας και ο Νίκος Βελιώτης θα παρουσιάσουν την συνεργασία τους στον δίσκο Πότε θα φτάσουμε εδώ καθώς και αποσπάσματα από την πρώτη τους συνεύρεση στον δίσκο Ανάσες των Λύκων.

Και αμέσως μετά ο Γιάννης Αγγελάκας θα καλέσει στην σκηνή τον Ψαραντώνη με τον οποίο θα πει μερικά τραγούδια και στη συνέχεια μόνος του πια ο Ψαραντώνης θα παρουσιάσει τον δίσκο Να \’χεν η θάλασσα βουνά αλλά και άλλα Κρητικά τραγούδια, έτσι όπως μόνο ο ίδιος μπορεί να ερμηνεύσει με την λύρα του.

Η συνεργασία του Ψαραντώνη με την Alltogethernow, έχει σαν αποτέλεσμα έναν από τους πιο αυθεντικούς δίσκους που έφτιαξε ποτέ, με την παραγωγή του Γιάννη Αγγελάκα να καταφέρνει να αποδώσει την μοναδική ατμόσφαιρα του δίσκου.