Σάββατο, 25 Φεβρουαρίου 2017

Alex Drakos Trio στο Half Note Jazz Club

Alex Drakos Trio στο Half Note Jazz Club

Ο Αλέξανδρος Δράκος Κτιστάκης παρουσιάζει την προσωπική δουλειά του στο Half Note Jazz Club με το νέο του trio, που εκτός από τον ίδιο στα drums, απαρτίζουν δυο νέοι εξαιρετικά ταλαντούχοι μουσικοί, ο Γιάννης Παπαδόπουλος (πιάνο-keyboards) κι ο Κωνσταντίνος Μάνος (ακουστικό-ηλεκτρικό μπάσο).


Ο Αλέξανδρος Δράκος Κτιστάκης θεωρείται ένας από τους πλέον καταξιωμένους μουσικούς στην Ελλάδα, με πλήθος σημαντικών συνεργασιών με ονόματα - σταθμούς στην ελληνική και παγκόσμια μουσική σκηνή .


Οι Alex Drakos trio παρουσιάζουν original συνθέσεις και διασκευάζουν, με ιδιαίτερα πρωτότυπη αισθητική, εξαιρετικές συνθέσεις από το παγκόσμιο jazz, pop, rock και "world music" ρεπερτόριο, παρουσιάζοντας ένα πρόγραμμα που καθηλώνει το κοινό.


Γιάννης Παπαδόπουλος: πλήκτρα, πιάνο
Ντίνος Μάνος: ακουστικό & ηλεκτρικό μπάσο
Αλέξανδρος Δράκος Κτιστάκης: drums

Σχετικές ειδήσεις
Alex Drakos Trio & Κωστής Χριστοδούλου στο Bios
08.02.2017 15:50
Αυτή την Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2017 το Alex Drakos Trio θα μοιραστεί την σκηνή με τον Κωστή Χριστοδούλου (Πράγμα) στα πλήκτρα.
Ο Ανδρέας Πολυζωγόπουλος καλεσμένος του Alex Drakos Trio στο Bios
17.01.2017 14:17
To “Lost Track” είναι το χαμένο τραγούδι που κάποτε ακούσαμε και πάντα αναζητούμε. Eίναι ο δρόμος που ακολουθούμε αλλά ενίοτε χάνουμε και συνεχίζουμε να αναζητούμε. Το Alex Drakos Trio σας προσκαλεί σε μια μουσική περιπέτεια κάθε Παρασκευή στο Tesla Bar @ BIOS.
Ο Γιώργος Κοντραφούρης καλεσμένος του Alex Drakos Trio στο Bios
03.01.2017 16:19
Το Alex Drakos Trio μας προσκαλεί σε μια μουσική περιπέτεια κάθε Παρασκευή στο Tesla Bar του Bios. Αυτήν την Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2017 καλεσμένος του trio o Γιώργος Κοντραφούρης μοιράζεται τη σκηνή μαζί τους σε μια μοναδική σύμπραξη.
The Lost Track, από τους Alex Drakos Trio στο Bios
12.12.2016 16:50
Οι Alex Drakos Trio, ένα από τα νεότερα αλλά πλέον εντυπωσιακά ελληνικά jazz σχήματα, έρχεται στο Tesla Bar του Bios, για μια σειρά από εμφανίσεις, αρχής γενομένης από την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου, με την παράσταση “The Lost Track”.
Circle από το Alex Drakos Trio στο Κέντρο Επισκεπτών του ΚΠΙΣΝ
31.05.2016 10:36
Το Alex Drakos Trio παρουσιάζει στο Κέντρο Επισκεπτών του ΚΠΙΣΝ την μουσική παράσταση CIRCLE, όπου ο ήχος συνθέτει μία ιστορία που αφηγείται τα στάδια εσωτερικής αναζήτησης του ανθρώπου και αντιπροσωπεύει τον κύκλο συναισθημάτων του.