Δευτέρα, 24 Οκτωβρίου 2016

O Αλέξανδρος Εμμανουηλίδης στον Ρυθμό Stage

O Αλέξανδρος Εμμανουηλίδης στον Ρυθμό Stage

O Αλέξανδρος Εμμανουηλίδης θα εμφανιστεί στον Ρυθμό Stage για δύο Πέμπτες, συις 21 και 28 Νοεμβρίου 2013, με τη μουσική παράσταση , μετά μικρής πρόζας, Η Βαλίτσα.


Γεμίζουμε βαλίτσα. Με ρούχα, φωτογραφίες, λόγια. Με τραγούδια των τριών δίσκων, απ' το 2004 ως το σήμερα. Τραγούδια ολοκαίνουργια που για πρώτη φορά θα ακουστούν σε κοινό. Διπλώνουμε προσεχτικά τις ρίζες μας, το ρεμπέτικο και την Θράκη, τον Θεοδωράκη και τον Λοΐζο.


Έχουμε μαζί μας νέους φίλους μουσικούς, με μπουζούκι, μπαγλαμά, κλαρινέτο, σαξόφωνο. Τους παλιούς καλούς φίλους και συνεργάτες, τύμπανα, μπάσο  και πλήκτρα. Παρέα μας και ο Ελισσαίος, στη διήγηση, στους αστεϊσμούς και στο σχόλιο.


Μαζί ορίζουμε νέο προορισμό και ανιχνεύουμε τα κενά της βαλίτσας μας! Αυτά που πήραμε κι αυτά που μας περιμένουν.


Παίζουν οι μουσικοί:
Θανάσης Αρχανιώτης: Τύμπανα
Θάνος Κολοκυθάς: Μπάσο
Χρήστος Τόλης: Πλήκτρα
Αδάμ Δόγκας: Κλαρινέτο, άλτο σαξόφωνο
Άγης Παπαπαναγιώτου: Ακ. Κιθάρα, μπουζούκι, μπαγλαμάς

Συμμετέχει ο ηθοποιός : Ελισσαίος Βλάχος

Σχετικές ειδήσεις
Η Γιάννα Βασιλείου και ο Αδάμ Τσαρούχης στη μουσική σκηνή Σφίγγα
18.10.2016 11:33
Η Γιάννα Βασιλείου και ο Αδάμ Τσαρούχης έρχονται τις Πέμπτες 3 και 10 Νοεμβρίου στο καινούριο στέκι της Αθήνας, τη μουσική σκηνή Σφίγγα. Παρουσιάζουν ένα πρόγραμμα με τραγούδια από τις προσωπικές τους δουλειές όσο και τραγούδια από το ελληνικό ρεπερτόριο. Τραγούδια που έχουν αγαπηθεί και έχουν αντέξει στον χρόνο.
Παραδοσιακά και όχι μόνο..., με τον Αποστόλη Βαγγελάκη στο Ρυθμός Stage
27.05.2016 10:00
Ένας από τους σπουδαιότερους, σύγχρονους μουσικούς πνευστών στην Ελλάδα, ο Αποστόλης Βαγγελάκης, θα παρουσιάσει την Πέμπτη 2 Ιουνίου στον Ρυθμό Live Stage στην Ηλιούπολη τη μουσική παράσταση Παραδοσιακά και όχι μόνο...
Ο Αλέξανδρος Εμμανουηλίδης με νέο άλμπουμ στο Σταυρό του νότου Club
08.04.2016 12:30
Ο Αλέξανδρος Εμμανουηλίδης παρουσιάζει στο club του Σταυρού του νότου, το νέο του δίσκο 38 Τ.Μ από την Κυριακή 17 Απριλίου 2016.
Οι Wedding Singers ξαναχτυπούν στο Gazarte
08.01.2016 16:41
Έχουν ήδη εμφανιστεί 3 φορές στη σκηνή του Roof Stage του GAZARTE και έχουν κλέψει τις καρδιές μας! Μετά από τις άκρως επιτυχημένες εμφανίσεις τους, οι Wedding Singers ξαναχτυπούν και επιστρέφουν για να μας παρασύρουν σε ένα ξέφρενο party γεμάτο ρυθμό!
Οι Χαΐνηδες για τρία live στο Ρυθμός Stage
29.10.2015 14:53
Οι Χαΐνηδες επιστρέφουν στο Ρυθμός Stage για τα τρία πρώτα Σάββατα του Νοεμβρίου (7, 14 και 21), παρουσιάζοντας μία μουσική παράσταση όπως μόνο οι Χαΐνηδες ξέρουν.