Τετάρτη, 22 Φεβρουαρίου 2017

O Αλέξανδρος Εμμανουηλίδης στον Ρυθμό Stage

O Αλέξανδρος Εμμανουηλίδης στον Ρυθμό Stage

O Αλέξανδρος Εμμανουηλίδης θα εμφανιστεί στον Ρυθμό Stage για δύο Πέμπτες, συις 21 και 28 Νοεμβρίου 2013, με τη μουσική παράσταση , μετά μικρής πρόζας, Η Βαλίτσα.


Γεμίζουμε βαλίτσα. Με ρούχα, φωτογραφίες, λόγια. Με τραγούδια των τριών δίσκων, απ' το 2004 ως το σήμερα. Τραγούδια ολοκαίνουργια που για πρώτη φορά θα ακουστούν σε κοινό. Διπλώνουμε προσεχτικά τις ρίζες μας, το ρεμπέτικο και την Θράκη, τον Θεοδωράκη και τον Λοΐζο.


Έχουμε μαζί μας νέους φίλους μουσικούς, με μπουζούκι, μπαγλαμά, κλαρινέτο, σαξόφωνο. Τους παλιούς καλούς φίλους και συνεργάτες, τύμπανα, μπάσο  και πλήκτρα. Παρέα μας και ο Ελισσαίος, στη διήγηση, στους αστεϊσμούς και στο σχόλιο.


Μαζί ορίζουμε νέο προορισμό και ανιχνεύουμε τα κενά της βαλίτσας μας! Αυτά που πήραμε κι αυτά που μας περιμένουν.


Παίζουν οι μουσικοί:
Θανάσης Αρχανιώτης: Τύμπανα
Θάνος Κολοκυθάς: Μπάσο
Χρήστος Τόλης: Πλήκτρα
Αδάμ Δόγκας: Κλαρινέτο, άλτο σαξόφωνο
Άγης Παπαπαναγιώτου: Ακ. Κιθάρα, μπουζούκι, μπαγλαμάς

Συμμετέχει ο ηθοποιός : Ελισσαίος Βλάχος

Σχετικές ειδήσεις
Ο Πέτρος Μάλαμας στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο – Up Stage
28.12.2016 12:30
Ο Πέτρος Μάλαμας θα εμφανιστεί στη σκηνή του Γυάλινου Μουσικού Θεάτρου, τις Πέμπτες 19 και 26 Ιανουαρίου 2017.
Αλέξανδρος Εμμανουηλιδης Τρίο live στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο
07.12.2016 14:42
Ο Αλέξανδρος Εμμανουηλίδης μαζί με δύο εξαιρετικούς μουσικούς, ανεβαίνει για 2 Πέμπτες του Δεκέμβρη στο πατάρι του Γυάλινου και παρουσιάζει τραγούδια από τη δισκογραφία του αλλά και διασκευές, γεμάτες ένταση και συναίσθημα.
Η Γιάννα Βασιλείου και ο Αδάμ Τσαρούχης στη μουσική σκηνή Σφίγγα
18.10.2016 11:33
Η Γιάννα Βασιλείου και ο Αδάμ Τσαρούχης έρχονται τις Πέμπτες 3 και 10 Νοεμβρίου στο καινούριο στέκι της Αθήνας, τη μουσική σκηνή Σφίγγα. Παρουσιάζουν ένα πρόγραμμα με τραγούδια από τις προσωπικές τους δουλειές όσο και τραγούδια από το ελληνικό ρεπερτόριο. Τραγούδια που έχουν αγαπηθεί και έχουν αντέξει στον χρόνο.
Παραδοσιακά και όχι μόνο..., με τον Αποστόλη Βαγγελάκη στο Ρυθμός Stage
27.05.2016 10:00
Ένας από τους σπουδαιότερους, σύγχρονους μουσικούς πνευστών στην Ελλάδα, ο Αποστόλης Βαγγελάκης, θα παρουσιάσει την Πέμπτη 2 Ιουνίου στον Ρυθμό Live Stage στην Ηλιούπολη τη μουσική παράσταση Παραδοσιακά και όχι μόνο...
Ο Αλέξανδρος Εμμανουηλίδης με νέο άλμπουμ στο Σταυρό του νότου Club
08.04.2016 12:30
Ο Αλέξανδρος Εμμανουηλίδης παρουσιάζει στο club του Σταυρού του νότου, το νέο του δίσκο 38 Τ.Μ από την Κυριακή 17 Απριλίου 2016.