Παρασκευή, 24 Φεβρουαρίου 2017

3ο Φεστιβάλ Stand-up Comedy στην Ελλάδα στην Τεχνόπολη

3ο Φεστιβάλ Stand-up Comedy στην Ελλάδα στην Τεχνόπολη

Ο πολιτιστικός φορέας «Πολύτροπο Τέχνης» σε συνεργασία με την «Τεχνόπολις» του Δήμου Αθηναίων και το «Comedy Lab», διοργανώνουν το 3ο Φεστιβάλ Stand Up Comedy (κωμικού μονολόγου) προσφέροντας και πάλι μια βραδιά αφιερωμένη στο γέλιο, την Πέμπτη 28 Νοεμβρίου, στην Τεχνόπολη στο Γκάζι, όπου θα διεξαχθεί ο τελικός διαγωνισμός.


Το stand up comedy είναι ένας συνδυασμός, ένα έξυπνο κείμενο , ένας χαρισματικός άνθρωπος, ένα μικρόφωνο, είναι τέχνη με κανόνες - εξαιρέσεις και  πολύ, μα πολύ γέλιο!
                                                                                                                                 

Μετά την τεράστια επιτυχία που σημείωσε το 1ο και 2ο Φεστιβάλ Stand up Comedy, το 3ο Φεστιβάλ αποτελεί πλέον θεσμό στα καλλιτεχνικά δρώμενα.
 

Την εκδήλωση θα παρουσιάσουν οι μοναδικοί στο είδος τους Γιώργος Χατζηπαύλου και Σίλας Σεραφείμ!


Special guest θα είναι η Ευσταθία, που θα δώσει τη μουσική πινελιά της βραδιάς!
 

Το Φεστιβάλ stand up comedy δίνει βήμα σε όποιον θέλει να προβάλλει το έργο του και να προβληθεί μέσα από αυτό. Φέτος για πρώτη φορά το Φεστιβάλ Stand Up Comedy (κωμικού μονολόγου)  συνεργάζεται με το Φεστιβάλ Κωμωδίας Ξάνθης.


Η κριτική επιτροπή του τελικού διαγωνισμού αποτελείται από αναγνωρισμένους καλλιτέχνες του Stand Up Comedy και από ανθρώπους που ασχολούνται με την τέχνη και τον πολιτισμό: Κωνσταντίνος Ραβνιωτόπουλος, Διονύσης Αζαράκης, Θανάσης Νάσκαρης, Ανδρέας Ζάκας, Mαρίνα Λαχανά, Πάνος Χρυσοστόμου και η Καίτη Μανωλιδάκη.
 
Από την κριτική επιτροπή θα δοθούν 3 Βραβεία για τους τελικούς νικητές .
 

Και, βέβαια, θα υπάρξει και πάλι το «Βραβείο Κοινού» ... όλοι όσοι παρευρίσκονται θα ψηφίζουν για να αναδείξουν τον νικητή που προτιμούν!
 
Ένα ακόμη βραβείο θα δοθεί φέτος από την Βόρεια Ελλάδα, θα συνδεθούμε ζωντανά για να ψηφίσουν και από το Φεστιβάλ Κωμωδίας Ξάνθης.


Το Φεστιβάλ Κωμωδίας Ξάνθης συνεχίζει για 3η χρονιά να στηρίζει την  παρουσίαση παραδοσιακών και νέων μορφών τέχνης σχετικές με την κωμωδία και το κωμικό στοιχείο. Την ανάδειξη καλλιτεχνών και ομάδων (επαγγελματιών & ερασιτεχνών) που ασχολούνται, προάγουν και παράγουν έργο στον χώρο της  κωμωδίας και της σάτιρας. Οι Νικητές θα έχουν αμέσως διαφημιστική προβολή και θα πάρουν μέρος στις μεγαλύτερες  παραστάσεις  Stand UpComedy στην Αθήνα. Η προβολή και η μετάδοση σ’ όλη την Ελλάδα θα γίνεται μέσω διαδικτύου σε συνεργασία με το «Comedy Lab» (http://www.comedylab.gr/)


Το Πολύτροπο Τέχνης συμπαρίσταται ολόψυχα στον Αγώνα των εργαζομένων της ΕΡΤ που συνεχίζουν να εκπέμπουν ακόμη και σήμερα και τους ευχαριστεί που από την πρώτη στιγμή στήριξαν και εξακολουθούν να στηρίζουν τον θεσμό του Φεστιβάλ Stand up comedy στην Ελλάδα.

Γιατί στους δύσκολους καιρούς μας  όλοι χρειαζόμαστε την καλή κωμωδία!

Σχετικές ειδήσεις
Comedy All Stars by Comedy Lab στο Βεάκειο
01.07.2016 14:50
Το Βεάκειο θέατρο στον Πειραιά, υποδέχεται στις 18 Ιουλίου, έναν μίνι μαραθώνιο stand up comedy με καταξιωμένους κωμικούς του είδους.
Καλοκαιρινά ραντεβού με...stand up comedy στο Θέατρο Ακαδημία Πλάτωνος
27.05.2016 15:14
Οι κωμικοί Κώστας και Θανάσης Παπαγεωργίου μαζί με τον φοβερό Αλέξανδρο Τσουβέλα κάνουν stand up comedy στην ειδικά διαμορφωμένη αυλή του θεάτρου της Ακαδημίας Πλάτωνος, από τη 1 Ιουνίου 2016.
2ο Avaton International Comedy Festival
18.05.2016 14:34
Από τις 16 έως και τις 20 Ιουνίου 2016, το θέατρο Άβατον συγκεντρώνει τις καλύτερες παραστάσεις stand up comedy, κωμικού αυτοσχεδιασμού και θεάτρου από την Ελλάδα και το Εξωτερικό στο 2ο Avaton International Comedy Festival.
Το Stand-up Science συναντά τo Stand-up Comedy στο Hub Events
05.05.2016 11:17
Τη Δευτέρα 16 Μαΐου 2016, στις 20:00 σας προσκαλούμε στην όγδοη και τελευταία φετινή συνάντηση του Hub Science, στο πλαίσιο του οποίου θα πραγματοποιηθεί η παράσταση της ομάδας Science Reactors με τίτλο «Το Stand-up Science συναντά τo Stand-up Comedy». Ευγενική συμμετοχή: Αριστοτέλης Ρήγας, Λάμπρος Φισφής, Γιώργος Χατζηπαύλου.
Stand up comedy Special με τον Paul Thorne στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης
07.04.2016 15:34
Ο διεθνούς φήμης Άγγλος κωμικός Paul Thorne έρχεται στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης για μία special παράσταση stand up comedy, Τετάρτη 13 Απριλίου 2016, στις 20:00.