Οι δίδυμοι τενόροι και πιανίστες, Τάκης και Γιάννης Φίνας (Duo Fina), παρουσιάζουν φέτος στη σκηνή του Half Note Jazz Club τη νέα τους μουσική παράσταση “Δυο Τενόροι στα Μπουζούκια”.

Οι αδερφοί Φίνα έχουν χαρακτηριστεί ως μοναδικό φαινόμενο δίδυμων τενόρων και πιανιστών με κοινή καριέρα και έχουν πραγματοποιήσει πολυάριθμες εμφανίσεις σε Ελλάδα, Ευρώπη, Αμερική, Ασία και Αφρική. Η άψογη τεχνική της φωνής τους, σε συνδυασμό με τις χαρισματικές μουσικές τους ικανότητες και την θεατρική τους παρουσία, συνθέτουν ένα σπάνιο ντουέτο στα μουσικά δρώμενα παγκοσμίως.

Στη μουσική κωμωδία «Δυο τενόροι στα μπουζούκια», σύμφωνα με το σενάριο, το οποίο μαζί με την σκηνοθεσία υπογράφουν οι αδερφοί Φίνα, δύο τραγουδιστές της όπερας, μένουν άνεργοι, εξαιτίας της οικονομικής κρίσης. Δίχως να έχουν άλλη επιλογή για την επιβίωσή τους, αποχαιρετούν τη μεγάλη τους αγάπη που είναι το κλασικό τραγούδι και αποφασίζουν να εργαστούν σε ένα νυχτερινό κέντρο διασκέδασης, αφού πρώτα περάσουν με επιτυχία το στάδιο της οντισιόν… Όμως, θα καταφέρουν να ανταποκριθούν επιτυχώς στις απαιτήσεις του νέου ρεπερτορίου τους…;

Μία μουσική κωμωδία του γνωστού λυρικού ντουέτου, που για άλλη μια φορά θα μας οδηγήσει στον κόσμο του χιούμορ, της ανατροπής και των εκπλήξεων. Μαζί τους, ο Δημήτρης Μπουζάνης.