Σάββατο, 20 Δεκεμβρίου 2014

Duo Fina: Δυο Τενόροι στα μπουζούκια στο Half Note Jazz Club

Εκτύπωση
Duo Fina: Δυο Τενόροι στα μπουζούκια στο Half Note Jazz Club

Οι δίδυμοι τενόροι και πιανίστες, Τάκης και Γιάννης Φίνας (Duo Fina), παρουσιάζουν φέτος στη σκηνή του Half Note Jazz Club τη νέα τους μουσική παράστασηΔυο Τενόροι στα Μπουζούκια”.


Οι αδερφοί Φίνα έχουν χαρακτηριστεί ως μοναδικό φαινόμενο δίδυμων τενόρων και πιανιστών με κοινή καριέρα και έχουν πραγματοποιήσει πολυάριθμες εμφανίσεις σε Ελλάδα, Ευρώπη, Αμερική, Ασία και Αφρική. Η άψογη τεχνική της φωνής τους, σε συνδυασμό με τις χαρισματικές μουσικές τους ικανότητες και την θεατρική τους παρουσία, συνθέτουν ένα σπάνιο ντουέτο στα μουσικά δρώμενα παγκοσμίως.


Στη μουσική κωμωδία «Δυο τενόροι στα μπουζούκια», σύμφωνα με το σενάριο , το οποίο μαζί με την σκηνοθεσία υπογράφουν οι αδερφοί Φίνα, δύο τραγουδιστές της όπερας, μένουν άνεργοι, εξαιτίας της οικονομικής κρίσης. Δίχως να έχουν άλλη επιλογή για την επιβίωσή τους, αποχαιρετούν τη μεγάλη τους αγάπη που είναι το κλασικό τραγούδι και αποφασίζουν να εργαστούν σε ένα νυχτερινό κέντρο διασκέδασης, αφού πρώτα περάσουν με επιτυχία το στάδιο της οντισιόν... Όμως, θα καταφέρουν να ανταποκριθούν επιτυχώς στις απαιτήσεις του νέου ρεπερτορίου τους…;


Μία μουσική κωμωδία του γνωστού λυρικού ντουέτου, που για άλλη μια φορά θα μας οδηγήσει στον κόσμο του χιούμορ, της ανατροπής και των εκπλήξεων. Μαζί τους, ο Δημήτρης Μπουζάνης.

Εκτύπωση
Σχετικές ειδήσεις
Duo Fina: δύο τελευταίες παραστάσεις στο Half Note
03.06.2014 11:09
Οι Duo Fina, οι δυο τενόροι στα μπουζούκια, Τάκης και Γιάννης Φίνας, θα δώσουν τις δύο τελευταίες παραστάσεις για τη φετινή σεζόν, στο Half Note Jazz Club, τα Σάββατα 7 και 14 Ιουνίου 2014.
Duo Fina: τελευταίες εμφανίσεις στο Half Note
17.04.2014 16:38
Οι Duo Fina, οι δυο τενόροι στα μπουζούκια, ή αλλιώς ο Τάκης και ο Γιάννης Φίνας ολοκληρώνουν τις παραστάσεις στο Half Note, ύστερα από έναν χειμώνα επιτυχημένων εμφανίσεων!
Duo Fina: Δυο Τενόροι στα μπουζούκια ξανά στο Half Note Jazz Club
16.01.2014 11:38
Οι δίδυμοι τενόροι και πιανίστες, Τάκης και Γιάννης Φίνας (Duo Fina), παρουσιάζουν ξανά στη σκηνή του Half Note Jazz Club τη μουσική παράσταση “Δυο Τενόροι στα Μπουζούκια”, κάθε Κυριακή για όλη τη σαιζόν.
Daddy’s Work Blues Band και Blues Trackers Power Trio live στο Half Note
09.01.2014 10:51
Για πρώτη φορά στο χώρο του Half Note Jazz Club, το Σάββατο 11 Ιανουαρίου θα πραγματοποιηθεί μια σπουδαία μουσική συνάντηση. Οι δυο εξαιρετικές μπάντες, Blues Trackers από τη Λάρισα και Daddy's Work Blues Band από την Αθήνα, θα βρεθούν στο ιστορικό Half Note Jazz Club για μια μοναδική βραδιά γεμάτη ηλεκτρισμό, σε blues διαδρομές.
Οι Duo Fina, Κυριακή απόγευμα στο Half Note
27.12.2013 12:06
Οι δίδυμοι τενόροι και πιανίστες, Τάκης και Γιάννης Φίνας (Duo Fina), παρουσιάζουν φέτος στη σκηνή του “Half Note Jazz Club” τη νέα τους μουσική παράσταση “Δυο Τενόροι στα Μπουζούκια”.