Παρασκευή, 2 Δεκεμβρίου 2016

Κύριος Σλόαν, για δεύτερη χρονιά, στο θέατρο Γκαράζ

 Κύριος Σλόαν, για δεύτερη χρονιά, στο θέατρο Γκαράζ

Το Ιωνικό Θέατρο παρουσιάζει για δεύτερη χρονιά, τη μαύρη κωμωδία του Τζο Όρτον ο “Κύριος Σλόαν”, στο θέατρο Γκαράζ.


Πρόκειται για ένα ανατρεπτικό έργο , που ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων όταν πρωτοανέβηκε στο Λονδίνο τη δεκαετία του 60. Η πένα του πρόωρα χαμένου Όρτον, είναι κυνική και σκληρή, αλλά ταυτόχρονα καθημερινή . Οι φαινομενικά παραλογές καταστάσεις που περιγράφονται σ' αυτό το έργο, είναι ακριβώς όμοιες μ' αυτές που συμβαίνουν "όταν κλείνουμε τη πόρτα του σπιτιού μας, και δεν μας βλέπει κανείς". Κι αυτός είνκαι ίσως κι ο λόγος, που ο "Κύριος Σλόαν" είναι ένα τόσο αγαπητό έργο.

 

 

Παίζουν : Μαρία Αμερικάνου (Καθυ), Σίμος Σταυρόπουλος (Σλοαν), Στέλιος Βεργός (Κεμπ) και Κυριάκος Ψαρράκος (Εντι)

 

Σκηνοθεσία : Αντώνης Παπαδόπουλος

Χορογραφίες : Βαγγέλης Βρυσάκης

Ήχος- Φως : Λουλούδης Χατζής

Μακιγιάζ : Ζωή Γάσπαρη

Σχετικές ειδήσεις
Για όνομα…, των Matthieu Delaporte & Alexandre de la Patellière στο θέατρο Αλίκη
26.09.2016 15:49
Η πολυσυζητημένη σύγχρονη κωμωδία των Mathieu Delaporte και Alexandre de la Patellière «ΓΙΑ ΟΝΟΜΑ…», που χειροκρότησαν περισσότεροι από 100.000 θεατές σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, συνεχίζεται για δεύτερη χρονιά στο θέατρο Αλίκη από τις 5 Οκτωβρίου 2016.
Αδαμαντία, με την Μάνια Παπαδημητρίου στο 3ο Φεστιβάλ Ερμηνείες στην Ερμιονίδα
31.08.2016 11:42
Με την Μάνια Παπαδημητρίου και την «Αδαμαντία» κλείνει ο κύριος κορμός των παραστάσεων του 3ου Φεστιβάλ Θεάτρου «Ερμηνείες στην Ερμιονίδα», το Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου 2016, ώρα 21:00, στον Πολυχώρο ΑRΤίκι ‘Μαράικε Ηλιού Ντε Κόνινγκ’ στο Κρανίδι Ερμιονίδας.
Ο κύριος του Τζακ από την ομάδα Terre de Semis στο Θέατρο του Νέου Κόσμου
30.12.2015 10:19
Η Ομάδα T.d.S (Terre de Semis) παρουσιάζει στο Θέατρο του Νέου Κόσμου τη δεύτερη θεατρική της δουλειά, που έχει τον τίτλο "Ο κύριος του Τζακ" και είναι βασισμένη στο ομώνυμο διήγημα του Γιάννη Σκαρίμπα.
QED ή Τι απέδειξε ο κύριος Φάυνμαν: νέες παραστάσεις στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης
28.12.2015 13:29
Η "αναμέτρηση¨του Γιώργου Κοτανίδη με το Νομπελίστα φυσικό Ρίτσαρντ Φάυνμαν, στο έργο του Peter Parnell «QED» ή «Τι απέδειξε ο κύριος Φάυνμαν»- μία από τις μεγαλύτερες θεατρικές επιτυχίες της δεκαετίας- ζωντάνεψε ξανά στη σκηνή του Θεάτρου του Ιδρύματος Μιχάλης Κακογιάννης, για περιορισμένες παραστάσεις, γνωρίζοντας την απόλυτη αποδοχή από το κοινό!
Πού να σου εξηγώ…στοιχειωμένη αθωότητα, για δεύτερη χρονιά στο Life n’ Art Theater
16.12.2015 13:10
Το Life n’ Art Theater παρουσιάζει για δεύτερη χρονιά την παράσταση «Πού να σου εξηγώ…στοιχειωμένη αθωότητα», σε σκηνοθεσία Ευτυχίας Αργυροπούλου, κάθε Σάββατο & Κυριακή στις 21.30.