Τρίτη, 21 Φεβρουαρίου 2017

Ο Σταύρος Σιόλας περνάει “Διόδια” στον Ρυθμό Stage

Ο Σταύρος Σιόλας περνάει “Διόδια” στον Ρυθμό Stage

Ένας από τους πιο εμπνευσμένους δημιουργούς της νέας γενιάς, ο Σταύρος Σιόλας, φιλοξενέιται για δύο μόνο εμφανίσεις σε μια από τις ωραιότερες μουσικές σκηνές της Αθήνας, τον Ρυθμό Stage στην Ηλιούπολη.

 

Την Πέμπτη, 7 Νοεμβρίου και 14 Νοεμβρίου, η σκηνή του Ρυθμού Stage γεμίζει από μια φωνή γεμάτη δύναμη και συναίσθημα που καθηλώνει και σε συνεπαίρνει.

 

Ο Σταύρος Σιόλας μας κατέκτησε μ’ ένα μόνο τραγούδι, που το 2006, του χάρισε το Α΄ Βραβείο στο Φεστιβάλ Τραγουδιού Θεσσαλονίκης.

 

Από τότε, από “Της Άρνης Το Νερό” και το “Χωρίς Εσένα”, το εξαιρετικό ντουέτο με την Ελευθερία Αρβανιτάκη από τον δεύτερο δίσκο του, ως τα σημερινά ΔΙΟΔΙΑ και το ομώνυμο ντουέτο του Σταύρου με τη Φωτεινή Βελεσιώτου , που υπήρξε μια από τις μεγαλύτερες ραδιοφωνικές επιτυχίες της χρονιάς–, ο Σιόλας απέδειξε ότι γράφει μεγάλα τραγούδια, εθιστικά που σε συντροφεύουν και σε σημαδεύουν.

 

Τέτοια τραγούδια, με χαρακτήρα, δικά του κι άλλα πολλά, θα ακούσουμε στον Ρυθμό. Μαζί του στη σκηνή , μια πολύ μεγάλη φωνή, η Φωτεινή Βελεσιώτου κι ο Κώστας Παρίσσης (από τα Υπόγεια Ρεύματα), ο οποίος έκανε και την ενορχήστρωση στα ΔΙΟΔΙΑ.

 

 

Παίζουν οι μουσικοί :

Λουκάς Αγγελίνας – Πιάνο

Κώστας Παρίσσης – Κιθάρες

Σοφία Μουλακάκη – Ακορντεόν

Δημήτρης Καζάνης – Βιολί

Σχετικές ειδήσεις
Η Γεωργία Νταγάκη και ο Σταύρος Σιόλας live στο Ίλιον Plus
19.12.2016 15:31
Ο Σταύρος Σιόλας και η Γεωργία Νταγάκη και πάλι μαζί, αυτήν την φορά στο ΙΛΙΟΝ plus για τέσσερις ξεχωριστές εμφανίσεις, 24-25 του Δεκέμβρη και 6-7 του Γενάρη!
Η Γεωργία Νταγάκη και ο Σταύρος Σιόλας στο Κremlino
04.10.2016 12:45
Η Γεωργία Νταγάκη και ο Σταύρος Σιόλας και πάλι μαζί, αυτήν την φορά στο ολοκαίνουργιο Κρεμλίνο για δύο ξεχωριστές εμφανίσεις 8 και 22 του Οκτώβρη!
Οι μουσικές εκδηλώσεις του Σεπτεμβρίου στο ΚΠΙΣΝ
07.09.2016 11:53
Τα μουσικά ταξίδια συνεχίζουν τον Σεπτέμβριο στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ), που μετατρέπεται σε έναν ανοιχτό χώρο συνάντησης δεκάδων καλλιτεχνών με διαφορετικές μουσικές επιρροές και αισθητική.
Ο Σταύρος Σιόλας και η Γεωργία Νταγάκη ζωντανά στη Βεντέτα
27.04.2016 13:36
Ο Σταύρος Σιόλας και η Γεωργία Νταγάκη επιστρέφουν στη Θεσσαλονίκη για τέσσερις εμφανίσεις, από τις 6 Μαΐου 2016, στη θρυλική μουσική σκηνή «ΒΕΝΤΕΤΑ».
Όλα αλλάζουν: Ο Γιώργος και ο Σταύρος Μυλωναδάκης στο Ρυθμός Stage
19.04.2016 13:51
Ο Γιώργος και ο Σταύρος Μυλωναδάκης μετά τις πετυχημένες τους εμφανίσεις στο "Ρυθμός Stage", ανανεώνουν το ραντεβού τους την Παρασκευή 22 Απριλίου 2016 και υπόσχονται μία αξέχαστη βραδιά.