Παρασκευή, 24 Φεβρουαρίου 2017

O Λουδοβίκος των Ανωγείων στη μουσική σκηνή Χίλιες και δύο νύχτες

O Λουδοβίκος των Ανωγείων στη μουσική σκηνή Χίλιες και δύο νύχτες

Μια μουσικοποιητική παράσταση με καινούρια τραγούδια ετοίμασε ο Λουδοβίκος των Ανωγείων, με τίτλο «Το Βλέμμα θέλει δύο ΜΙ» και την παρουσιάζει για δύο Σάββατα, στις 7 και 14 Δεκεμβρίου, στη μουσική σκηνή «Χίλιες και Δύο Νύχτες».


Ο Λουδοβίκος των Ανωγείων μας διηγείται με το γνωστό του ψιθυριστό τρόπο τις αλήθειες μέσα από τα παραμύθια με μία κιθάρα και μια φυσαρμόνικα.


Μαζί του στο τραγούδι η Ρόνη Γανιάρη.

Τον συνοδεύουν οι μουσικοί: Αντώνης Μυτακίδης (κιθάρα), Μανόλης Μπαρδάνης (φυσαρμόνικα).

Σχετικές ειδήσεις
Ο Λουδοβίκος των Ανωγείων live στο Ρυθμός Stage
14.02.2017 11:58
Ο Λουδοβίκος των Ανωγείων σημαντικός συνθέτης και αγαπημένος τραγουδοποιός, αφήνει για λίγο την πολυαγαπημένη του πατρίδα, για να μας συναντήσει στο "Ρυθμός Stage" τις Παρασκευές 24 Φεβρουαρίου και 3 Μαρτίου.
Ο Λουδοβίκος των Ανωγείων παρουσιάζει το «χρώμα της αγάπης» στο Half Note
29.11.2016 13:40
Ο Λουδοβίκος των Ανωγείων έρχεται για πρώτη φορά στο Half Note για να μας παρασύρει στην μαγεία των λυρικών μελωδιών και των ιστοριών του.
Ο Λουδοβίκος των Ανωγείων στη Gallerie Δημιουργών
14.11.2016 11:17
Ο Λουδοβίκος των Ανωγείων αναρωτιέται «Ποιο το χρώμα της αγάπης» σε μια μουσική παράσταση στην Gallerie Δημιουργών στην Κηφισιά το Σάββατο 19 Νοεμβρίου.
Ο Λουδοβίκος των Ανωγείων ζωντανά στο Ρυθμός Stage
29.03.2016 13:43
Ο Λουδοβίκος των Ανωγείων σημαντικός συνθέτης και αγαπημένος τραγουδοποιός, αφήνει για λίγο την πολυαγαπημένη του πατρίδα όπου όπως μας λέει μένει μόνιμα πλέον ξαναβρίσκοντας τη σχέση του με τα βουνά και τους παιδικούς του φίλους, για να μας συναντήσει στο "Ρυθμός Stage" τα Σάββατα 16 και 23 Απριλίου 2016.
Ο Λουδοβίκος των Ανωγείων στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης
07.03.2016 10:26
Ο Λουδοβίκος των Ανωγείων σημαντικός συνθέτης, αγαπημένος τραγουδοποιός, αφήνει για λίγο την πολυαγαπημένη του πατρίδα όπου όπως μας λέει μένει μόνιμα πλέον ξαναβρίσκοντας τη σχέση του με τα βουνά και τους παιδικούς του φίλους, για να μας συναντήσει στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης τη Δευτέρα 4 Απριλίου.