Τρίτη, 28 Φεβρουαρίου 2017

Η Bjork στην Αθήνα σήμερα!

Η Bjork στην Αθήνα σήμερα!
Η εκκεντρική, θεσπέσια και «αλλόκοτη» Ισλανδή θα δώσει σήμερα μια συναυλία για τους Έλληνες φίλους της στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ στο Ο.Α.Κ.Α.

Όταν ακούστηκε ότι η Bjork έρχεται για μία και μοναδική εμφάνιση στην Ελλάδα αυτό το καλοκαίρι πολλοί κράτησαν τις επιφυλάξεις τους για το αν αληθεύει μία τέτοια είδηση.

Βλέπετε, από την πρώτη εμφάνιση της Bjork στην Ελλάδα έχουν περάσει δεκαπέντε χρόνια (δεν περιλαμβάνουμε την παρουσία της στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004, αφού μιλάμε για φουλ live επί σκηνής, με όλα τα καλά -φωνητικά και σκηνικά- της υπέροχης Ισλανδής).

Η ανακοίνωση της εμφάνισης της στην Ελλάδα στο πλαίσιο της περιοδείας της για την προώθηση του πρόσφατου άλμπουμ της Volta, φαίνεται ότι θα πάρει σάρκα και οστά σήμερα, 31 Ιουλίου, κάτι για το οποίο ευθύνεται η εταιρεία παραγωγής Ανωση.

Έτσι, λοιπόν, μια ακόμα μεγάλη συναυλία προστίθεται στην λίστα των φετινών καλοκαιρινών live και εμείς θα τη δούμε ζωντανά την σήμερα, στο Κλειστό Γήπεδο Μπάσκετ του ΟΑΚΑ.

Σχετικές ειδήσεις
Η Chinawoman επιστρέφει στην Αθήνα
05.10.2016 10:03
Η Michelle Gurevich, γνωστή σε όλους μας ως Chinawoman, έρχεται στην Αθήνα για μία μοναδική εμφάνιση, την Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου, στο Fuzz Live Music Club!
Ωδή στους Έλληνες: συναυλία από τον Όμιλο για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων στο Βέακειο
29.08.2016 10:56
Ο Όμιλος για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων διοργανώνει συναυλία συμφωνικής και χορωδιακής μουσικής με τίτλο “ΩΔΗ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ” στο Βεάκειο Θέατρο, για την επέτειο του Αριστοτελικού έτους και την επιστροφή των γλυπτών του Παρθενώνα, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, του Δήμου Πειραιά και άλλων φορέων.
Η Lara Fabian για μία συναυλία στην Ελλάδα!
14.07.2016 15:21
Η λατρεμένη Lara Fabian, η απόλυτη ντίβα του σύγχρονου τραγουδιού, θα βρεθεί για μια μοναδική συναυλία στην Αθήνα, την Τετάρτη, 21 Σεπτεμβρίου στο Κεντρικό Γήπεδο Τέννις στο ΟΑΚΑ, για να χαρίσει μία μαγική βραδιά στους Έλληνες fans!
«Νέοι έλληνες δημιουργοί σήμερα»: Συναυλία με το ΕΣΣΜ στο Μέγαρο
25.04.2016 14:45
Τα έργα 6 νέων δημιουργών θα ερμηνεύσει το Ελληνικό Συγκρότημα Σύγχρονης Μουσικής τη Δευτέρα 9 Μαΐου 2016 στην Αίθουσα Δημήτρης Μητρόπουλος στο πλαίσιο του Εργαστηρίου Σύνθεσης «Νέοι έλληνες δημιουργοί σήμερα».
Οι Graveyard live τον Ιούνιο στο Gagarin 205
29.02.2016 16:31
Επιτέλους! Τρία χρόνια μετά το θριαμβευτικό sold out στην πρώτη τους εμφάνιση στη χώρα μας, οι Graveyard επιστρέφουν στην Αθήνα για μια μοναδική εμφάνιση στο Gagarin 205, το Σάββατο 25 Ιουνίου.