Το θέατρο Άλμα φιλοξενεί, το Mein Komplex, μια ξεκαρδιστική κωμωδία για την επίσκεψη ενός άνδρα που πρόκειται να γίνει διάσημος, σ΄έναν ήδη διάσημο ψυχίατρο, στη Βιέννη του 1920, ζητώντας λύση για τα κόμπλεξ και τις φοβίες του απέναντι στο γυναικείο φύλο.

Ποιός είναι όμως ο ασθενής που επισκέπτεται τον διασημότερο ψυχίατρο στον κόσμο για να τον βοηθήσει να αντιμετωπίσει τα προβλήματα της σεξουαλικής του ζωής;

Στις 11 Νοεμβρίου το Mein Κomplex, κάνει πρεμιέρα στο Θέατρο Άλμα και φέρνει τον Χίτλερ και την αγαπημένη του Κριστίν στο ιατρείο του γιατρού!

Η ιστορία εκτυλίσσεται στη Βιέννη του 1920 όταν ο 30χρονος Αντολφ Χίτλερ επισκέπτεται τον Δόκτορα Σίγκμουντ Φρόιντ στο χώρο εργασίας του, μαζί με τη φιλενάδα του Κριστίν, αναζητώντας βοήθεια, μια και η σεξουαλική τους ζωή δεν είναι αυτή που θα επιθυμούσε ο ίδιος.

Ο Φρόιντ αναλαμβάνει να βοηθήσει αυτό το …ασυνήθιστο ζευγάρι, και δεν αργεί να ξεκινήσει μια σειρά από αναπάντεχες, «δυσάρεστες» αλλά εξαιρετικά κωμικές καταστάσεις. Οι μορφές του υποψήφιου δικτάτορα και του διασημότερου ψυχίατρου είναι σκιαγραφημένες με γλαφυρότητα και πολύ χιούμορ.

Συντελεστές:
Διασκευή – σκηνοθεσία: Μπάμπης Κλαλιώτης
Σκηνικά-κοστούμια: Μιμίκα Καπούλα
Βοηθός σκηνογράφου: Αναστασία Δεκαβάλλα
Φωτογραφίες: Γιώργος Σακκάς

Διανομή (με αλφαβητική σειρά):

Μάνθος Καλαντζής
Κώστας Καραμουσάλης
Νάντια Μητρούδη
Τσέλο: Αντιγόνη Σεφερλή