Δευτέρα, 5 Δεκεμβρίου 2016

Βραδιά Jazz με τον Δημήτρη Καλαντζή στο Public Συντάγματος

Βραδιά Jazz με τον Δημήτρη Καλαντζή στο Public Συντάγματος

Τα Public μας προσκαλούν την Τρίτη 5 Νοεμβρίου στις 21.00 σε μια μοναδική βραδιά με τις τζαζ μουσικές του Δημήτρη Καλαντζή στην αίθουσα εκδηλώσεων του Public Συντάγματος.


Η μουσική βραδιά Mano's"- A jazz tribute to Manos Hadjidakis είναι μια τζαζ προσέγγιση στη μουσική του μεγάλου συνθέτη Μάνου Χατζιδάκι. Το κουιντέτο, αποτελούμενο από πέντε δεξιοτέχνες jazzmen, και πρωτοπόρους της ελληνικής τζαζ μουσικής σκηνής, ακροβατεί με μαεστρία ανάμεσα στην αυθεντικότητα των συνθέσεων και στον αυτοσχεδιασμό που διέπει την τζαζ μουσική!


Ο Δημήτρης Καλαντζής στο πιάνο και τις ενορχηστρώσεις, ο Τάκης Πατερέλης στο άλτο σαξόφωνο, ο Δημήτρης Παπαδόπουλος στην τρομπέτα και το fluegelhorn, ο Σπύρος Παναγιωτόπουλος στα τύμπανα και ο Γιώργος Γεωργιάδης στο μπάσo υπόσχονται να σας χαρίσουν μια ανεπανάληπτη jazz βραδιά!

Σχετικές ειδήσεις
Seventies από τον Χρήστο Ραφαηλίδη και τον Δημήτρη Καλαντζή στο Gazarte
07.09.2016 13:36
Ο Χρήστος Ραφαηλίδης στο βιμπράφωνο και ο Δημήτρης Καλαντζής στα πλήκτρα, την Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου θα συναντηθούν για πρώτη φορά επί σκηνής δημιουργώντας το απόλυτο soundtrack για μία μουσική βόλτα στη δεκαετία του '70.
Nana Trevor Quartet με Special guest τον Δημήτρη Καλαντζή live στο Café του Νομισματικού Μουσείου
02.09.2016 15:18
Η Nana Trevor και η μπάντα της συναντά τον διακεκριμένο πιανίστα Δημήτρη Καλαντζή σε μια συναυλία με ρυθμούς και μελωδίες jazz, blues και latin.
Μουσική + Ποίηση: Η 4η βραδιά στο Τριανόν
25.01.2016 11:01
To δίκτυο δράσης Music Is, διοργανώνει για δεύτερη χρονιά τον κύκλο «Μουσική + Ποίηση» προωθώντας τη συνεργασία μεταξύ της σύγχρονης μουσικής και ποιητικής δημιουργίας.
Μουσική + Ποίηση: Η 3η βραδιά στο Τριανόν
30.12.2015 10:35
To δίκτυο δράσης Music Is, διοργανώνει για δεύτερη χρονιά τον κύκλο «Μουσική + Ποίηση» προωθώντας τη συνεργασία μεταξύ της σύγχρονης μουσικής και ποιητικής δημιουργίας.
Santa's secret dance, ένα μαγικό jazz παραμύθι με τον Δημήτρη Καλαντζή στο Gazarte
16.12.2015 15:53
Ο πιανίστας Δημήτρης Καλαντζής, από τους σημαντικότερους Έλληνες jazzmen, επιστρέφει στο GAZARTE στις 24 και 26 Δεκεμβρίου 2015 για δύο μοναδικές βραδιές στο πνεύμα των Χριστουγέννων.