Τετάρτη, 22 Φεβρουαρίου 2017

Βραδιά Jazz με τον Δημήτρη Καλαντζή στο Public Συντάγματος

Βραδιά Jazz με τον Δημήτρη Καλαντζή στο Public Συντάγματος

Τα Public μας προσκαλούν την Τρίτη 5 Νοεμβρίου στις 21.00 σε μια μοναδική βραδιά με τις τζαζ μουσικές του Δημήτρη Καλαντζή στην αίθουσα εκδηλώσεων του Public Συντάγματος.


Η μουσική βραδιά Mano's"- A jazz tribute to Manos Hadjidakis είναι μια τζαζ προσέγγιση στη μουσική του μεγάλου συνθέτη Μάνου Χατζιδάκι. Το κουιντέτο, αποτελούμενο από πέντε δεξιοτέχνες jazzmen, και πρωτοπόρους της ελληνικής τζαζ μουσικής σκηνής, ακροβατεί με μαεστρία ανάμεσα στην αυθεντικότητα των συνθέσεων και στον αυτοσχεδιασμό που διέπει την τζαζ μουσική!


Ο Δημήτρης Καλαντζής στο πιάνο και τις ενορχηστρώσεις, ο Τάκης Πατερέλης στο άλτο σαξόφωνο, ο Δημήτρης Παπαδόπουλος στην τρομπέτα και το fluegelhorn, ο Σπύρος Παναγιωτόπουλος στα τύμπανα και ο Γιώργος Γεωργιάδης στο μπάσo υπόσχονται να σας χαρίσουν μια ανεπανάληπτη jazz βραδιά!

Σχετικές ειδήσεις
Αφιέρωμα στον Δημήτρη Λάγιο στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών
24.01.2017 10:30
Μία μεγάλη συναυλία αφιερωμένη στο έργο του συνθέτη Δημήτρη Λάγιου θα πραγματοποιηθεί στις 22 Φεβρουαρίου στο Μέγαρο Μουσικής στην αίθουσα Τριάντη, με αφορμή την επέτειο των 25 χρόνων από το θάνατο του.
Η Eva Sakellari σε μία ακουστική jazz βραδιά στο Τρένο στο Ρουφ
22.12.2016 16:36
Για μία μοναδική ακουστική και ατμοσφαιρική jazz βραδιά επιστρέφει η Εύα Σακελλάρη στο Μουσικό Βαγόνι Orient Express του Τρένου στο Ρουφ την Τρίτη 27 Δεκεμβρίου στις 21.30.
Seventies από τον Χρήστο Ραφαηλίδη και τον Δημήτρη Καλαντζή στο Gazarte
07.09.2016 13:36
Ο Χρήστος Ραφαηλίδης στο βιμπράφωνο και ο Δημήτρης Καλαντζής στα πλήκτρα, την Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου θα συναντηθούν για πρώτη φορά επί σκηνής δημιουργώντας το απόλυτο soundtrack για μία μουσική βόλτα στη δεκαετία του '70.
Nana Trevor Quartet με Special guest τον Δημήτρη Καλαντζή live στο Café του Νομισματικού Μουσείου
02.09.2016 15:18
Η Nana Trevor και η μπάντα της συναντά τον διακεκριμένο πιανίστα Δημήτρη Καλαντζή σε μια συναυλία με ρυθμούς και μελωδίες jazz, blues και latin.
Το Zz Jazz Quartet live στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης
17.03.2016 12:46
Σε ασυνήθιστες και πρωτότυπες διαδρομές θρυλικών έργων της τζαζ προσκαλεί το κοινό της Θεσσαλονίκης το Zz Jazz Quartet, το οποίο θα εμφανιστεί στο Μέγαρο Μουσικής την Δευτέρα 21 Μαρτίου 2016, στις 9 μ.μ.