Τρίτη, 17 Ιανουαρίου 2017

Βραδιά Jazz με τον Δημήτρη Καλαντζή στο Public Συντάγματος

Βραδιά Jazz με τον Δημήτρη Καλαντζή στο Public Συντάγματος

Τα Public μας προσκαλούν την Τρίτη 5 Νοεμβρίου στις 21.00 σε μια μοναδική βραδιά με τις τζαζ μουσικές του Δημήτρη Καλαντζή στην αίθουσα εκδηλώσεων του Public Συντάγματος.


Η μουσική βραδιά Mano's"- A jazz tribute to Manos Hadjidakis είναι μια τζαζ προσέγγιση στη μουσική του μεγάλου συνθέτη Μάνου Χατζιδάκι. Το κουιντέτο, αποτελούμενο από πέντε δεξιοτέχνες jazzmen, και πρωτοπόρους της ελληνικής τζαζ μουσικής σκηνής, ακροβατεί με μαεστρία ανάμεσα στην αυθεντικότητα των συνθέσεων και στον αυτοσχεδιασμό που διέπει την τζαζ μουσική!


Ο Δημήτρης Καλαντζής στο πιάνο και τις ενορχηστρώσεις, ο Τάκης Πατερέλης στο άλτο σαξόφωνο, ο Δημήτρης Παπαδόπουλος στην τρομπέτα και το fluegelhorn, ο Σπύρος Παναγιωτόπουλος στα τύμπανα και ο Γιώργος Γεωργιάδης στο μπάσo υπόσχονται να σας χαρίσουν μια ανεπανάληπτη jazz βραδιά!

Σχετικές ειδήσεις
Η Eva Sakellari σε μία ακουστική jazz βραδιά στο Τρένο στο Ρουφ
22.12.2016 16:36
Για μία μοναδική ακουστική και ατμοσφαιρική jazz βραδιά επιστρέφει η Εύα Σακελλάρη στο Μουσικό Βαγόνι Orient Express του Τρένου στο Ρουφ την Τρίτη 27 Δεκεμβρίου στις 21.30.
Seventies από τον Χρήστο Ραφαηλίδη και τον Δημήτρη Καλαντζή στο Gazarte
07.09.2016 13:36
Ο Χρήστος Ραφαηλίδης στο βιμπράφωνο και ο Δημήτρης Καλαντζής στα πλήκτρα, την Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου θα συναντηθούν για πρώτη φορά επί σκηνής δημιουργώντας το απόλυτο soundtrack για μία μουσική βόλτα στη δεκαετία του '70.
Nana Trevor Quartet με Special guest τον Δημήτρη Καλαντζή live στο Café του Νομισματικού Μουσείου
02.09.2016 15:18
Η Nana Trevor και η μπάντα της συναντά τον διακεκριμένο πιανίστα Δημήτρη Καλαντζή σε μια συναυλία με ρυθμούς και μελωδίες jazz, blues και latin.
Τα τραγούδια των ποιητών με τον Δημήτρη Νικολούδη και τον Χρήστο Κολοβό στον Ιανό
01.02.2016 11:14
Μια μουσική βραδιά αφιερωμένη στα «Τραγούδια των ποιητών» έρχεται στον Ιανό στις 6 Φεβρουαρίου 2016, με τους Θεσσαλονικείς δημιουργούς Δημήτρη Νικολούδη και Χρήστο Κολοβό.
Μουσική + Ποίηση: Η 4η βραδιά στο Τριανόν
25.01.2016 11:01
To δίκτυο δράσης Music Is, διοργανώνει για δεύτερη χρονιά τον κύκλο «Μουσική + Ποίηση» προωθώντας τη συνεργασία μεταξύ της σύγχρονης μουσικής και ποιητικής δημιουργίας.