Τη μουσικoθεατρική παράσταση Yuppi Du! θα φιλοξενεί κάθε Δευτέρα βράδυ μέχρι τις γιορτές η μουσική σκηνή του Faust. Ένα αφιέρωμα στην εποχή της αμφισβήτησης, η ιστορία πέντε νέων ανθρώπων που ταξιδεύουν στον κόσμο με διάθεση να τον γνωρίσουν και όχι να τον κατακτήσουν. RollingStones, Doors, Lennon, Santana, TheWho, PinkFloyd, Queen, Cure, BoneyM, BeeGees,σεζωντανήεκτέλεσηυπότηενορχήστρωσηΧρίστουΘεοδώρου.

Τα κείμενα της παράστασης υπογράφει ο Αντώνης Πέρης και τη σκηνοθεσία η Κατερίνα Φωτιάδη. Με τους ηθοποιούς Πάρη Θωμόπουλο, Χαρά Κότσαλη, Κωνσταντίνο Μπιμπή, Νικόλα Παπαδομιχελάκη και Πηνελόπη Τσιλίκα.

Οι Hippies, το Magic Bus, οι Συναυλίες, τα Κοινόβια και ο Έρωτας σ΄ένα ταξίδι με ωτοστόπ από την εποχή του Lennon μέχρι τη γέννηση της Disco.

Τέλη της δεκαετίας του 60…

Η μεγάλη άνθιση της μουσικής, η μεγάλη πληγή του Βιετνάμ. Η αμφισβήτηση: της ιδιοκτησίας, του εκπαιδευτικού συστήματος, των κοινωνικών συμβάσεων. Πέντε νέοι άνθρωποι βάζουν τους σάκους στους ώμους και ξεκινούν το ταξίδι στον κόσμο. Από την Αμερική και την Ευρώπη, μέχρι το Βιετνάμ και την Ινδία, παρακολουθούμε την παρέα να μεγαλώνει, να ενθουσιάζεται, μερικές φορές να δυσκολεύεται και να αμφιβάλλει, πάντα όμως να ελπίζει και να προσπαθεί για έναν πιο ειλικρινή και ανθρώπινο κόσμο. Χιούμορ, τραγούδι, έρωτας, αλλά και ερωτήματα που σήμερα ακούγονται πιο επίκαιρα από ποτέ.

Η πορεία μιας γενιάς που διεκδίκησε την ισότητα, την ανεξαρτησία και την αισιοδοξία. Η μουσική ιστορία της πιο δημιουργικής μεταπολεμικής δεκαετίας. Μια παρέα που ξέρει να ζει τραγουδώντας. Μια παράσταση γεμάτη χαρά και συγκίνηση.

Διανομή:

Πάρης Θωμόπουλος

Χαρά Κότσαλη

Κωνσταντίνος Μπιμπής

Νικόλας Παπαδομιχελάκης

Πηνελόπη Τσιλίκα

Ρόλυ Γιαμοπούλου (ντράμς)

Πέτρος Κρεμιζάκης (μπάσο)

Γιώτης Παρασκευαϊδης (κιθάρα)

Συντελεστές:

Κείμενα: Αντώνης Πέρης

Σκηνοθεσία: Κατερίνα Φωτιάδη

Ενορχήστρωση/Διδασκαλία: Χρίστος Θεοδώρου

Κοστούμια/Κατασκευές: Κατερίνα Σαβράνη

Επιμέλεια Ήχου/Video: Αλέξης Γκίκας

Βοηθός Σκηνοθέτη: Χρύσα Μαρκατά