Οι Los Dos O Mas επιστρέφουν στο Faust την Τρίτη 5 Νοεμβρίου 2013, για ένα live γεμάτο ενέργεια, κέφι, χορό, ζωντάνια!

Με επιρροές που ποικίλλουν (reggae, latin, funk, swing, hip hop, rock, world music) και με ενσωματωμένο πάντα στη μουσική τους το ισπανικό στοιχείο, oι Los Dos O Mas (los dos= οι δυο μας, o mas= ή και περισσότεροι στα ισπανικά) καταφέρνουν πραγματικά να έχουν μια διαφορετικότητα στη μουσική τους.

Με όλες αυτές τις μουσικές επιρροές, ίσως εύλογα κάποιος να αναρωτιόταν για το αποτέλεσμα ή για την ταυτότητα του γκρουπ… Mε κύριο χαρακτηριστικό τον σεβασμό και την αγάπη τους για την μουσική, καταφέρνουν να έχουν ένα διαφορετικό μουσικό ηχόχρωμα, που τους έχει κάνει να ξεχωρίσουν σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα.

Η ποιότητα και η ευαισθησία στους στίχους και στη μουσική τους, αγγίζει αληθινά τον ακροατή. Ο στίχος τους χαρακτηρίζεται από τον προβληματισμό της εποχής και τον έντονο στοχασμό, έχοντας πάντα μια νότα αισιοδοξίας.

Σε κάθε live συνοδεύονται επίσης από την τέχνη της ζωγραφικής, έχοντας την παρουσία ενός ζωγράφου που δημιουργεί επί σκηνής έργα πάνω σε καμβάδες και όχι μόνο!

Εκτός από τις δικές τους συνθέσεις, οι Los Dos O Mas παρουσιάζουν διασκευές σε γνωστά τραγούδια των: Manu Chao, Doors, Frank Sinatra, Nirvana, Gloria Gaynor, Goran Bregović, Iggy Pop, Nouvelle Vague, Alicia Keys, Zaz, Ayo, Nneka, Gorillaz, Florence + The Μachine κ.ά.

Νίκος Καραχάλιος: κλασική κιθάρα
Τάσος Παπαπάνος: ηλεκτρικό μπάσο
Πάνος Γιαλελής: ηλεκτρική κιθάρα, γιουκαλίλι
Στέλιος Γαβριηλίδης: τύμπανα, κρουστά
Ράνια Τόλη: φωνητικά
Γρηγόρης Γκόμπυ: φωνητικά, mc
Jerry: Art painter

Οργάνωση Παραγωγής: Cricos