Παρασκευή, 24 Φεβρουαρίου 2017

Ο Δημήτρης Λιόλιος στο AREA B

Ο Δημήτρης Λιόλιος στο AREA B

Είναι όμορφο να σχεδιάζεις ταξίδια... κι ας είναι μοναχά τα "θέλω" σου. Κι επειδή εμείς γουστάρουμε τα όμορφα τα όνειρα τα μεγάλα, (που λέει και το τραγούδι), παρέα με τον Δημήτρη Λιόλιο και τους φίλους του συναντιόμαστε το Σάββατο 2 Νοεμβρίου 2013 για ένα ταξίδι μέ Αερόστατο που δεν θα ανεβαίνει ψηλά με θερμό αέρα... αλλά με μουσική .


Εκεί που η αλήθεια συναντάει τη συνειδητοποίηση,
εκεί που το ψέμα εξαγνίζεται από το κλασικό παραμύθι,
εκεί που η ανατολή φλερτάρει με τα ξεκινήματα της ψυχής μας,
εκεί που η δύση του ήλιου χαμογελάει στη δεύτερη ευκαιρία,
εκεί που ο άνεμος σφυρίζει ανέμελα στην πορεία που έχουμε επιλέξει,
εκεί που ο έρωτας ξελογιάζεται με την αγάπη και κλέβονται μαζί,
εκεί είναι το σημείο απογείωσης που επέλεξε ο Δημήτρης Λιόλιος για να απογειώσει το δικό του Αερόστατο γεμίζοντάς το με ζεστό αέρα ζωής .

Σχετικές ειδήσεις
Ο Δημήτρης Μπάκουλης στο Γυάλινο Upstage
09.01.2017 11:29
Με αφορμή το δισκογραφικό του ντεμπούτο και όχημα το νεοσύστατο ακουστικό του κουαρτέτο, ο Δημήτρης Μπάκουλης παρουσιάζει μια παράσταση που παντρεύει το μεγαλείο της Ανατολής με την ευθύτητα του λαϊκού μας τραγουδιού.
Ο Δημήτρης Λιόλιος live στο Σταυρό του Νότου
23.11.2016 12:06
Ο Δημήτρης Λιόλιος έρχεται για ένα live στον Σταυρό του Νότου, την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2016.
Δημήτρης Λιόλιος,
20.10.2016 12:49
Ο Δημήτρης Λιόλιος έπειτα από τις συνεργασίες του με τη Σοφία Βόσσου, τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα και τον Πάνο Μουζουράκη, επιστρέφει, γράφοντας τη μουσική και ερμηνεύοντας μέσα από τους στίχους που έγραψε η Ζωή Γρυπάρη , γνωστή για τις επιτυχίες της με σημαντικούς συνθέτες και ερμηνευτές.
Jazz Democracy Εν Κινήσει: Ο Δημήτρης Βασιλάκης παρουσιάζει ποιήματα στο Νομισματικό Μουσείο
20.09.2016 17:19
Ο διεθνούς φήμης σαξοφωνίστας, τραγουδιστής, συνθέτης και εκπαιδευτικός Δημήτρης Βασιλάκης σε μία ξεχωριστή εμφάνιση στο Café του Νομισματικού μουσείου.
Chicane & Dj Ralf live @ Vilka Area
29.02.2016 13:47
H OBLIVION HEART επιστρέφει δυναμικά σε ένα από τα πιο αγαπημένα dancefloors της Θεσσαλονίκης, στη Βίλκα, υποδέχοντας στις 19 Μαρτίου 2016 δύο κορυφαίους καλλιτέχνες της ηλεκτρονικής σκηνής, τον Chicane της Modena και Armada Records και τον Dj Ralf της La Terra Records.