Στην καρδιά της Αθήνας, στο ιστορικό κέντρο της πόλης δημιουργείται το Δεκέμβριο του 2011 το CAMP Contemporary Art Meeting Point. Έκτοτε η σύγχρονη τέχνη απόκτησε μια νέα στέγη, σε ένα όμορφο, τριώροφο νεοκλασικό το οποίο βρίσκεται σε μια από τις πιο γνωστές και εμβληματικές γωνιές της Αθήνας, κτισμένο στις οδούς Ευπόλιδος 2 και Απελλου 4.

Στο ισόγειο του CAMP, στο CAMP art café έχει συσταθεί ένα διαφορετικό σημείο συνάντησης του καλλιτεχνικού και φιλότεχνου κοινού της πόλης πλάι στην πιο ιστορική πλατεία της Αθήνας, την πλατεία Κοτζιά.

Ένας δραστήριος χώρος ο οποίος έχει φιλοξενήσει μια σειρά από πρωτότυπες δράσεις, εκδηλώσεις και πάρτυ (Origami workshop, Cine CAMP και video art προβολές, κινηματογραφικά αφιερώματα στην Αθήνα, παρουσιάσεις βιβλίων, performances, Υes it does! Sure it does! parties, Soupl-art events, Fanzines bazaars, Sweet Sundays κ.ά.) και έχει συνεργαστει με μια σειρά από σημαντικούς φορείς και οργανισμούς (Ιαπωνική Πρεσβεία, Νύχτες Πρεμιέρας της Αθήνας, Ελληνικό Κέντρο Κινηματογράφου, Φεστιβάλ Μηδέν κ.ά).

Ένας φιλόξενος χώρος όπου οι θαμώνες μπορούν να επιλέξουν από μια γκάμα καφέ, τσάι, δροσερών ποτών και σνακ καθημερινά από τις 09:00 το πρωί ως τις 02:00 το βράδυ. Όσο για τις εκθέσεις του CAMP είναι ανοιχτές για το κοινό κάθε μέρα από τις 14:00 – 21:00.

Οι φίλοι του CAMP art café μπορουν να απολαύσουν το ποτό τους και ενημερωθούν ψηφιακά για τα νέα της πόλης χρησιμοποιώντας την ασύρματη πρόσβαση στο Internet (Wifi) που παρέχεται δωρεάν στο CAMP! Παράλληλα, η βιβλιοθήκη του CAMP διαθέτει μια ποικιλία από περιοδικά free press, καλλιτεχνικά βιβλία και έντυπα καθώς και καταλόγους εκθέσεων τα οποία είναι στη διάθεση των θαμώνων του.

Στο CAMP art café διατίθεται ενημερωτικό φυλλάδιο για το πλούσιο πρόγραμμα εκθέσεων, performances, παρουσιάσεων βιβλίων, ομιλιών, εργαστηρίων, προβολών, εκδηλώσεων και καλλιτεχνικών δράσεων με ελεύθερη είσοδο που εχουν προγραμματιστεί στο χώρο για την επερχόμενη σεζόν.

Για περισσότερες πληροφορίες αλλά και για να προτείνετε τη δική σας εκδήλωση στον χώρο του CAMP art café επικοινωνήστε με τον αριθμό 210 3247679 (Δευτέρα-Κυριακή 14:00-21:00).