Παρασκευή, 24 Φεβρουαρίου 2017

Το CAMP! art café άνοιξε τις πόρτες του και μας περιμένει!

Το CAMP! art café άνοιξε τις πόρτες του και μας περιμένει!

Στην καρδιά της Αθήνας, στο ιστορικό κέντρο της πόλης δημιουργείται το Δεκέμβριο του 2011 το CAMP Contemporary Art Meeting Point. Έκτοτε η σύγχρονη τέχνη απόκτησε μια νέα στέγη, σε ένα όμορφο, τριώροφο νεοκλασικό το οποίο βρίσκεται σε μια από τις πιο γνωστές και εμβληματικές γωνιές της Αθήνας, κτισμένο στις οδούς Ευπόλιδος 2 και Απελλου 4.


Στο ισόγειο του CAMP, στο CAMP art café έχει συσταθεί ένα διαφορετικό σημείο συνάντησης του καλλιτεχνικού και φιλότεχνου κοινού της πόλης πλάι στην πιο ιστορική πλατεία της Αθήνας, την πλατεία Κοτζιά.


Ένας δραστήριος χώρος ο οποίος έχει φιλοξενήσει μια σειρά από πρωτότυπες δράσεις, εκδηλώσεις και πάρτυ (Origami workshop, Cine CAMP και video art προβολές, κινηματογραφικά αφιερώματα στην Αθήνα, παρουσιάσεις βιβλίων, performances, Υes it does! Sure it does! parties, Soupl-art events, Fanzines bazaars, Sweet Sundays κ.ά.) και έχει συνεργαστει με μια σειρά από σημαντικούς φορείς και οργανισμούς (Ιαπωνική Πρεσβεία, Νύχτες Πρεμιέρας της Αθήνας, Ελληνικό Κέντρο Κινηματογράφου, Φεστιβάλ Μηδέν κ.ά).


Ένας φιλόξενος χώρος όπου οι θαμώνες μπορούν να επιλέξουν από μια γκάμα καφέ, τσάι, δροσερών ποτών και σνακ καθημερινά από τις 09:00 το πρωί ως τις 02:00 το βράδυ. Όσο για τις εκθέσεις του CAMP είναι ανοιχτές για το κοινό κάθε μέρα από τις 14:00 – 21:00.


Οι φίλοι του CAMP art café μπορουν να απολαύσουν το ποτό τους και ενημερωθούν ψηφιακά για τα νέα της πόλης χρησιμοποιώντας την ασύρματη πρόσβαση στο Internet (Wifi) που παρέχεται δωρεάν στο CAMP! Παράλληλα, η βιβλιοθήκη του CAMP διαθέτει μια ποικιλία από περιοδικά free press, καλλιτεχνικά βιβλία και έντυπα καθώς και καταλόγους εκθέσεων τα οποία είναι στη διάθεση των θαμώνων του.


Στο CAMP art café διατίθεται ενημερωτικό φυλλάδιο για το πλούσιο πρόγραμμα εκθέσεων, performances, παρουσιάσεων βιβλίων, ομιλιών, εργαστηρίων, προβολών, εκδηλώσεων και καλλιτεχνικών δράσεων με ελεύθερη είσοδο που εχουν προγραμματιστεί στο χώρο για την επερχόμενη σεζόν.


Για περισσότερες πληροφορίες αλλά και για να προτείνετε τη δική σας εκδήλωση στον χώρο του CAMP art café επικοινωνήστε με τον αριθμό 210 3247679 (Δευτέρα-Κυριακή 14:00-21:00).

Σχετικές ειδήσεις
Φωτογραφική έκθεση στο Ιστορικό Μουσείο Σερβίας του Βελιγραδίου
03.01.2017 13:24
Στο Ιστορικό Μουσείο Σερβίας στο Βελιγράδι βρίσκεται η φωτογραφική περιοδική έκθεση του Μουσείου Βυζαντινού Πολιτισμού «Γαλλοσερβικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο του 1ου Π.Π. στην Θέρμη / Σέδες. Τα αρχαιολογικά τεκμήρια».
1η Art-Thessaloniki International Contemporary Art Fair
30.11.2016 13:54
Το όραμα της δημιουργίας και καθιέρωσης μίας καινούργιας, πρωτοποριακής και πολυδιάστατης Art Fair, λαμβάνει χειροπιαστή μορφή με την υλοποίηση της 1ης Art-Thessaloniki International Contemporary Art Fair, που θα πραγματοποιηθεί στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο της Θεσσαλονίκης, από την 1η έως τις 4 Δεκεμβρίου 2016.
Τάσεις: Ζωγραφική έκθεση στο Contemporary Space Athens
09.11.2016 13:27
Η ομάδα «Ανεξάρτητοι Εικαστικοί Καλλιτέχνες» παρουσιάζει την ζωγραφική έκθεσή της με τίτλο «Τάσεις» στο Contemporary Space Athens, στην Πλάκα.
Treasure Island/Η Νήσος των Θησαυρών: ομαδική έκθεση στην Πάρο
25.08.2016 16:01
Στον καινούριο εξαιρετικό εκθεσιακό χώρο Art Space / Studio 265 στην Παροικιά της Πάρου, που άνοιξε πρόσφατα τις πόρτες του στο κοινό, εγκαινιάζεται την Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου στις 20:00 η έκθεση «Treasure Island/ Η Νήσος των Θησαυρών».
Go fly a kite!: έκθεση χαρταετών στο Contemporary Space Athens
03.03.2016 16:39
Το Chicago Athenaeum, Μuseum for Architecture and Design σε συνεργασία με το European Centre for Architecture, Art, Design and Urban Studies παρουσιάζει με αφορμή την ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΓΗΣ, την έκθεση από χειροποίητους χαρταετούς από την Κίνα, το Μπαλί, την Ιαπωνία και τις ΗΠΑ, με τίτλο «GO FLY A KITE!» και σας προσκαλεί στα εγκαίνια την Κυριακή 19 Μαρτίου 2016, στις 7.00 μ.μ. στο Contemporary Space Athens.