Δύο μαγικά βράδια υπόσχεται ο Βασίλης Σκουλάς στα Ανώγεια της Κρήτης, στο χώρο που έχει δημιουργήσει ο ίδιος, παρέα με τους Γεράσιμο Ανδρεάτο, Μίλτο Πασχαλίδη και Παντελή Θαλασσινό.

Ο Βασίλης Σκουλάς φιλοξενεί στην «Ντελίνα» στα Ανώγεια της Κρήτης τρεις αγαπημένους τραγουδοποιούς για δύο μόνο βράδια. Στις 2 Αυγούστου στη σκηνή θα ανέβουν ο Γεράσιμος Ανδρεάτος και ο Μίλτος Πασχαλίδης και στις 3 ο Γεράσιμο Ανδρεάτος, με τον Παντελή Θαλασσινό αυτή τη φορά.

Οι βραδιές πραγματοποιούνται στο πλαίσιο μίας νέας δραστηριότητας της «Ντελίνας» της «Γιορτής του τραγουδιού» που στόχο έχει να δώσει την ευκαιρία στον επισκέπτη να διασκεδάσει τραγουδώντας παρέα με αξιόλογους ερμηνευτές της ελληνικής μουσικής.

Η μουσική συντροφιά με τους  αγαπημένους καλλιτέχνες θα βαδίσει σε σίγουρα κι αγαπημένα μονοπάτια της ελληνικής μουσικής.

Το εξαιρετικό πρόγραμμα που έχουν ετοιμάσει  περιλαμβάνει υλικό  από τις τελευταίες τους δισκογραφικές δουλειές του Βασίλη Σκουλά και του Γεράσιμου Ανδρεάτου, Άσπρο μαντήλι ανέμιζε και Εδώ Μένω αντίστοιχα, σε συνδυασμό με αγαπημένους ήχους από την Κρήτη.

Στις μαγευτικές αυτές βραδιές με τη συνδρομή του Παντελή Θαλασσινού και του Μίλτου Πασχαλίδη  συνυπάρχουν αρμονικά και… διασκεδαστικά πολλά αγαπημένα  λαϊκά  και έντεχνα τραγούδια.

Η επιλογή του υλικού στόχο έχει να σκιαγραφήσει τη διαδρομή του  ελληνικού τραγουδιού πάνω  στο γοητευτικό δρόμο που σμίγει την παραδοσιακή με τη λαϊκή μουσική με σεβασμό στην καλλιτεχνική καταγωγή του Βασίλη Σκουλά.

Η Ντελίνα βρίσκεται σε μία πανέμορφη και καταπράσινη περιοχή σε απόσταση ενός χιλιομέτρου από τα Ανώγεια Ρεθύμνου, στο δρόμο για τη Νίδα, και πρόκειται για το χώρο που ο γνωστός δημιουργός και ερμηνευτής Βασίλης Σκουλάς έχει δημιουργήσει, με κέφι και μεράκι περίσσιο, φιλοδοξώντας να φέρει τους επισκέπτες σε επαφή με την κρητική παράδοση.