Σάββατο, 25 Φεβρουαρίου 2017

Ονειρεμένα βράδια στη Ντελίνα

Ονειρεμένα βράδια στη Ντελίνα
Δύο μαγικά βράδια υπόσχεται ο Βασίλης Σκουλάς στα Ανώγεια της Κρήτης, στο χώρο που έχει δημιουργήσει ο ίδιος, παρέα με τους Γεράσιμο Ανδρεάτο, Μίλτο Πασχαλίδη και Παντελή Θαλασσινό.

Ο Βασίλης Σκουλάς φιλοξενεί στην «Ντελίνα» στα Ανώγεια της Κρήτης τρεις αγαπημένους τραγουδοποιούς για δύο μόνο βράδια. Στις 2 Αυγούστου στη σκηνή θα ανέβουν ο Γεράσιμος Ανδρεάτος και ο Μίλτος Πασχαλίδης και στις 3 ο Γεράσιμο Ανδρεάτος, με τον Παντελή Θαλασσινό αυτή τη φορά.

Οι βραδιές πραγματοποιούνται στο πλαίσιο μίας νέας δραστηριότητας της «Ντελίνας» της «Γιορτής του τραγουδιού» που στόχο έχει να δώσει την ευκαιρία στον επισκέπτη να διασκεδάσει τραγουδώντας παρέα με αξιόλογους ερμηνευτές της ελληνικής μουσικής.

Η μουσική συντροφιά με τους  αγαπημένους καλλιτέχνες θα βαδίσει σε σίγουρα κι αγαπημένα μονοπάτια της ελληνικής μουσικής.

Το εξαιρετικό πρόγραμμα που έχουν ετοιμάσει  περιλαμβάνει υλικό  από τις τελευταίες τους δισκογραφικές δουλειές του Βασίλη Σκουλά και του Γεράσιμου Ανδρεάτου, Άσπρο μαντήλι ανέμιζε και Εδώ Μένω αντίστοιχα, σε συνδυασμό με αγαπημένους ήχους από την Κρήτη.

Στις μαγευτικές αυτές βραδιές με τη συνδρομή του Παντελή Θαλασσινού και του Μίλτου Πασχαλίδη  συνυπάρχουν αρμονικά και… διασκεδαστικά πολλά αγαπημένα  λαϊκά  και έντεχνα τραγούδια.

Η επιλογή του υλικού στόχο έχει να σκιαγραφήσει τη διαδρομή του  ελληνικού τραγουδιού πάνω  στο γοητευτικό δρόμο που σμίγει την παραδοσιακή με τη λαϊκή μουσική με σεβασμό στην καλλιτεχνική καταγωγή του Βασίλη Σκουλά.

Η Ντελίνα βρίσκεται σε μία πανέμορφη και καταπράσινη περιοχή σε απόσταση ενός χιλιομέτρου από τα Ανώγεια Ρεθύμνου, στο δρόμο για τη Νίδα, και πρόκειται για το χώρο που ο γνωστός δημιουργός και ερμηνευτής Βασίλης Σκουλάς έχει δημιουργήσει, με κέφι και μεράκι περίσσιο, φιλοδοξώντας να φέρει τους επισκέπτες σε επαφή με την κρητική παράδοση.

Σχετικές ειδήσεις
Ο Γεράσιμος Ανδρεάτος και η Σοφία Παπάζογλου live στην Θεσσαλονίκη
20.12.2016 16:07
Ο Γεράσιμος Ανδρεάτος και η Σοφία Παπάζογλου συναντιούνται φέτος το χειμώνα επί σκηνής και παρουσιάζουν ένα λαϊκό πρόγραμμα με δυνατές και αυθεντικές ερμηνείες στην Βεντέτα της Θεσσαλονίκης.
Ο Γεράσιμος Ανδρεάτος στο Βεντέτα live stage
14.10.2016 11:41
Ο Γεράσιμος Ανδρεάτος, μετά την καλοκαιρινή του περιοδεία σε μεγάλες πόλεις της Ελλάδας και την sold out - συναυλία του, στο Βεάκειο Θέατρο Πειραιά, ανανεώνει το ραντεβού του με το κοινό για τον χειμώνα που έρχεται σε μουσικές σκηνές της Ελλάδας και του εξωτερικού.
Ο Γεράσιμος Ανδρεάτος στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά για τα 125 χρόνια του Γηροκομείου Πειραιώς
23.09.2016 16:58
Ο Γεράσιμος Ανδρεάτος, μετά τις πολύ επιτυχημένες καλοκαιρινές συναυλίες του, στην Αθήνα, τον Πειραιά και την περιφέρεια θα εμφανιστεί στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, την Δευτέρα 3 Οκτωβρίου, σε μια επετειακή συναυλία για τα 125 χρόνια διαρκούς λειτουργίας, προφοράς και αγάπης του Γηροκομείου Πειραιώς. Την εκδήλωση θα προλογήσει ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πειραιώς Κ Σεραφείμ.
Loutraki Festival 2016: Αφιέρωμα στον Χρόνη Αηδονίδη με τους Τακίμ, Παντελή Θαλασσινό και Αρετή Κετιμέ
19.07.2016 15:07
Οι Τακίμ υποδέχονται τον Παντελή Θαλασσινό και την Αρετή Κετιμέ σε μία μουσική σύμπραξη, αφιερωμένη στον μεγάλο Έλληνα ερμηνευτή και ερευνητή της παράδοσής μας Χρόνη Αηδονίδη, τη Δευτέρα 25 Ιουλίου 2016, στο 1ο Δημοτικό Σχολείου Λουτρακίου, στο πλαίσιο του Loutraki Festival 2016.
Ο Γεράσιμος Ανδρεάτος στο Βεάκειο Θέατρο Πειραιά
18.05.2016 17:11
Ο αγαπημένος τραγουδιστής Γεράσιμος Ανδρεάτος που έχει ξεχωρίσει στο χώρο τόσο για την υπέροχη φωνή του και τις επιλογές των τραγουδιών του όσο και για το ήθος του, έρχεται στο Βεάκειο Θέατρο Πειραιά την Τρίτη 5 Ιουλίου για μια μοναδική συναυλία – γιορτή με τους αγαπημένους του φίλους!