Δευτέρα, 5 Δεκεμβρίου 2016

Η ομάδα HMG Music Position στο Beton7

Η ομάδα HMG Music Position στο Beton7

Η δημιουργική ομάδα HMG Music Position θα συναντήσει τους φίλους της μουσικής και της κιθάρας σε μια μοναδική παρουσίαση που περιλαμβάνει έκθεση και δοκιμή μοναδικών εγχόρδων (21 κιθάρες και μπάσα), αυτοσχεδιασμούς & free sessions και μια έκθεση φωτογραφίας την Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2013 από τις 19:00 στο Κέντρο Τέχνης & Πολιτισμού Beton7 .


Τέσσερα χρόνια έχουν ήδη περάσει από την πρώτη επισκευή που κάναμε σ' ένα πολύ ατυχές και σοβαρά τραυματισμένο ηλεκτρικό μπάσο . Μετά μια κιθάρα πήρε σειρά.

Κατασκευάσαμε το πρώτο μας σώμα για να διασκεδάσουμε, με σκοπό να φτιαχτεί μια κιθάρα για τον μεγάλο γιό μου, τα υπόλοιπα κομμάτια υπήρχαν από μια διαλυμένη κιθάρα του '60 αγνώστων λοιπών στοιχείων και η Lizard I γεννήθηκε. Ακουγόταν πραγματικά όμορφα και ήταν η έμπνευση, η φλόγα που άναψε φωτιά σ' ένα παιχνίδι με ξύλο, μέταλλο, ηλεκτρονικά και ήχο. Πραγματική ευχαρίστηση!


Σε αυτό το ταξίδι, ο Δημήτρης ήταν και είναι το πρώτο βιολί κι ακολούθησε ο Άγγελος, ο Σταμάτης, ο Γιώργος, ο Σταύρος, που με τις εμπνευσμένες φωτογραφίες του ανέδειξε την δουλειά μας και πολλοί ακόμα φίλοι που βρήκαν το παιχνίδι ενδιαφέρον.


Στις 21 του Νοέμβρη στο Κέντρο Τέχνης & Πολιτισμού BETON7 θα μοιραστούμε μαζί σας μερικά από τα μοναδικά παιχνίδια μας, που ήδη μας έκαναν να χαμογελάμε επικίνδυνα!


Η αγάπη μας για τον ήχο, τα χρώματα το ξύλου και τη δημιουργία, μας έφερε στο Βοτανικό να εκθέσουμε τα πάθη μας ελεύθερα!”


Για τους καλλιτέχνες

Δημήτρης Μ. Περίεργος. Επί 24 συναπτά έτη μπασίστας της ιστορικής πολιτικής μπάντας των Deus eX Machina. Εργάτης του ξύλου και της αρμονίας.

Άγγελος Μ. Περίεργος. Κιθαρομπασίστας από τα 80’ς, μηχανολάγνος, εργάτης της αγνής τεχνολογίας και των project.

Γιώργος Π. Περίεργος. Πολυπράγμων, κιθαρίστας, σαξοφωνίστας κι εργάτης μουσικών –κι όχι μόνο- οργάνων.

Σταμάτης Π. Περίεργος. Γραφίστας, κιθαρίστας κι εργάτης του laser και της αισθητικής.

Γιώργος Κ. Περίεργος. Λάτρης του rhythm’ section, drummer, μπασίστας κι εργάτης του αερογράφου.
 
Σταύρος Π. Περίεργος. Φωτογράφος.

www.handmadeguitars.gr

Σχετικές ειδήσεις
The MeanTime Sessions: Το νέο επετειακό ep του Χρήστου Αλεξόπουλου για την Puzzlemusik
07.11.2016 11:32
Την Τετάρτη 9/11/2016 κυκλοφορεί το The MeanTime Sessions ep του Χρήστου Αλεξόπουλου. Πρόκειται για μία επετειακού χαρακτήρα κυκλοφορία στο πλαίσιο των εορτασμών των 10 χρόνων από την ίδρυση της Puzzlemusik. Το ep αυτό κυκλοφορεί μόνο σε ψηφιακή μορφή: Streaming (Spotify, Tidal κλπ) και Download (i-Tunes, Google play, κλπ).
100 Κιθάρες στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού
27.07.2016 10:17
Οι 100 Κιθάρες, ο Βαγγέλης Μπουντούνης, η Μάρω Ραζή και 300 περίπου συντελεστές – χορωδοί, σολίστες, ερμηνευτές - τιμούν την μαγεία της κιθάρας και της μουσικής με μια μοναδική συναυλία στο Ηρώδειο, στις 16 Σεπτεμβρίου 2016.
Οι Gang Of Four live στο Fuzz Live Music Club
10.02.2016 12:33
Οι Gang Of Four, ένα από τα σημαντικότερα και πιο επιδραστικά συγκροτήματα της βρετανικής post punk σκηνής έρχονται για μία μοναδική συναυλία στην Αθήνα, την Κυριακή 3 Απριλίου στο Fuzz Live Music Club!
Ταξιδεύοντας στην Ανατολική Μεσόγειο: έκθεση στον Ελληνικό Κόσμο
19.01.2016 10:19
Ο «Ελληνικός Κόσμος» φιλοξενεί μια μοναδική έκθεση φωτογραφίας με τίτλο «Ταξιδεύοντας στην Ανατολική Μεσόγειο» μέσα από το Ψηφιακό Αρχείο Ελληνικού Πολιτισμού του Θεόδωρου Κορρέ (Α.Π.Θ.).
To Michael Papadopoulos Bebop Quartet live στο Beton7
21.12.2015 14:50
To Michael Papadopoulos Bebop Quartet έρχεται την Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2015 στο BETON7 για μια μοναδική βραδιά.