Κυριακή, 26 Φεβρουαρίου 2017

Ο Μιχάλης Χανιώτης στο Passport

Ο Μιχάλης Χανιώτης στο Passport

Ο Κοζανίτης συνθέτης, Μιχάλης Χανιώτης, ανεβαίνει στη σκηνή του Passport, για μία live εμφάνιση, παρέα με εκλεκτούς καλεσμένους!


Ο Μιχάλης Χανιώτης έχοντας δώσει μουσικά διαμάντια στην ελληνική δισκογραφία ( τραγούδια όπως Δυόσμος και Κανέλα, Παραβάτες, Μοίρα Κρυφή κ.α.), μέσα από τις συνεργασίες του με καταξιωμένους δημιουργούς και καλλιτέχνες (Θανάσης  Παπακων/νου, Σωκράτης Μάλαμας , Λιζέτα Καλημέρη , Μελίνα Κανά), παίρνει αφορμή από τον νέο του δίσκο «Κανένας δεν το ξέρει» και προσκαλεί τους φίλους και συνεργάτες του για μια βραδιά, με αφετηρία τον πρώτο του δίσκο «Ζωή λαθραία» και με συνέχεια, πάνω σε μουσικές διαδρομές που έγιναν τρόπος ζωής για πολλούς από μας!


Επί σκηνής η Λιζέτα Καλημέρη, η Μελίνα Κανά κι η Εύα Σταμπολίδου, καθώς και ο Ορφέας Περίδης και η Μάρθα Φριντζήλα , όλοι τους ερμηνευτές που συμμετέχουν στο νέο δίσκο του Μιχάλη Χανιώτη, στον οποίο με ένα τραγούδι συμμετέχει επίσης και ο Σωκράτης Μάλαμας.


Ωστόσο οι ερμηνείες τους στη σκηνή δεν θα περιοριστούν μόνο σ΄ αυτό,  μια που από την παράσταση δεν γίνεται να λείψουν τραγούδια που σηματοδοτούν την πορεία τους, μέσα από τις δικές τους δημιουργίες ή τις συνεργασίες τους με άλλους συνθέτες.


Μιχάλης Χανιώτης : Μπουζούκι – Τραγούδι
Δημήτρης Λάππας : Κιθάρες, Μπουζούκι, Μπαγλαμάς
Βαγγέλης Μαραμής : Πλήκτρα , Ακορντεόν
Δημήτρης Κίτσιος : Μπάσο
Μάριος Μακρής : Κιθάρα
Γιάννης Δανίτσας : Κλαρίνο
Θάνος Καζαντζής : Τύμπανα

Τραγούδι : Λιζέτα Καλημέρη, Μελίνα Κανά, Εύα Σταμπολίδου
Φιλική συμμετοχή : Ορφέας Περίδης, Μάρθα Φριντζήλα.

Σχετικές ειδήσεις
Ο Σωκράτης Μάλαμας στο Fix Factory of Sound
25.11.2016 15:55
Κοινή παραδοχή. Ο Σωκράτης Μάλαμας είναι μία σχολή από μόνος του. Μοναδικός στην ερμηνεία. Μοναδικός στη σύνθεση. Μοναδικός  στη γραφή και οπτική του. Κάθε του συναυλία εξελίσσεται σε μία πολύωρη μυσταγωγία.
Ο Σωκράτης Μάλαμας live στο Εργοστάσιο Τεχνών Σαντορίνης
17.08.2016 10:24
Ο Σωκράτης Μάλαμας παρέα με τους φίλους του κορυφαίους μουσικούς έρχεται στη Σαντορίνη και το Εργοστάσιο Τεχνών για την πιο διαδραστική συναυλία, στις 29 Αυγούστου 2016.
Ο Σωκράτης Μάλαμας live στο Oropos Summer Fest
08.08.2016 13:49
Ο Σωκράτης Μάλαμας, παρέα με τους φίλους του μουσικούς περιοδεύουν όλο το καλοκαίρι ανά την Ελλάδα στις πιο διαδραστικές συναυλίες που γίνονται στον τόπο. 
Ο Σωκράτης Μάλαμας σε καλοκαιρινή περιοδεία 2016
09.06.2016 14:36
Ο Σωκράτης Μάλαμας ξεκινά τις καλοκαιρινές εμφανίσεις με διάθεση και κέφι για ωραίες βραδιές.
Ο Μιχάλης Κουμπιός σε μια συλλεκτική μουσική παράσταση στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης
18.05.2016 11:52
Ο συνθέτης Μιχάλης Κουμπιός παρουσιάζει θραύσματα από το σύνολο της εργογραφίας του, στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης την Παρασκευή 20 Μαΐου 2016, σε μία παράσταση με τίτλο Πάρε με της Άνοιξης πνοή.