Η Σάσα Παπαλάμπρου αντιστέκεται στην μελαγχολία της Κυριακής και κάθε Κυριακή προσκαλεί στη σκηνή του Faust έναν διαφορετικό εκπρόσωπο της ελληνικής τζαζ, για να αυτοσχεδιάσουν πάνω σε jazz standards και κομμάτια του προσωπικού τους ρεπερτορίου.

Οι πρώτοι καλεσμένοι στο Faust είναι οι Δημήτρης Βασιλάκης (20/10), Τηλέμαχος Μούσας (27/10), Δημήτρης Τσάκας (3/11) και Αντώνης Λαδόπουλος (10/11).

Η Σάσα Παπαλάμπρου γεννήθηκε στη Δράμα. Από την παιδική της ηλικία έκανε μαθήματα κλασικού πιάνου και λοιπών θεωρητικών μαθημάτων. Πήρε το πτυχίο Αρμονίας, με βαθμό άριστα παμψηφεί.

Σπούδασε στο τμήμα Μουσικών Σπουδών του Ιονίου Πανεπιστημίου της Κέρκυρας, κάνοντας παράλληλα μαθήματα κλασικής φωνητικής. Έκανε εξειδικευμένες σπουδές πάνω στο jazz τραγούδι, παρακολουθώντας πολυάριθμα σεμινάρια, καθώς επίσης και στο jazz πιάνο.

Έλαβε το 2ο βραβείο στην ερμηνεία τρουγουδιού, σε πανευρωπαϊκό διαγωνισμό της Βουλγαρίας, την άνοιξη του 2003, με πρόταση συνεργασίας από το Bulgarian National Radio.

Έχει συμμετάσχει στο jazz festival Θεσσαλονίκης 2008, στη μουσική σκηνή Μύλου, σε συνεργασία με τον μπασίστα Δημήτρη Γουμπερίτση, καθώς και στη δισκογραφική συλλογή Jazz Society 2008/09, με το κομμάτι τους “Moments without you”. Συνεργάστηκε με τη θεατρική ομάδα «Τσιριτσάντσουλες» ως ηθοποιός και μουσικός, στα πλαίσια της παιδικής παράστασης «Μεθαύριο» από το 2009 έως σήμερα, με εμφανίσεις στο φεστιβάλ Νάξου και Ρίου, στα θέατρα «Φούρνος» και «Altera Pars». Επιμελήθηκε την ενορχήστρωση των μουσικοθεατρικών παραστάσεων του συνθέτη Νίκου Κολλάρου «Ανεμιστήρας» και
«Πορτραίτο» (2009-10) και «Mona Lisa» (2012), και συμμετείχε ως τραγουδίστρια, ηθοποιός, πιανίστα, και ακορντεονίστα. Το 2011, συμμετείχε ως performer στην μουσική παράσταση του συνθέτη Κώστα Δημουλέα «Cold Blooded Blue», στο Ίδρυμα «Μιχάλης Κακογιάννης».

Έχει εμφανιστεί σε γνωστές μουσικές σκηνές και piano bars Αθήνας, Θεσσαλονίκης και λοιπών πόλεων, όπως στο Τρένο στο Ρουφ , Παράφωνο, Μπαράκι του Βασίλη, Ιανό, Gazarte, Άλεκτον, Πυρήνα, Φαίδρα, Metropolis, Black Duck, Καφεθέατρο, Nixon, Faust, Δεκαεπτά, Απανεμιά, καθώς και έχει συμπράξει με σπουδαίους jazz μουσικούς, όπως τους Δημήτρη Βασιλάκη, Βασίλη Ρακόπουλο, Εμμανουήλ Σαριδάκη, Τηλέμαχο Μούσα κ.ά. Έχει πολλές συμμετοχές σε πλήθος συναυλιών ξένου και ελληνικού ρεπερτορίου σε όλη την Ελλάδα, όπως
για παράδειγμα στο φεστιβάλ Παγκόσμιας Ημέρας κατά των Ναρκωτικών 2012 που
διοργάνωσε η Τεχνόπολις του Δήμου Αθηναίων, καθώς και στην συναυλία της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών «Αποστολή» στο ΟΑΚΑ 2012 με παρουσία πολλών γνωστών καλλιτεχνών. Έχει κάνει πολλαπλές εμφανίσεις στην τηλεοπτική εκπομπή της ΕΡΤ «Στην υγεία μας» του Σπύρου Παπαδόπουλου.

Sassa Papalamprou Trio
Σάσα Παπαλάμπρου: Φωνή, Πιάνο
Γιώργος Γαλόπουλος: Κοντραμπάσο
Πάνος Τζινιόλης: Τύμπανα