Τρίτη, 21 Φεβρουαρίου 2017

Sunday Comedy Mix με τον Δημήτρη Δημόπουλο στο Passport

Sunday Comedy Mix με τον Δημήτρη Δημόπουλο στο Passport

Η Κυριακή στο PassPORT δεν είναι μέρα ανάπαυσης, αλλά κωμωδίας! Παλιότεροι και νεότεροι σταντ-απ κωμικοί με παρουσιαστή τον Δημήτρη Δημόπουλο συναντιούνται στο Sunday Comedy Mix για μια παράσταση με διαφορετική σύνθεση κάθε φορά αλλά ένα αποτέλεσμα: το γέλιο!


Πέντε κωμικοί καταλαμβάνουν κάθε φορά τη σκηνή του PassPORT, αυτοσαρκάζονται και σχολιάζουν τους πάντες και τα πάντα σε ένα ρεσάλτο από την καθημερινότητα στην πιο άτακτη πλευρά της κωμωδίας. Και όλα αυτά με 6 ευρώ εισιτήριο, δηλαδή 1,2 ευρώ ο κωμικός, δεν ξεπουλάμε, ξεπουλιόμαστε!


Δημήτρης Δημόπουλος, παρουσίαση
Διονύσης Ατζαράκης, γκεστ-σταρ
Χρύσα Κατσαρίνη
Κώστας Μαλλιάτσης Σάλλας
Δημήτρης Χριστοφορίδης

Σχετικές ειδήσεις
Μια μέρα ξύπνησα, η παράσταση στο Passport Κεραμεικός
08.02.2017 15:22
Το Passport Κεραμεικός φιλοξενεί την Ευρυδίκη, την Κατερίνα Τσαβάλου, τον Κωνσταντίνο Φρίγγα - Ματοσύκα, και την παράσταση Μια μέρα ξύπνησα, σε κείμενα και σκηνοθεσία του Δημήτρη Μαλίσσοβα.
25 χρόνια Άγαμοι Θύται με νέα έκτακτη παράσταση λόγω εορτών στο Passport Κεραμεικός
28.12.2016 10:59
Οι Άγαμοι Θύται γιορτάζουν 25 Χρόνια παρουσιάζοντας στο Passport Κεραμεικός μία καινούρια συλλεκτική παράσταση. Για την περίοδο των γιορτών θα εμφανιστούν εκτάκτως και την Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2016.
 Οι Άγαμοι Θύται γιορτάζουν   τα 25 τους χρόνια στο Passport Κεραμεικός
11.10.2016 11:43
25 χρόνια Άγαμοι Θύται - Silver Anniversary, μια παράσταση του Ιεροκλή Μιχαηλίδη, με φιλοξενούμενους τον Σπύρο Παπαδόπουλο και τους Lucchetino, σε κείμενα Δήμητρας Παπαδοπούλου, από τον Νοέμβριο, στην Κεντρική Σκηνή του PassPort Κεραμεικός.
Καλοκαιρινά ραντεβού με...stand up comedy στο Θέατρο Ακαδημία Πλάτωνος
27.05.2016 15:14
Οι κωμικοί Κώστας και Θανάσης Παπαγεωργίου μαζί με τον φοβερό Αλέξανδρο Τσουβέλα κάνουν stand up comedy στην ειδικά διαμορφωμένη αυλή του θεάτρου της Ακαδημίας Πλάτωνος, από τη 1 Ιουνίου 2016.
Τούνδρα Τάιγκα Στέπα, του Βύρωνα Θεοδωρόπουλου στο Passport Κεραμεικός
28.03.2016 16:22
To Passport Κεραμεικός φιλοξενεί και παρουσιάζει έναν από τους καλύτερους stand up κωμικούς της νέας γενιάς για μία μοναδική επετειακή βραδιά, την Κυριακή 17 Απριλίου!