Πέμπτη, 27 Οκτωβρίου 2016

Η μάγισσα Ταραντούλα εκπαιδεύεται στο θέατρο Vault!

Η μάγισσα Ταραντούλα εκπαιδεύεται στο θέατρο Vault!

Πρόκειται για μια ακόμη ιστορία από τις περιπέτειες της γκαφατζούς μάγισσας Ταραντούλας!

 

Η μάγισσα Ταραντούλα μέσα από τις ξεκαρδιστικές «καταστροφικές» της ιστορίες που τόσο αγαπηθήκαν από τους μικρούς και τους μεγάλους φίλους την χρονιά που μας πέρασε περνάει με περίτεχνο τρόπο μηνύματα για την δύναμη της αγάπης, της επιμονής και της θέλησης και την σημαντικότητα αξιών όπως η φιλία, η γνώση και η μάθηση. Συγχρόνως μέσα από το πλήθος διαδραστικών κομματιών που εμπλουτίζουν την πλοκή του έργου καλεί τους μικρούς της φίλους να συμμετέχουν ενεργά στην πλοκή απολαμβάνοντας έτσι ακόμα περισσότερο την παράσταση .


Στην παράσταση «Η μάγισσα Ταραντούλα εκπαιδεύεται!», γυρνάμε λίγα χρόνια πίσω στην ιστορία μας, όταν η Ταραντούλα ήταν μαθήτρια της κακιάς μάγισσας Ταραντέλας. Οι μικροί μας φίλοι ανακαλύπτουν τον αληθινό λόγο που η μάγισσα Ταραντούλα δεν μπορεί να φέρει εις πέρας τις τρομερές αποστολές που της αναθέτει η δασκάλα της. Αν πάντως αυτή τη φορά η κακιά Ταραντέλα επιτύχει στα σχέδια της, ένα είναι σίγουρο: Θα καταστραφούν για πάντα τα παραμύθια! Μην αργείτε λοιπόν παιδιά ελάτε γρήγορα να μας βοηθήσετε να τα σώσουμε!


Η παράσταση είναι με τη μορφή μιούζικαλ με τραγούδια και χορό, ενώ τα παιδιά παίζουν ενεργό ρόλο καθ' όλη τη διάρκεια του έργου!

 

Οι συντελεστές της παράστασης:

Κείμενο: Τζένη Κοσμίδου
Σκηνοθεσία: Αγγελική Γκαλμπένη
Φωτογραφίες: Μάριος Λώλος
Πρωτότυπη μουσική: Χρήστος Στρατηγόπουλος
Χορογραφίες: Ειρήνη Στρατηγοπούλου
Σκηνογράφος: Χρήστος Αθανασιάδης - Αίας Μακρής

Ηθοποιοί: Αγγελική Γκαλμπένη, Τζένη Κοσμίδου, Βαγγέλης Δουκουτσέλης, Μία Καλιντζόγλου

Μακιγιάζ: Ελένη Ζουμπούλη
Ενδυματολογία: Άννα Ψαρά
Βοηθός Σκηνοθέτη: Μία Καλιντζόγλου


Διάρκεια παράστασης: 70' + διάλλειμα. Η παράσταση απευθύνεται σε παιδιά από 2,5 έως και 8 ετών.

Σχετικές ειδήσεις
 Η καλή μάγισσα στο Ρεβιθοχωριό - Περικλής Καφάσης
07.10.2016 10:28
Από τις εκδόσεις Διάπλαση κυκλοφορεί το παδικό βιβλίο, Η καλή μάγισσα στο Ρεβιθοχωριό του Περικλή Καφάση σε εικονογράφηση Γιώργου Δημητρίου.
Η ιστορία πριν και μετά το παραμύθι Χάνσελ & Γκρέτελ στο Θέατρο Σοφούλη
18.02.2016 15:23
Οι Θεατρικές Παραγωγές Τεχνόκοσμος ανεβάζουν την παιδική θεατρική παράσταση "Η ιστορία πριν και μετά το παραμύθι Χάνσελ και Γκρέτελ" του Γιώργου Γκόντου στο θέατρο Σοφούλη σε σκηνοθεσία Αναστασίας Αναστασούδη.
Ο Φασουλής και η μάγισσα Μπαχλεβίτσα στο Κουκλοθέατρο Χριστίνας Μπήτιου
02.02.2016 11:42
Η παράσταση Ο Φασουλής και η μάγισσα Μπαχλεβίτσα θα παίζεται κάθε Κυριακή του Φεβρουαρίου 2016 στις 12.00 το μεσημέρι στο Κουκλοθέατρο Χριστίνας Μπήτιου μέσα στο κτίριο της ΧΑΝΘ.
 Η μάγισσα Χρωματούσα - Ελένη Μπετεινάκη
11.12.2015 11:58
Από την Ελληνοεκδοτική κυκλοφορεί το βιβλίο Η μάγισσα Χρωματούσα της Ελένης Μπετεινάκη σε εικονογράφηση του Graham Hodgetts
Σκρουτζ, μια χειμωνιάτικη ιστορία στη μέση του καλοκαιριού στο Θέατρο Αλκμήνη
30.10.2015 15:59
Το Θέατρο Αλκμήνη παρουσιάζει για την περίοδο των Χριστουγέννων την παράσταση Σκρουτζ, μια χειμωνιάτικη ιστορία στη μέση του καλοκαιριού.