Η θεατρική ομάδα “W.T.F.-ACT”παρουσιάζει για δεύτερη χρονιά τη θεατρική παράσταση με τίτλο “Η κούκλα της βιτρίνας”, στο Θέατρο Λύχνος.

 

Κατόπιν υψηλής απήχησης, η θεατρική ομάδα “W.T.F-ACT”, παρουσιάζει για δεύτερη χρονιά την επιτυχημένη παράσταση “Η κούκλα της βιτρίνας”. Άκρως ανανεωμένη, με νέους ρόλους, σε μία dark εκδοχή πλέον, οι W.T.FACT σας προκαλούν να ανακαλύψετε την Κούκλα, να αντιμετωπίσετε τον Θάνατο, να ταξιδέψετε στον μαγικό κόσμο του Κομπέρ και όλα αυτά σε μία ακροβασία γέλιου και θλίψης, με στοιχεία μαύρης κωμωδίας και τρόμου. Μία παράσταση γεμάτη συναισθήματα, σασπένς, τραγούδι και πολύ μυστήριο!

 

«Η Κούκλα της Βιτρίνας» ζωντανεύει κάθε Κυριακή στις 21:00 και για τους… “σκοτεινούς” τύπους της πόλης κάθε Σάββατο στις 00:00.

 

Αντέχετε…;

 

Λίγα λόγια…

Η Κούκλα της Βιτρίνας είναι ένα πρωτότυπο έργο που μιλά ανοιχτά για τα πάθη και τις αδυναμίες των ανθρώπων, για το φόβο του τέλους αλλά και την δύναμη ψυχής που όλοι έχουμε μέσα μας και ίσως δεν γνωρίζουμε. Βγάζει στο φώς τα καλά κρυμμένα μυστικά που υπάρχουν στη ζωή όλων μας και όλα αυτά μέσα από τα μάτια μιας άψυχης κούκλας βιτρίνας. Αλήθεια…Πώς μπορεί να επηρεάσει μια κούκλα βιτρίνας, τη ζωή ενός ανθρώπου και ποιά η σχέση της με τον θάνατο;

 

«Από μικρό παιδί μου άρεσε να χαζεύω τις κούκλες της βιτρίνας. Εκεί που όλοι παρατηρούσαν τα πολύχρωμα φορέματα και τα πανάκριβα κοσμήματα που δέσποζαν στα χέρια και στον λαιμό τους, εγώ διέκρινα την ατελείωτη θλίψη που είχαν τα μάτια τους. Αυτά τα εκφραστικά μάτια που εστίαζαν πάντα στο κενό. Πολλές φορές, ακόμα και τώρα, σκέφτομαι πώς αν υπήρχε τρόπος, κάποια στιγμή, όλες αυτές οι πλαστικές κούκλες να ζωντανέψουν, θα είχαν πολλές συγκλονιστικές ιστορίες να μας διηγηθούν…Ιστορίες χαρούμενες, δραματικές, βγαλμένες από την ίδια τη ζωή».

ΘοδωρήςΚατσαρός

9 διαφορετικές ιστορίες

8 ηθοποιοί
1 συνδετικός κρίκος

Ανακαλύψτε τον…

 

Πρωταγωνιστούν:
Κωνσταντίνος Τζηλίνης

Λία Ζαχαριάδη

Θοδωρής Κατσαρός

ΣοφίαΖυγούμη

Φώτης Βαΐτσης

Μαρία Παπαγαβριήλ

Νατάσα Θεοδωράκη

Σωτήρης Σωτηριάδης

Video Acting: Μίκα Στεφανάκη

 

Συντελεστές:

Σενάριο – Σκηνοθεσία: Θοδωρής Κατσαρός

Κοστούμια: Βεστιάριο «Πολύτροπο»

Κινησιολογική επιμέλεια: Μίκα Στεφανάκη

Σκηνογραφία – Ενδυματολογία: Δάφνη Παπαδοπούλου

Φωτογραφίες: Σοφία Ζαχαριάδη

Επιμέλεια Αφίσας: Δημήτρης Πανταζής

Προϊόντα Μακιγιάζ: Studio Τιτή Λεωνταρά

Οργάνωση & Επιμέλεια Παραγωγής: Κωνσταντίνος Τζηλίνης

 

Η παράσταση συμμετείχε τον Ιούλιο 2013 στο Φεστιβάλ Μονολόγων «Νέα Πρόσωπα» του -92ART- όπου κέρδισε το Α’ Βραβείο Παράστασης & Βραβείο Σκηνοθεσίας.

 

*Η παράσταση είναι Ακατάλληλη κάτω των 14 ετών.