Ο Καραγκιοζοπαίκτης Στάθης Λαγκάδας και το θέατρο ELIART συναντιούνται μετά από δύο χρόνια για ακόμα μια θεατρική σεζόν και παρουσιάζουν τον ξυπόλητο και καμπουρομακρυχέρη ήρωα σε παλιές αλλά και νέες περιπέτειες από το Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2013.

Κάθε Σάββατο στην σκηνή του Θεάτρου Eliart, ο Καραγκιοζοπαίκτης Στάθης Λαγκάδας θα παρουσιάζει και μια νέα ιστορία του Καραγκιόζη του παλαιότερου αλλά και νεώτερου ρεπερτορίου, καθώς και σε διασκευές του ίδιου.

Ο Καραγκιόζης είναι αγαθός, σκληρός κάποιες φορές στα αστεία του, αλλά και καλόκαρδος στο βάθος. Τον ενδιαφέρει κάθε τι που γίνεται γύρω του, πειράζει και κοροϊδεύει τους πάντες και προ πάντων τον ίδιο τον εαυτό του.

Περιστοιχίζεται από την οικογένειά του, το φίλο του Χατζηαβάτη, το θείο του Μπάρμπα-Γιώργο και άλλους χαρακτήρες. Αγαπάει πολύ τα παιδιά, θέλει να τα συμβουλεύει και να τα βλέπει χαρούμενα.

Ο αγαπημένος ήρωας των παιδικών μας χρόνων ζωντανεύει ξανά φέρνοντας μνήμες από το παρελθόν για τους μεγαλύτερους και αστείες ιστορίες για τους μικρότερους. Μια παράσταση, η οποία απευθύνεται σε παιδιά αλλά και σε όσους αισθάνονται παιδιά…