Τετάρτη, 7 Δεκεμβρίου 2016

Ο Απόστολος Βαλαρούτσος στο Club του Σταυρού του Νότου

Ο Απόστολος Βαλαρούτσος στο Club του Σταυρού του Νότου

Μετά από μία σειρά συναυλιών, solo αλλά και παρέα με τον Μάνο Πυροβολάκη, κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, ο Απόστολος Βαλαρούτσος προετοιμάζεται για το πρώτο live του στην Αθήνα, προτείνοντάς μας να ‘ξορκίσουμε’ τη μελαγχολική διάθεση του φθινοπώρου, με μία ζεστή και παρεΐστικη μουσική βραδιά, έτσι όπως ξέρει ιδανικά να στήνει!

 

Την Πεμπτη 10 Οκτωβρίου στο club του Σταυρού του Νότου, ο Απόστολος Βαλαρούτσος θα παρουσιάσει live τα νέα του τραγούδια -πολλά από τα οποία είναι ήδη γνωστά, όπως το αγαπημένο ραδιοφωνικά «Μετά ξύπνησα»- και φυσικά, ένα υπέροχο μείγμα τραγουδιών από το ελληνικό και ξένο ρεπερτόριο.

 

Ένα μουσικό ταξίδι όπου ανακαλύπτουμε τα κοινά σημεία των Beatles και του Χατζηδάκι, μ' αυτά των Verve και του Κηλαηδόνη, μέσα απο παραδοσιακές, Country αλλά και Rock'n'Roll ματιές!

 

Ο Απόστολος έχει παίξει και τραγουδήσει με όλους σχεδόν τους Έλληνες καλλιτέχνες σε αμέτρητες συναυλίες στην Ελλάδα και το εξωτερικό και είναι ιδρυτικό μέλος της "Εστουδιαντίνας" και των Beatles Live Tribute Band.

 

Μαζί του παίζουν οι μουσικοί: ΧΡΗΣΤΟΣ ΑΛΕΞΑΚΗΣ πλήκτρα τρομπόνι ΜΑΝΩΛΗΣ ΓΙΑΝΝΙΚΙΟΣ τύμπανα ΚΩΣΤΑΣ ΓΙΑΝΝΙΡΗΣ μπάσο ΗΛΙΑΣ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ τρομπέτα, βιολί , φλικόρνο

Σχετικές ειδήσεις
Ο Απόστολος Ρίζος στο ΙΛΙΟΝ Plus
16.11.2016 15:11
Ο Απόστολος Ρίζος έρχεται για τρεις δυναμικές εμφανίσεις στο ΙΛΙΟΝ Plus στις 3, 10 και 17 Δεκεμβρίου 2016!
13.10.2016 11:23
Η Ασπασία Στρατηγού, ο Βασίλης Προδρόμου, ο Κωνσταντίνος Πλούσιος, ο Δημήτρης Σίντος, ο Νίκος Σαμαράς, ο Διονύσης Θεοδώσης και ο Μιχάλης Μπακάλης μας εύχονται και... στα δικά μας από το club του Σταυρού του Νότου.
Απόστολος Ρίζος: καλοκαιρινή περιοδεία με νέο άλμπουμ
08.07.2016 16:11
Ο Απόστολος Ρίζος έχοντας στις αποσκευές του το νέο προσωπικό του album με τίτλο ‘6’, περιοδεύει αυτό το καλοκαίρι σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας.
Ο Απόστολος Ρίζος live στο Club του Σταυρού του Νότου
24.03.2016 14:27
Ο Απόστολος Ρίζος στο Club του Σταυρού του Νότου - από το Σάββατο 2 Απριλίου και για τρεις παραστάσεις (2, 9 & 16 Απριλίου).
Ο Απόστολος Βαλαρούτσος live στο Club του Σταυρού του Νότου
18.12.2015 15:17
Ο Απόστολος Βαλαρούτσος επιστρέφει την Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2015 στο Σταυρό του Νότου για μια βραδιά οπου θα παίξει και θα τραγουδήσει δικά του γνωστά κι αγαπημένα τραγούδια, αλλά και κάποια απο καινούριο ανέκδοτο υλικό.