Κυριακή, 26 Φεβρουαρίου 2017

Eggs & Bacon: Kissing Strangers, Niadoka και Panos Lilis στο Ρομάντσο

Eggs & Bacon: Kissing Strangers, Niadoka και Panos Lilis στο Ρομάντσο

Οι τρεις μασκοφόροι - δισκοθέτες Kissing Strangers, Niadoka και Panos Lilis αφήνουν πίσω το Quelle Bromance! και ανανεώνουν το concept της ομάδας με νέο τίτλο το Eggs & Bacon, μια nightclub φαντασίωση που συνδυάζει μουσική , φώτα και δυνατές στιγμές.

 

Niadoka

Ο Niadoka έχει κάνει remix σε αρκετά ενδιαφέροντα ελληνικά ονόματα, ενώ οι προσωπικές του παραγωγές έχουν κερδίσει την προσοχή πολλών label της Ελλάδας και του εξωτερικού. Αναμένεται σε σύντομο χρονικό διάστημα να κυκλοφορήσει νέο δισκογραφικό υλικό.

 

Λιλής Πάνος

Ο Πάνος Λιλής αποτελεί το 1/2 των Lilis Brothers  και είναι συνιδιοκτήτης του αθηναϊκού label Just Gazing Records.

 

Kissing Strangers

Το Kissing Strangers είναι το μουσικό project του Sp Ps εμπνευσμένο από τους πολυσυλλεκτικούς ήχους που χρησιμοποιεί στη μουσική του, το οποίο ακούστηκε πρόσφατα στο MoMA, το μουσείο μοντέρνας τέχνης της Νέας Υόρκης, σε παρουσίαση avant-garde χορογραφίας.

Σχετικές ειδήσεις
Οι Afrodyssey Orchestra live στο Ρομάντσο
05.12.2016 14:39
Το Ρομάντσο φιλοξενεί τους Afrodyssey Orchestra την Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου στις 21.30.
Οι Lost Bodies για ένα live στο Ρομάντσο
24.06.2016 10:39
Οι Lost Bodies επιστρέφουν στο Ρομάντσο για να πραγματοποιήσουν τη μοναδική τους εμφάνιση στην Αθήνα για το καλοκαίρι!
Γιάνννης Αγγελάκας, VIC, Παύλος Παυλίδης & B-Movies, Thee Holy Strangers, Sleepin Pillow, Βαγγέλης Μαρκαντώνης live στην Πλατεία Νερού
27.04.2016 12:57
Tο παλιό και το νέο αίμα της ελληνικής rock σκηνής σε μια συναυλιακή συνάντηση που όμοιά της δεν έχετε ξαναδεί! Γιάννης Αγγελάκας, Villagers of Ioannina City, Παύλος Παυλίδης & the B-Movies, Thee Holy Strangers, Sleepin Pillow και Βαγγέλης Μαρκαντώνης, στήνουν ένα εκρηκτικό line-up που κανείς δεν πρέπει να χάσει, στις 16 Ιουνίου, στην Πλατεία Νερού.
ATH KIDS & MCMXC live στο Ρομάντσο
20.04.2016 15:28
Ο Kareem Kalokoh και ο Joseph των ATH KIDS συναντούν τους MCMXC την Παρασκευή 6 Μαΐου 2016 στο Ρομάντσο με σκοπό να παρουσιάσουν ένα live και ένα DJ set, τα οποία θα μας δείξουν τη φρέσκια μουσική πλευρά της πόλης.
Οι M.A.t.E. παρουσιάζουν το Transitions live στο Ρομάντσο
05.04.2016 09:56
Το Σάββατο 16 Απριλίου οι M.A.t.E ή αλλιώς Μeetings Along the Edge θα παρουσιάσουν ζωντανά, για πρώτη φορά στο αθηναϊκό κοινό, το νέο τους δίσκο με τίτλο "Transitions", στο Ρομάντσο.