Παρασκευή, 9 Δεκεμβρίου 2016

Eggs & Bacon: Kissing Strangers, Niadoka και Panos Lilis στο Ρομάντσο

Eggs & Bacon: Kissing Strangers, Niadoka και Panos Lilis στο Ρομάντσο

Οι τρεις μασκοφόροι - δισκοθέτες Kissing Strangers, Niadoka και Panos Lilis αφήνουν πίσω το Quelle Bromance! και ανανεώνουν το concept της ομάδας με νέο τίτλο το Eggs & Bacon, μια nightclub φαντασίωση που συνδυάζει μουσική , φώτα και δυνατές στιγμές.

 

Niadoka

Ο Niadoka έχει κάνει remix σε αρκετά ενδιαφέροντα ελληνικά ονόματα, ενώ οι προσωπικές του παραγωγές έχουν κερδίσει την προσοχή πολλών label της Ελλάδας και του εξωτερικού. Αναμένεται σε σύντομο χρονικό διάστημα να κυκλοφορήσει νέο δισκογραφικό υλικό.

 

Λιλής Πάνος

Ο Πάνος Λιλής αποτελεί το 1/2 των Lilis Brothers  και είναι συνιδιοκτήτης του αθηναϊκού label Just Gazing Records.

 

Kissing Strangers

Το Kissing Strangers είναι το μουσικό project του Sp Ps εμπνευσμένο από τους πολυσυλλεκτικούς ήχους που χρησιμοποιεί στη μουσική του, το οποίο ακούστηκε πρόσφατα στο MoMA, το μουσείο μοντέρνας τέχνης της Νέας Υόρκης, σε παρουσίαση avant-garde χορογραφίας.

Σχετικές ειδήσεις
Γιάνννης Αγγελάκας, VIC, Παύλος Παυλίδης & B-Movies, Thee Holy Strangers, Sleepin Pillow, Βαγγέλης Μαρκαντώνης live στην Πλατεία Νερού
27.04.2016 12:57
Tο παλιό και το νέο αίμα της ελληνικής rock σκηνής σε μια συναυλιακή συνάντηση που όμοιά της δεν έχετε ξαναδεί! Γιάννης Αγγελάκας, Villagers of Ioannina City, Παύλος Παυλίδης & the B-Movies, Thee Holy Strangers, Sleepin Pillow και Βαγγέλης Μαρκαντώνης, στήνουν ένα εκρηκτικό line-up που κανείς δεν πρέπει να χάσει, στις 16 Ιουνίου, στην Πλατεία Νερού.
ATH KIDS & MCMXC live στο Ρομάντσο
20.04.2016 15:28
Ο Kareem Kalokoh και ο Joseph των ATH KIDS συναντούν τους MCMXC την Παρασκευή 6 Μαΐου 2016 στο Ρομάντσο με σκοπό να παρουσιάσουν ένα live και ένα DJ set, τα οποία θα μας δείξουν τη φρέσκια μουσική πλευρά της πόλης.
Monolake live @ Ρομάντσο
02.02.2016 15:39
Ο Monolake επισκέπτεται για πρώτη φορά την Ελλάδα, για να παρουσιάσει ένα μοναδικό live την Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2016 στο Ρομάντσο.
The Dead Brothers & Thee Holy Strangers live στο Gagarin 205
31.12.2015 14:15
Έναν χρόνο μετά το θαυμάσιο live τους στην Αθήνα, οι Dead Brothers επιστρέφουν, αυτή τη φορά στο Gagarin στις 20 Φεβρουαρίου 2016, για να κερδίσουν μερικές ακόμα ψυχές.
Zoolander - The New Year’s Eve catwalk @ Ρομάντσο
29.12.2015 12:03
Το Ρομάντσο υποδέχεται το 2016 με ένα επικό, old skool walk off στις πασαρέλες και ένα πάρτι εμπνευσμένο από την cult classic ταινία των 00s, Zoolander!