Δευτέρα, 27 Φεβρουαρίου 2017

14G: Μια μουσική παράσταση, στο Faust

14G: Μια μουσική παράσταση, στο Faust

Το Faustυποδέχεται τους 14Gγια μια international κεφάτη μουσική παράσταση με αγαπημένα τραγούδια musical swing και rock’n roll.

 

O JACK (Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος) μετακομίζει σε καινούργιο κτήριο στο 14G για να βρεί την ησυχία του. Στον επάνω όροφο όμως, μένει μια Γαλλίδα τραγουδίστρια της Jazz (Lucile), ενώ στον κάτω μια Ιταλίδα Soprano (Maria). Σύντομα θα έρθουν και για τους τρείς τα «πάνω», «κάτω»…

 

Σύλληψη-γραφή-σκηνοθεσία-χορογραφία: Ίλια Κοντού

 

Jack : Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος

Lucile : Κωνσταντίνα Ψωμά

Maria : Αθηνά Δημητρακοπούλου

Guest (στο ρόλο του Αrthur) : Andrei Babanin -Vashchuk

 

Πιάνο-ενορχήστρωση: Πέτρος Χατζηγεωργίου

Κιθάρα: Μάρκος Παπασηφάκης

Drums: Βαγγέλης Κοτσάμπασης

Κοντραμπάσο: Αντώνης Αρβανίτης

Σαξόφωνο: Βασίλης Σαλτίκης

Σχετικές ειδήσεις
Η παράσταση Lebensraum - Ζωτικός Χώρος για την Κίνηση καλλιτεχνών με αναπηρία
15.02.2017 16:38
Την Τρίτη 21 Φεβρουαρίου, στις 21:00, η παράσταση Lebensraum-Ζωτικός χώρος του Θανάση Τριαρίδη, σε σκηνοθεσία της Πηγής Δημητρακοπούλου, θα δοθεί στην θεατρική σκηνή του Faust για την Κίνηση καλλιτεχνών με αναπηρία.
Lebensraum - Ζωτικός Χώρος: παράσταση στο Faust
02.02.2017 16:17
Για έναν ακόμη μήνα συνεχίζονται οι παραστάσεις του Lebensraum – Ζωτικός Χώρος του Θανάση Τριαρίδη, σε σκηνοθεσία της Πηγής Δημητρακοπούλου, στην θεατρική σκηνή του Faust.
Ο Amazing Dio και τα Mind Games στο Faust
29.12.2016 11:53
Γέλιο, μαγεία και μυστήριο στην πιο ανατρεπτική παράσταση της Αθήνας. Ο Amazing Dio και τα MIND GAMES, μετά την επιτυχία τους στο El Convento Del Arte και το Passport Κεραμεικός έρχονται για 4 μοναδικές παραστάσεις στο FAUST! 
αμάραντα, μια κωμωδία της bijoux de kant στο Faust
25.11.2016 14:37
Η bijoux de kant παρουσιάζει στο Faust την κωμωδια α μ ά ρ α ν τ α, σε κείμενα Παύλου Μάτεσι και Γλυκερίας Μπασδέκη και παραγωγή του Faust.
Ο γέρος και η θάλασσα, του Χέμινγουεϊ από την ομάδα Salao στο Faust
08.09.2016 15:15
Η ομάδα Salao παρουσιάζει από 26 Οκτωβρίου 2016 για πρώτη φορά στην Ελλάδα στο Θέατρο Faust το έργο “Ο γέρος και η θάλασσα”, μια παράσταση βασισμένη στη νουβέλα του βραβευμένου με Νόμπελ συγγραφέα Έρνεστ Μίλλερ Χέμινγουεϊ.