Δευτέρα, 20 Φεβρουαρίου 2017

Τα κορίτσια του Teardrops στο Bios

Τα κορίτσια του Teardrops στο Bios

Τα κορίτσια του Teardrops καταλαμβάνουν το μπαρ πάνω από το bios αυτή την Παρασκευή, 4 Οκτωβρίου, στο πρώτο πάρτι της σαιζόν  στον πρώτο όροφο.

 

Οι Teadrops είναι ένα γυναικείο DJ δίδυμο, αντιπροσωπευτικό του new culture του κέντρου της Αθήνας. Γνωρίστηκαν πριν τρία χρόνια, ενώ ο DJ Grum άλλαζε δίσκους στα deck και αυτές χόρευαν μαζί πάνω στο ηχείο. Η μουσική ήταν η αφορμή της συνάντησης και η αιτία της αχώριστης πορείας τους μέχρι σήμερα.

 

Ξεκινώντας από το Κολωνάκι, στο σκοτεινό υπόγειο του Τokyo και στο Tribeca, παράλληλα με έντονη παρουσία στην τελευταία χρονιά λειτουργίας του Yoga Bala, χτίστηκε μια ολόκληρη παρέα από φανς που αγαπά τους nu disco, electro, 90s και house ήχους.

 

Έχουν συμμετάσχει σε πάρτι των Yes It Does Sure It Does, του Κορμοράνου και του περιοδικού Ozon, καθώς και σε διάφορα events.

 

Σε κάθε εμφάνισή τους φροντίζουν πάντα να κρατούν σε αγωνία το κοινό, ανανεώνοντας συνεχώς το dj set τους, και χτίζοντας με τους καλεσμένους φρέσκο fashion attitude.

Σχετικές ειδήσεις
Ο Μπάμπης Στόκας live στο Hotel Ερμού
09.02.2017 16:47
Από 23 Φεβρουαρίου και για 4 παραστάσεις κάθε Πέμπτη, ο Μπάμπης Στόκας στο Hotel Ερμού, μαζί με δύο φρέσκα κορίτσια, την Angelica Dusk και τη Μικαέλα Δαρμάνη σε ένα διπλό πρόγραμμα καρδιάς.
Tα κορίτσια του Νείλου - Banat El Nile Band στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών
18.01.2017 10:59
Οι Γέφυρες Πολιτισμών, ένας από τους βασικούς άξονες εκδηλώσεων της Σειράς Γέφυρες, φιλοξενούν, αυτό τον Ιανουάριο, μια ακόμη συναυλία που εξερευνά τα μουσικά μονοπάτια Ανατολής και Δύσης. Έτσι, το Σάββατο 21 Ιανουαρίου στις 8:30 το βράδυ, η Αίθουσα Δημήτρης Μητρόπουλος υποδέχεται το συγκρότημα Τα κορίτσια του Νείλου-Banat El Nile Band (μουσική διεύθυνση: Nervatte Mohamed Rifaat Garanah). Η εμφάνιση του γυναικείου μουσικού σχήματος στο Μέγαρο πραγματοποιείται σε συνεργασία με το Μορφωτικό Κέντρο της Πρεσβείας της Αραβικής Δημοκρατίας της Αιγύπτου στην Αθήνα. Tη Σειρά Γέφυρες διευθύνει ο Δημήτρης Μαραγκόπουλος.
Ο Ανδρέας Πολυζωγόπουλος καλεσμένος του Alex Drakos Trio στο Bios
17.01.2017 14:17
To “Lost Track” είναι το χαμένο τραγούδι που κάποτε ακούσαμε και πάντα αναζητούμε. Eίναι ο δρόμος που ακολουθούμε αλλά ενίοτε χάνουμε και συνεχίζουμε να αναζητούμε. Το Alex Drakos Trio σας προσκαλεί σε μια μουσική περιπέτεια κάθε Παρασκευή στο Tesla Bar @ BIOS.
Ο Γιώργος Κοντραφούρης καλεσμένος του Alex Drakos Trio στο Bios
03.01.2017 16:19
Το Alex Drakos Trio μας προσκαλεί σε μια μουσική περιπέτεια κάθε Παρασκευή στο Tesla Bar του Bios. Αυτήν την Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2017 καλεσμένος του trio o Γιώργος Κοντραφούρης μοιράζεται τη σκηνή μαζί τους σε μια μοναδική σύμπραξη.
The Lost Track, από τους Alex Drakos Trio στο Bios
12.12.2016 16:50
Οι Alex Drakos Trio, ένα από τα νεότερα αλλά πλέον εντυπωσιακά ελληνικά jazz σχήματα, έρχεται στο Tesla Bar του Bios, για μια σειρά από εμφανίσεις, αρχής γενομένης από την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου, με την παράσταση “The Lost Track”.