Τετάρτη, 18 Ιανουαρίου 2017

Τα κορίτσια του Teardrops στο Bios

Τα κορίτσια του Teardrops στο Bios

Τα κορίτσια του Teardrops καταλαμβάνουν το μπαρ πάνω από το bios αυτή την Παρασκευή, 4 Οκτωβρίου, στο πρώτο πάρτι της σαιζόν  στον πρώτο όροφο.

 

Οι Teadrops είναι ένα γυναικείο DJ δίδυμο, αντιπροσωπευτικό του new culture του κέντρου της Αθήνας. Γνωρίστηκαν πριν τρία χρόνια, ενώ ο DJ Grum άλλαζε δίσκους στα deck και αυτές χόρευαν μαζί πάνω στο ηχείο. Η μουσική ήταν η αφορμή της συνάντησης και η αιτία της αχώριστης πορείας τους μέχρι σήμερα.

 

Ξεκινώντας από το Κολωνάκι, στο σκοτεινό υπόγειο του Τokyo και στο Tribeca, παράλληλα με έντονη παρουσία στην τελευταία χρονιά λειτουργίας του Yoga Bala, χτίστηκε μια ολόκληρη παρέα από φανς που αγαπά τους nu disco, electro, 90s και house ήχους.

 

Έχουν συμμετάσχει σε πάρτι των Yes It Does Sure It Does, του Κορμοράνου και του περιοδικού Ozon, καθώς και σε διάφορα events.

 

Σε κάθε εμφάνισή τους φροντίζουν πάντα να κρατούν σε αγωνία το κοινό, ανανεώνοντας συνεχώς το dj set τους, και χτίζοντας με τους καλεσμένους φρέσκο fashion attitude.

Σχετικές ειδήσεις
Ο Ανδρέας Πολυζωγόπουλος καλεσμένος του Alex Drakos Trio στο Bios
17.01.2017 14:17
To “Lost Track” είναι το χαμένο τραγούδι που κάποτε ακούσαμε και πάντα αναζητούμε. Eίναι ο δρόμος που ακολουθούμε αλλά ενίοτε χάνουμε και συνεχίζουμε να αναζητούμε. Το Alex Drakos Trio σας προσκαλεί σε μια μουσική περιπέτεια κάθε Παρασκευή στο Tesla Bar @ BIOS.
Ο Γιώργος Κοντραφούρης καλεσμένος του Alex Drakos Trio στο Bios
03.01.2017 16:19
Το Alex Drakos Trio μας προσκαλεί σε μια μουσική περιπέτεια κάθε Παρασκευή στο Tesla Bar του Bios. Αυτήν την Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2017 καλεσμένος του trio o Γιώργος Κοντραφούρης μοιράζεται τη σκηνή μαζί τους σε μια μοναδική σύμπραξη.
The Lost Track, από τους Alex Drakos Trio στο Bios
12.12.2016 16:50
Οι Alex Drakos Trio, ένα από τα νεότερα αλλά πλέον εντυπωσιακά ελληνικά jazz σχήματα, έρχεται στο Tesla Bar του Bios, για μια σειρά από εμφανίσεις, αρχής γενομένης από την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου, με την παράσταση “The Lost Track”.
Οι Sancho 003 live στο Κέντρο Ελέγχου Τηλεοράσεων
10.02.2016 15:25
Τις δύο τελευταίες Δευτέρες του Φλεβάρη οι SANCHO 003 καταλαμβάνουν το Κέντρο Ελέγχου Τηλεοράσεων, αυτοσχεδιάζουν και φέρνουν μαζί τους καινούριο αδισκογράφητο υλικό.
Acoustic Room ft. The Boy @ Bios.Tesla
03.02.2016 12:06
Ο The Boy για 4 Τετάρτες από 10 Φεβρουαρίου 2016 στο Bios.Tesla θα σας δείξει τι συμβαίνει στην ψυχούλα του και μετά το τέλος της συναυλίας θα σας βάλει σε πρόγραμμα προστασίας μαρτύρων.