Κυριακή, 22 Ιανουαρίου 2017

M K Acoustic Quartet, στις Χίλιες και Δύο Νύχτες

M K Acoustic Quartet, στις Χίλιες και Δύο Νύχτες

Η Μουσική Σκηνή “Χίλιες και δύο νύχτες” παρουσιάζει το M K Acoustic Quartet, για μια βραδιά jazzμουσικής.

 

Το εν λόγω κουαρτέτο ερμηνεύει πρωτότυπες συνθέσεις των μελών του σχήματος αλλά και συνθέσεις από το ευρύτερο ρεπερτόριο της Τζαζ .

 

Οι πρωτότυπες συνθέσεις είναι εμπνευσμένες από τον ήχο της σύγχρονης ευρωπαικής Τζαζ σε συνδιασμό με μουσικές από τον Μεσσογειακό και τον Βαλκανικό χώρο.

 

Στόχος μέσα από το πάντρεμα του σύγχρονου αυτοσχεδιασμού με στοιχεία των εγχώριων και γειτoνικών μουσικών παραδόσεων, είναι η παραγωγή ενός αυτούσιου και πρωτότυπου μουσικου αποτελέσματος, που διεκδικεί να αφήσει το δικό του ίχνος στον δρόμο της σύγχρονης αυτοσχεδιαστικής μουσικής σκηνής.

Σχετικές ειδήσεις
Το Χάρης Λαμπράκης Quartet στη Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση
16.01.2017 17:23
Χάρης Λαμπράκης Quartet: Τέσσερις Αθηναίοι μουσικοί ενώνουν τη modal jazz και τη μουσική της Ηπείρου με τα ταξίδια και τις ζωές τους.
Νύχτες Κλασικής Μουσικής για 2η χρονιά στη Γεννάδειο Βιβλιοθήκη
09.09.2016 12:44
Από τις 28 Σεπτεμβρίου έως και την 1η Οκτωβρίου, το Ίδρυμα Schwarz σε συνεργασία με τη Γεννάδειο Βιβλιοθήκη διοργανώνουν για δεύτερη χρονιά τις Νύχτες Κλασικής Μουσικής, φιλοξενώντας σημαντικούς μουσικούς του σπουδαίου Curtis Institute of Music που θα παρουσιάσουν αριστουργήματα της παγκόσμιας μουσικής ιστορίας.
Ο Παύλος Παυλίδης για ένα δεύτερο acoustic live στο Gazarte!
19.07.2016 11:09
Το Full Moon Acoustic live του Παύλου Παυλίδη για τις 20 Ιουλίου είναι sold out! Και επειδή μία βραδιά δεν είναι αρκετή, στις 28 Ιουλίου 2016 ο Παύλος θα βρίσκεται ξανά στο GAZARTE για να τραγουδήσει unplugged στο ατμοσφαιρικό σκηνικό της πιο μαγικής ταράτσας της πόλης.
Καλοκαίρι 2016 με μουσική στον Κήπο του Μεγάρου
01.06.2016 12:39
Το Μέγαρο ανανεώνει και φέτος το καθιερωμένο ραντεβού του με το κοινό στον πιο μουσικό Κήπο της Αθήνας, με μια σειρά πολυαναμενόμενων συναυλιών από καταξιωμένους καλλιτέχνες, ορχήστρες και χορωδίες που θα δώσουν έναν διαφορετικό τόνο στις καλοκαιρινές βραδιές της πόλης αλλά και στις φθινοπωρινές μας νύχτες, αφού το πρόγραμμα συνεχίζεται και τον Σεπτέμβριο, με εκπλήξεις και συναυλίες κλασικής μουσικής.
Το Zz Jazz Quartet live στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης
17.03.2016 12:46
Σε ασυνήθιστες και πρωτότυπες διαδρομές θρυλικών έργων της τζαζ προσκαλεί το κοινό της Θεσσαλονίκης το Zz Jazz Quartet, το οποίο θα εμφανιστεί στο Μέγαρο Μουσικής την Δευτέρα 21 Μαρτίου 2016, στις 9 μ.μ.