Πέμπτη, 23 Φεβρουαρίου 2017

Boogie Belgique live στο Tiki Bar

Boogie Belgique live στο Tiki Bar

Η Love Light Productions παρουσιάζει τον Boogie Belgique για μία μόνο εμφάνιση στο Tiki Bar.

 

Ο Boogie Belgique περιγράφει τα Dj set του ως ένα ταξίδι σε Abstract Hip-Hop/Funk/Electroswing ρυθμούς γεμάτο upbeat tracks κι έχει επηρεαστεί από Dj & παραγωγούς όπως οι Parov Stelar, Poldoore και Pretty Lights. Την Κυριακή 6 Οκτωβρίου με συνοδεία Live Trumpet θα μας παρουσιάσει ένα διαφορετικό live dj set για μια νύχτα γεμάτη χορό κι ένταση...

Μέλος των δισκογραφικών Cold Busted και Dusted Wax Kingdom, έχει κυκλοφορήσει ήδη τρία LP’s με τραγούδια που έχουν αποκτήσει μόνιμη θέση στα airplays αρκετών ραδιοφωνικών σταθμών. Το debut album του “Blueberry Hill” [Dusted Wax Kingdom] περιλαμβάνει σπουδαία tracks όπως τα “Stairway to the USSR”, “Once Have I”, “Oh Lord” και “Moriarty”. Το δεύτερο album “Time For A Boogie” κυκλοφόρησε από τη Cold Busted και περιλαμβάνει γνωστά tracks όπως: “Swing Thing”, “Ms. Yutani”, “Northern Light”, “Love In Your Eyes”, “Hear, Hear” και φυσικά “Time For A Boogie”. Πιο πρόσφατο release είναι το “Nightwalker (Vol. 1)” από τη Dusted Wax Kingdom, περιλαμβάνοντας τα “All Over The World”, “Travelling”, “Back To Nowhere” , “Final Parade”, “Broken Mirror” , “Nightwalker”, “Lucifer” και φυσικά το “Forever& Ever”! Το live ανοίγει ο Kill Emil με Mpc Set. Μη το χάσετε!

 

Opening Act: Kill Emil Live Mpc Set

Σχετικές ειδήσεις
Οι The Speakeasies Swing Band live στο Ίλιον Plus
29.12.2016 14:00
Οι The Speakeasies Swing Band, στο τελευταίο live του '16, έρχονται στο Ίλιον Plus για ένα swing ντελίριο με τη βοήθεια και παρουσία των JazzMatazz και των Athens Boogie.
Οι Boogie Belgique live στο Gazarte
24.10.2016 11:04
Oι αγαπημένοι Boogie Belgique, γνωστοί για τα μοναδικά live band shows που προσφέρουν, άνοιξαν με επιτυχία το Bonjour Athens Dance Festival και τον Avener τον Απρίλιο του 2016 και επιστρέφουν τώρα στο GAZARTE με νέο album!
JazzMatazz και Athens Boogie στο AN Groundfloor
08.09.2016 13:33
Οι εκρηκτικοί JazzMatazz και η ομάδα χορού "Athens Boogie" παρουσιάζουν την Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2016 στο ΑΝ GROUNDFLOOR, μια βραδιά Υπερθέαμα με αγαπημένα swing & blues τραγούδια.
Boogie Woogie Night με τον Frank Muschalle στο Φεστιβάλ Κορώνης 2016
26.08.2016 12:24
Μια συναρπαστική Boogie Woogie βραδιά έρχεται την Τρίτη 30 Αυγούστου 2016 στο Φεστιβάλ Κορώνης, με τον Βερολινέζο Frank Muschalle, έναν από τους δημοφιλέστερους Boogie Woogie πιανίστες.
Οι Polkar live στο Tiki Athens Bar
19.05.2016 13:19
Οι Polkar, λίγο πριν ανοίξουν τη συναυλία των Beirut στη Θεσσαλονίκη, έρχονται στην Αθήνα την Τετάρτη 25 Μαΐου 2016 με σκοπό να στήσουν ένα εκρηκτικό live στο Tiki Athens Bar στο Κουκάκι.