Πέμπτη, 27 Οκτωβρίου 2016

Μετά Φόνου και Πάθους: 2ος κύκλος παραστάσεων στο Διάχρονο

Μετά Φόνου και Πάθους: 2ος κύκλος παραστάσεων στο Διάχρονο

Η θεατρική ομάδα «εν εξάλλω» παρουσιάζει την μαύρη κωμωδία των Μαρίας Βασιλοπούλου - Λουκίας Πεσκετζή, Μετά Φόνου και Πάθους, σε σκηνοθεσία Κωνσταντίνου Κωνσταντόπουλου, στο θέατρο «Διάχρονο» της Μαίρης Βιδάλη.

 

Μέχρι πού μπορεί να φτάσει ο άνθρωπος; Πόσο αληθινές είναι οι σχέσεις;
Ένα είναι σίγουρο: τα φαινόμενα απατούν...

Ένας φόνος... ένα κοινό μυστικό... έξι διαπλεκόμενα πάθη... εντάσεις,ψέμματα και συνωμοσίες, "στρώνουν το χαλί" για να περάσουν
έξι άνθρωποι μια νύχτα από την αλήθεια στο ψέμα...

-Το χαλί;...
-Ποιο χαλί;
-Το χαλί του έρωτα!
-Του έρωτα;...
-Ποιος ξέρει...

Ένα είναι σίγουρο: τα φαινόμενα απατούν...


Συντελεστές:
Σκηνοθεσία: Κωνσταντίνος  Κωνσταντόπουλος
Βοηθός σκηνοθέτη: Πηνελόπη Ζαλώνη
Φωτογραφίες: Κλεοπάτρα Σάρλη

Παίζουν: Μαρία Βασιλοπούλου, Έλενα Γιαννακάκη, Γιάννης Κατσιμίχας, Βέρα Μακρομαρίδου, Βάσια Μπάντιου και ο Κωστής Σαββιδάκης.


Υπό την αιγίδα: Όμιλος για την Unesco Νομού Πειραιώς και Νήσων

Σχετικές ειδήσεις
Επάγγελμα πόρνη: Νέος κύκλος παραστάσεων στο Vault
21.04.2016 10:03
Μετά τις παραστάσεις στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης, την πετυχημένη περιοδεία ανά την Ελλάδα και τις sold out παραστάσεις στο VAULT, το "Επάγγελμα Πόρνη" της Λιλής Ζωγράφου σε σκηνοθεσία Ένκε Φεζολλάρι, με την Αλεξάνδρα Παλαιολόγου, επανέρχεται στη σκηνή του VAULT THEATRE PLUS για να κλείσει και τη φετινή άκρως πετυχημένη του σεζόν, με έναν νέο κύκλο παραστάσεων. Από Δευτέρα 9 έως Τρίτη 31 Μαίου, κάθε Δευτέρα και Τρίτη στις 21:00, για 8 ακόμη παραστάσεις.
Οι Ένοχοι, του Μπωμαρσαί στο Θέατρο Διάχρονο
07.04.2016 16:13
Το θέατρο «Διάχρονο» της Μαίρης Βιδάλη συνεχίζει τον προγραμματισμό του για τη θεατρική σεζόν 2015-16 με την τρίτη παραγωγή του, το έργο «Οι Ένοχοι» («La mère coupable») του Μπωμαρσαί.
Ο κύκλος των «μάταιων» πράξεων του Σπύρου Τζόκα για δεύτερη χρονιά στο Τρίκυκλο
22.12.2015 15:17
Η θεατρική μουσική παράσταση ιστορικής μνήμης της ομάδας πείρα(γ)μα πάνω τη ζωή και το θάνατο του Ναπολέοντα Σουκατζίδη, «Ο ΚΥΚΛΟΣ ΤΩΝ «ΜΑΤΑΙΩΝ» ΠΡΑΞΕΩΝ» του ΣΠΥΡΟΥ ΤΖΟΚΑ, σε θεατρική διασκευή και σκηνοθεσία ΑΓΓΕΛΙΚΗΣ ΚΑΣΟΛΑ, συνεχίζεται για δεύτερη χρονιά στο «ΤΡΙΚΥΚΛΟ».
Λέλα Καραγιάννη - Η μάνα της Αντίστασης, του Γιώργου Α. Χριστοδούλου στο θέατρο Διάχρονο
05.11.2015 13:50
Το Θέατρο «Διάχρονο» παρουσιάζει από τις 7 Νοεμβρίου 2015 τη «Λέλα Καραγιάννη- Η μάνα της Αντίστασης» του Γιώργου Α. Χριστοδούλου σε σκηνοθεσία Γιώτας Κουνδουράκη.
Εμείς, του Γιεβγκιένι Ζαμιάτιν: B’ Κύκλος Παραστάσεων στο Θέατρο Άττις
02.11.2015 15:05
Η Ομάδα Σημείο Μηδέν, μετά την επιτυχημένη ολοκλήρωση του πρώτου κύκλου παραστάσεων (Μάιος – Ιούνιος 2015), παρουσιάζει και πάλι το δυστοπικό μυθιστόρημα του Γιεβγκιένι Ζαμιάτιν, "Εμείς".