Κυριακή, 26 Φεβρουαρίου 2017

Μετά Φόνου και Πάθους: 2ος κύκλος παραστάσεων στο Διάχρονο

Μετά Φόνου και Πάθους: 2ος κύκλος παραστάσεων στο Διάχρονο

Η θεατρική ομάδα «εν εξάλλω» παρουσιάζει την μαύρη κωμωδία των Μαρίας Βασιλοπούλου - Λουκίας Πεσκετζή, Μετά Φόνου και Πάθους, σε σκηνοθεσία Κωνσταντίνου Κωνσταντόπουλου, στο θέατρο «Διάχρονο» της Μαίρης Βιδάλη.

 

Μέχρι πού μπορεί να φτάσει ο άνθρωπος; Πόσο αληθινές είναι οι σχέσεις;
Ένα είναι σίγουρο: τα φαινόμενα απατούν...

Ένας φόνος... ένα κοινό μυστικό... έξι διαπλεκόμενα πάθη... εντάσεις,ψέμματα και συνωμοσίες, "στρώνουν το χαλί" για να περάσουν
έξι άνθρωποι μια νύχτα από την αλήθεια στο ψέμα...

-Το χαλί;...
-Ποιο χαλί;
-Το χαλί του έρωτα!
-Του έρωτα;...
-Ποιος ξέρει...

Ένα είναι σίγουρο: τα φαινόμενα απατούν...


Συντελεστές:
Σκηνοθεσία: Κωνσταντίνος  Κωνσταντόπουλος
Βοηθός σκηνοθέτη: Πηνελόπη Ζαλώνη
Φωτογραφίες: Κλεοπάτρα Σάρλη

Παίζουν: Μαρία Βασιλοπούλου, Έλενα Γιαννακάκη, Γιάννης Κατσιμίχας, Βέρα Μακρομαρίδου, Βάσια Μπάντιου και ο Κωστής Σαββιδάκης.


Υπό την αιγίδα: Όμιλος για την Unesco Νομού Πειραιώς και Νήσων

Σχετικές ειδήσεις
Η Αποστολή - Ανάμνηση από μιαν Επανάσταση, του Χ. Μύλλερ:  β' κύκλος παραστάσεων στο Θέατρο Άττις
01.11.2016 11:49
Η Ομάδα Σημείο Μηδέν, μετά την επιτυχημένη ολοκλήρωση του πρώτου κύκλου παραστάσεων (Μάιος – Ιούνιος 2016), παρουσιάζει εκ νέου το έργο του κορυφαίου Ανατολικογερμανού συγγραφέα Χάινερ Μύλλερ, «Η Αποστολή: Ανάμνηση από μιαν Επανάσταση», στο Θέατρο Άττις-Νέος Χώρος, από τις 25 Νοεμβρίου 2016.
Το θησείον, ‘ΕΝΑ ΘΕΑΤΡΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΕΧΝΕΣ υποδέχεται δυναμικά τη θεατρική σεζόν 2016-2017!
05.10.2016 14:19
Το θησείον, ‘ΕΝΑ ΘΕΑΤΡΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΕΧΝΕΣ, εγκαινιάζει τη νέα θεατρική του σεζόν 2016-2017 παρουσιάζοντας μια ενδιαφέρουσα θεατρική παλέτα, με νέες παραγωγές και επαναλήψεις παραστάσεων που είχαν ιδιαίτερη απήχηση στο θεατρόφιλο κοινό της Αθήνας, δίνοντας χώρο και έμφαση κυρίως σε νέες δημιουργικές δυνάμεις του θεάτρου. Παράλληλα, παρουσιάζει ένα πλούσιο πρόγραμμα παραστάσεων παιδικού και εφηβικού περιεχομένου στοχεύοντας όχι μόνο σε ενήλικες, αλλά και στη θεατρική καλλιέργεια και εκπαίδευση του μικρότερου ηλικιακά θεατρόφιλου κοινού.
«Οι Επιτρέποντες» του Μενάνδρου στο θέατρο Σάρας Μαρκοπούλου
24.06.2016 15:47
Ο Δήμος Μαρκοπούλου και η Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση Μαρκοπούλου (Κ.Δ.Ε.Μ.), σας προσκαλούν στην κωμωδία του Μενάνδρου, «Οι Επιτρέποντες (Οι προσφεύγοντες σε διαιτησία)», σε διασκευή – σκηνοθεσία του Γιώργου Ματαράγκα και μουσική του Γιάννη Ζουγανέλη, που θα παρουσιαστεί από το Διάχρονο Θέατρο της Μαίρης Βιδάλη, την Τρίτη 28 Ιουνίου 2016 και ώρα 9:00 μ.μ., στο θέατρο Σάρας Μαρκοπούλου.
Επάγγελμα πόρνη: Νέος κύκλος παραστάσεων στο Vault
21.04.2016 10:03
Μετά τις παραστάσεις στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης, την πετυχημένη περιοδεία ανά την Ελλάδα και τις sold out παραστάσεις στο VAULT, το "Επάγγελμα Πόρνη" της Λιλής Ζωγράφου σε σκηνοθεσία Ένκε Φεζολλάρι, με την Αλεξάνδρα Παλαιολόγου, επανέρχεται στη σκηνή του VAULT THEATRE PLUS για να κλείσει και τη φετινή άκρως πετυχημένη του σεζόν, με έναν νέο κύκλο παραστάσεων. Από Δευτέρα 9 έως Τρίτη 31 Μαίου, κάθε Δευτέρα και Τρίτη στις 21:00, για 8 ακόμη παραστάσεις.
Οι Ένοχοι, του Μπωμαρσαί στο Θέατρο Διάχρονο
07.04.2016 16:13
Το θέατρο «Διάχρονο» της Μαίρης Βιδάλη συνεχίζει τον προγραμματισμό του για τη θεατρική σεζόν 2015-16 με την τρίτη παραγωγή του, το έργο «Οι Ένοχοι» («La mère coupable») του Μπωμαρσαί.