Τρίτη, 21 Φεβρουαρίου 2017

Το καλοκαίρι μου: Ομαδική έκθεση φωτογραφίας στη γκαλερί The image

Το καλοκαίρι μου: Ομαδική έκθεση φωτογραφίας στη γκαλερί The image

Εσείς πώς περάσατε το φετινό καλοκαίρι; Πώς ήταν το καλοκαίρι σας; Βγάλατε πολλές φωτογραφίες; Έχουν ακόμη λίγο αλάτι πάνω; Ευκαιρία να βρεθούμε όλοι σε μια ομαδική έκθεση, περισσότερο ένα event φωτογραφίας, μια πρώτη μεγάλη συνάντηση όλων όσων αγαπούν τη φωτογραφία, με τίτλο «τo καλοκαίρι μου…», για να δούμε από κοντά πολλές διαφορετικές, καλοκαιρινές ματιές.

 

Όσοι συμμετείχαν στο σεμινάριο Δημιουργικής Φωτογραφίας, με επιμελητές τον Ηλία Κοσίντα και τον Τάσο Βενετσανόπουλο, θα αποκαλύψουν από τρεις φωτογραφίες, για να μοιραστούν μαζί μας τις δικές τους στιγμές. Κορίνα Γιαλίδου, Δημήτρης Ζούρας, Αλεξάνδρα Μεθενίτη, Κώστας Μπαλιώτης, Αντώνης Σαράντος, Ζωή Τιλίνσκι, Βάσω Τρίγκα, εκθέτουν ασπρόμαυρες και έγχρωμες ματιές.

 

Και οι φίλοι της Image Gallery θα εκθέσουν από ένα καλοκαιρινό κλικ, χωρίς επίσημο κάδρο, ανάμεσα στις εικόνες των εισηγητών και εμπνευστών του δημιουργικού σεμιναρίου περί φωτογραφίας. Κάπως έτσι το καλοκαίρι μου, γίνεται το καλοκαίρι τους, τελικά το καλοκαίρι μας.

 

Ραντεβού στις 17 Οκτωβρίου, στις 19:00, στο χώρο της The Image Gallery για λίγο ήλιο ακόμη!

Σχετικές ειδήσεις
Déjà vu: ομαδική έκθεση φωτογραφίας στο cafe-bar Mob
26.09.2016 12:32
Mία κρυφή αποστολή, 65 φωτογραφίες, άπλετο φως. Το Photoglobe Seminars αναλαμβάνει αυτήν τη φορά μία σημαντική, κρυφή αποστολή: Να «φωτίσει» με φωτογραφίες του έναν όροφο στην πόλη.
Beyond the Frame: ομαδική έκθεση στη Γκαλερί Σκουφά Μυκόνου
22.08.2016 10:32
Εγκαινιάζεται την Τετάρτη 24 Αυγούστου, η ομαδική έκθεση με τίτλο «Beyond the Frame», στην Γκαλερί Σκουφά Μυκόνου, ολοκληρώνοντας το εικαστικό πρόγραμμα της Γκαλερί Σκουφά Μύκονος για το Καλοκαίρι του 2016.
Βlue Line: Ομαδική Έκθεση στην Skoufa Gallery Mykonos
12.07.2016 15:06
Εγκαινιάζεται την Παρασκευή 22 Ιουλίου 2016, η ομαδική έκθεση φωτογραφίας με τίτλο “Blue line” στην Γκαλερί Σκουφά Μυκόνου, στο πλαίσιο του εικαστικού προγράμματος της Γκαλερί Σκουφά Μύκονος για το καλοκαίρι του 2016.
Paradise: ομαδική έκθεση στη Γκαλερί Σκουφά Μυκόνου
04.07.2016 11:44
Εγκαινιάζεται την Παρασκευή 8 Ιουλίου, η ομαδική έκθεση με τίτλο «Paradise», στην Γκαλερί Σκουφά Μυκόνου, στο πλαίσιο του εικαστικού προγράμματος της Γκαλερί Σκουφά Μύκονος για το Καλοκαίρι του 2016.
Βlue: έκθεση φωτογραφίας της Leda de Piart στη Γκαλερί Σκουφά Μυκόνου
17.06.2016 10:00
Εγκαινιάζεται την Παρασκευή 24 Ιουνίου, η ατομική έκθεση φωτογραφίας της Leda de Piart στην Γκαλερί Σκουφά Μυκόνου, με τίτλο «blue», ανοίγοντας το εικαστικό πρόγραμμα της Γκαλερί Σκουφά Μύκονος για το καλοκαίρι του 2016.