Πέμπτη, 23 Φεβρουαρίου 2017

4η Ακρόαση Νέων Ερμηνευτών Μικρής Άρκτου

4η Ακρόαση Νέων Ερμηνευτών Μικρής Άρκτου

Η Μικρή Άρκτος προχωρά στην δεύτερη φάση της 4ης Ακρόασης Νέων Δημιουργών – Ερμηνευτών που διοργανώνει και καλεί όσους νέους ερμηνευτές θέλουν να συμμετάσχουν στην Ακρόαση Νέων Ερμηνευτών να αποστείλουν εγκαίρως την αίτησή τους.


Οι συμμετέχοντες πρέπει να είναι ηλικίας έως 30 ετών και να μην έχουν δισκογραφήσει πριν, ολοκληρωμένη δική τους εργασία. Την ημέρα που θα τραγουδήσουν θα πρέπει να είναι εγκαίρως στον τόπο της Ακρόασης, στον Φιλοπρόοδο Όμιλο Υμηττού (Ανδρέα Λεντάκη – Αμισσού – Σμύρνης, Υμηττός, 17237).

 

Σε περίπτωση μεγάλης προσέλευσης, η Μικρή Άρκτος ενδέχεται να τροποποιήσει την ημερομηνία συμμετοχής σας, επικοινωνώντας έγκαιρα με τους συμμετέχοντες.

 

Πώς μπορείτε να συμμετάσχετε:
Συμπληρώνοντας την αίτηση που θα βρείτε παρακάτω στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.mikri-arktos.gr και αποστέλλοντάς την μαζί με μια φωτογραφία σας και το πλήρες βιογραφικό σας, έως 30 Σεπτεμβρίου 2013.

- είτε ηλεκτρονικά στην διεύθυνση vg@mikri-arktos.gr
- είτε ταχυδρομικά στα γραφεία της εταιρείας: ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ ΚΥΔΩΝΙΩΝ 21,  172 37, ΥΜΗΤΤΟΣ –  ΑΘΗΝΑ


Λίστα τραγουδιών ακρόασης

Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να επιλέξουν για να συμμετάσχουν στην διοργάνωση, ΕΝΑ από τα τραγούδια που αναγράφονται στις λίστες του ανδρικού και γυναικείου ρεπερτορίου αντίστοιχα, το οποίο και θα αναφέρουν στην αίτηση συμμετοχής.
Για να δείτε τη λίστα των τραγουδιών της ΑΚΡΟΑΣΗΣ μπείτε στο www.mikri-arktos.gr

Λίστα Τραγουδιών

Η Μικρή Άρκτος θα έχει ήδη στο χώρο της ακρόασης πιάνο και πιανίστα που θα συνοδεύει τους συμμετέχοντες. Εάν όμως θελήσουν να ερμηνεύσουν τραγούδι εκτός λίστας που θεωρούν ότι τους εκπροσωπεί περισσότερο, θα πρέπει να έχουν μαζί τους εκείνη την ημέρα τον μουσικό επιλογής τους που θα τους συνοδεύσει. (Θα πρέπει όμως να έχουν απαραίτητα προετοιμάσει και ένα ακόμα τραγούδι από τη λίστα, γιατί ενδέχεται να τους ζητηθεί από την Επιτροπή)

Σχετικές ειδήσεις
Το γαλλικό τραγούδι από τον 19ο στον 20ό αιώνα στο Θέατρο Ολύμπια
29.12.2016 17:00
Η Εθνική Λυρική Σκηνή μας προσκαλεί στο Φουαγέ του Θεάτρου Ολύμπια την Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2017 για να απολαύσουμε μία συναυλία αφιερωμένη στο γαλλικό τραγούδι από τον 19ο στον 20ό αιώνα.
“Children”: Νέο τραγούδι του Πάνου Μπίρμπα
22.12.2016 11:10
O Πάνος Μπίρμπας μας παρουσιάζει το “Children”, το δεύτερο τραγούδι από τη δισκογραφική του δουλειά υπό τον τίτλο “Finchley Road”, το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει από τη HiddenTrack Records μέσα στον χειμώνα.
1000mods: Νέο τραγούδι και νέα ολοκληρωμένη κυκλοφορία
09.09.2016 15:31
Οι heavy rockers 1000mods έδωσαν στη δημοσιότητα ένα νέο τραγούδι, από το επερχόμενο –τρίτο σε σειρά- full length album τους, με τίτλο “Repeated Exposure To…”. Ο τίτλος του τραγουδιού είναι “The Son” και μπορείτε να το ακούσετε παρακάτω.
Φάρος: Νέο τραγούδι & video clip από τον Κωστή Μαραβέγια
31.05.2016 13:08
Το πρώτο τραγούδι από το επερχόμενο cd του Κωστή Μαραβέγια με γενικό τίτλο «ΚΑΤΑΣΤΡΩΜΑ» που κυκλοφορεί σε λίγες μέρες.
Η Νατάσσα Μποφίλιου για ακόμη μία συναυλία στο Θέατρο Πόρτα
25.05.2016 12:53
Ύστερα από την άμεση εξάντληση των εισιτηρίων της “Κιβωτού”, καθώς και την απαίτηση των θεατών, που δεν πρόλαβαν να εξασφαλίσουν εγκαίρως μια θέση, το Θέατρο Πόρτα, οι “Τρίτες Παράλληλες” και οι καλλιτέχνες προσθέτουν μια έξτρα παράσταση την Τρίτη 31 Μαΐου 2016.