Δευτέρα, 20 Φεβρουαρίου 2017

Workshop με τους Stomp! Κέρδισε μία θέση και κουνήσου στο ρυθμό!

Workshop με τους Stomp! Κέρδισε μία θέση και κουνήσου στο ρυθμό!

Δεν τους χορταίνεις όσες φορές και να τους δεις; Θα ήθελες να είσαι στη θέση τους; Θέλεις να ζήσεις σε απόσταση αναπνοής τη μαγεία του ρυθμού τους; Να κάνεις μουσική με τα πιο απίθανα καθημερινά αντικείμενα; Τώρα έχεις την ευκαιρία!

 

Πάρε μέρος στον διαγωνισμό για να κερδίσεις μία θέση στο workshop των STOMP που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2013
στις 14:00 στη σκηνή του θεάτρου Badminton.

 

Κάνε τη συμμετοχή σου πατώντας το διαγωνισμό στο τέλος του κειμένου και μην ξεχάσεις να δηλώσεις τηλέφωνο επικοινωνίας. Μία ημέρα πριν το workshop οι υπεύθυνοι θα επικοινωνήσουν με τους νικητές για τις λεπτομέρειες!

 

Αν είσαι ένας από τους τυχερούς, βάλε άνετα ρούχα και παπούτσια κι έλα να μυηθείς από τους ίδιους τους STOMP στα μυστικά του ρυθμού τους!

Διάρκεια workshop: μία ώρα

Σχετικές ειδήσεις
Άλκηστις Πρωτοψάλτη και Στέφανος Κορκολής: τελευταίες παραστάσεις στο Gazarte
03.01.2017 13:35
Μετά την άκρως επιτυχημένη πορεία των πρώτων παραστάσεων τους στο gazarte, η Άλκηστις Πρωτοψάλτη και ο Στέφανος Κορκολής θα βρίσκονται για τέσσερις ακόμη βραδιές στο Μain Stage τον Ιανουάριο. Μια παράσταση από αυτές που αντέχουν στον χρόνο, μια μουσική συνάντηση που κέρδισε ξανά τις καρδιές μας!
Χριστούγεννα με την Underground Youth Orchestra στο Μουσείο Μπενάκη!
16.12.2016 17:15
Οι φετινές γιορτές γεμίζουν χρώμα, ρυθμό και μαγεία σε μια ιδιαίτερη μουσική γιορτή, συντροφιά με την Underground Youth Orchestra.
Παραδοσιακά και όχι μόνο..., με τον Αποστόλη Βαγγελάκη στο Ρυθμός Stage
27.05.2016 10:00
Ένας από τους σπουδαιότερους, σύγχρονους μουσικούς πνευστών στην Ελλάδα, ο Αποστόλης Βαγγελάκης, θα παρουσιάσει την Πέμπτη 2 Ιουνίου στον Ρυθμό Live Stage στην Ηλιούπολη τη μουσική παράσταση Παραδοσιακά και όχι μόνο...
Μουσική για το νέο κόσμο από το ARTéfacts Ensemble και τους Όχι Παίζουμε στη Στέγη
04.04.2016 16:40
Ένα καινούριο μουσικό πείραμα γεννιέται στη φιλόξενη γειτονιά της Στέγης με ξεχωριστό ρυθμό από το μουσικό σύνολο ARTéfacts, την ομάδα παραστατικών τεχνών Όχι Παίζουμε και αληθινά βιώματα.
Φύλαξα τ΄ όνειρο: διπλό cd με τραγούδια του Μίκη Θεοδωράκη από την MINOS-EMI
29.03.2016 12:07
Κυκλοφορεί από την ΜΙΝΟS-ΕΜΙ ένα διπλό cd με τραγούδια του Μίκη Θεοδωράκη, τραγούδια που κατέχουν θέση ελληνικού ύμνου αφού ταξίδεψαν και γνώρισαν την μουσική μας σε όλο τον κόσμο, αλλά και τραγούδια λιγότερα γνωστά που πάντα όμως εμπεριέχουν την ιδιοφυή προσέγγιση του δημιουργού τους.