Το Τρένο στο Ρουφ επιστρέφει τον Σεπτέμβριο στην Αποβάθρα του σιδηροδρομικού σταθμού και συνεχίζει τις επιτυχημένες υπαίθριες καλλιτεχνικές του δράσεις προσφέροντάς μας βραδιές γεμάτες ήχους, εικόνες και αναπάντεχα happenings!

Η φιλόξενη Αποβάθρα που έγινε στέκι το φετινό καλοκαίρι μάς προτείνει happy hour την ώρα του δειλινού, ψαγμένα ακούσματα από τον Dj, γευστικά πιάτα από την Aria Γεύσεων και μουσικά live από αγαπημένους καλλιτέχνες.

Την Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2013 φιλοξενεί τους André Maia Band, για μια περιπλάνηση στους ήχους των Fados και στις μουσικές και τα τραγούδια της Πορτογαλίας.

Οι André Maia Band ξεκίνησαν το ταξίδι τους πριν 3 χρόνια με την έμπνευση του προικισμένου πορτογάλου ηθοποιού και  τραγουδιστή André Maia και προτείνουν ένα καινούργιο τρόπο προσέγγισης στον ήχο των Fados και στις μουσικές και τα τραγούδια της Πορτογαλίας.

Τα Fados είναι η ηχητική απεικόνιση της πορτογαλικής ψυχής. Η αίσθηση μυστηρίου, προσμονής και γλυκιάς μελαγχολίας που αναδίδουν, τους εξασφάλισαν μια εξέχουσα θέση στις λεγόμενες Μουσικές του Κόσμου.

Η παράσταση μας ξεναγεί στους αγαπημένους αυτούς ήχους μέσα από ένα πρωτότυπο ηχόχρωμα οργάνων, όπως το κανονάκι, το λαούτο, το μπεντίρ και το μπαγιάν.

Οι André Maia Band είναι:

André Maia φωνή, Έφη Ζαϊτίδου (κανονάκι), Ξένια Τσέλιγκα (μπαγιάν), Αλέξανδρος Καψοκαβάδης (κιθάρα, λαούτο), Κώστας Σταυρόπουλος (κοντραμπάσσο)