Παρασκευή, 24 Φεβρουαρίου 2017

Οι André Maia Band στην Αποβάθρα του Τρένου στο Ρουφ

Οι André Maia Band στην Αποβάθρα του Τρένου στο Ρουφ

Το Τρένο στο Ρουφ επιστρέφει τον Σεπτέμβριο στην Αποβάθρα του σιδηροδρομικού σταθμού και συνεχίζει τις επιτυχημένες υπαίθριες καλλιτεχνικές του δράσεις προσφέροντάς μας βραδιές γεμάτες ήχους, εικόνες και αναπάντεχα happenings!

 

Η φιλόξενη Αποβάθρα που έγινε στέκι το φετινό καλοκαίρι μάς προτείνει happy hour την ώρα του δειλινού, ψαγμένα ακούσματα από τον Dj, γευστικά πιάτα από την Aria Γεύσεων και μουσικά live από αγαπημένους καλλιτέχνες .

 

Την Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2013 φιλοξενεί τους André Maia Band, για μια περιπλάνηση στους ήχους των Fados και στις μουσικές και τα τραγούδια της Πορτογαλίας.

 

Οι André Maia Band ξεκίνησαν το ταξίδι τους πριν 3 χρόνια με την έμπνευση του προικισμένου πορτογάλου ηθοποιού και  τραγουδιστή André Maia και προτείνουν ένα καινούργιο τρόπο προσέγγισης στον ήχο των Fados και στις μουσικές και τα τραγούδια της Πορτογαλίας.

Τα Fados είναι η ηχητική απεικόνιση της πορτογαλικής ψυχής. Η αίσθηση μυστηρίου, προσμονής και γλυκιάς μελαγχολίας που αναδίδουν, τους εξασφάλισαν μια εξέχουσα θέση στις λεγόμενες Μουσικές του Κόσμου.

Η παράσταση μας ξεναγεί στους αγαπημένους αυτούς ήχους μέσα από ένα πρωτότυπο ηχόχρωμα οργάνων, όπως το κανονάκι, το λαούτο, το μπεντίρ και το μπαγιάν.

 

Οι André Maia Band είναι:

André Maia φωνή , Έφη Ζαϊτίδου (κανονάκι), Ξένια Τσέλιγκα (μπαγιάν), Αλέξανδρος Καψοκαβάδης (κιθάρα, λαούτο), Κώστας Σταυρόπουλος (κοντραμπάσσο)

Σχετικές ειδήσεις
3 Χάριτες με funky & swing διάθεση live στο Τρένο στο Ρουφ
30.08.2016 15:53
Ο Σεπτέμβριος μας βρίσκει και πάλι στην Αποβάθρα του Τρένου στο Ρουφ με ανεβασμένη διάθεση, καλή μουσική και δυνατά ποτά.
Σπύρος Παναγιωτόπουλος & Brothers from another mother στο Τρένο στο Ρουφ
28.06.2016 14:00
Με εκλεκτές τζαζ μελωδίες πλημμυρίζει η Αποβάθρα την Τετάρτη 6 Ιουλίου 2016 από έναν παλιό γνώριμο jazzman του Τρένου στο Ρουφ, τον Σπύρο Παναγιωτόπουλο και τους Brothers from another mother.
Flashback: Οι 1 2 3 Swing live στην Αποβάθρα του Τρένου στο Ρουφ
15.06.2016 15:09
Το γυναικείο μουσικό τρίο, οι 1 2 3 Swing, μετά τις επιτυχημένες χειμερινές εμφανίσεις του στα βαγόνια της Αμαξοστοιχίας-Θεάτρου, επιστρέφει την Πέμπτη 23 Ιουνίου 2016, για μια μοναδική καλοκαιρινή βραδιά που θα λατρέψουν οι φίλοι της jazz και swing σκηνής της πόλης στη δροσερή Αποβάθρα του Τρένου στο Ρουφ!
Το KoKo Jazz Trio για ένα live στο Τρένο στο Ρουφ
10.06.2016 14:12
Στη δροσερή “Αποβάθρα” του σιδηροδρομικού σταθμού Ρουφ, το υπαίθριο καλοκαιρινό στέκι του “Τρένου στο Ρουφ”, συναντιόμαστε με τους KoKo, το ξεχωριστό jazz trio με τις πολυσυλλεκτικές καταβολές.
Songs & Poems: Yiorgos Psihoyios & Andre Maia live στον Ιανό
23.03.2016 12:28
Ο μοναδικός σολίστας αυτοσχεδιαστής Γιώργος Ψυχογιός θα βρεθεί επί σκηνής, μαζί με τον εντυπωσιακό πορτογάλο ερμηνευτή Andre Maia, στον αγαπημένο χώρο του Ιανού, την Παρασκευή 1 Απριλίου 2016, σε μια ξεχωριστή παράσταση, γεμάτη μουσική, τραγούδια και ποίηση.