Κυριακή, 26 Φεβρουαρίου 2017

Ένα Tango για το Θησέα, στο Polis Art Café

Ένα Tango για το Θησέα, στο Polis Art Café

Το Polis Art Café μαζί με σημαντικούς μουσικούς, τραγουδιστές και χορευτές του tango, αφιερώνουν τη βραδιά στην υποστήριξη του Προγράμματος Απεξάρτησης του Δήμου Καλλιθέας ΘΗΣΕΑΣ.

 

Στη συναυλία συμμετέχουν οι: Κωνσταντίνος Καριώτης - τραγούδι (βαρύτονος) και πιάνο στο Libertango, με τους Σπύρο Κωστή -  ακκορντεόν και φαγκότο , Φρίξος-Διονύσιος Μόρτζος - πιάνο, Εύα Μιχελιδάκη - φαγκότο και Εύα Λουκάτου, με τους Άννα Λάκη - ακορντεόν, Joel Soto - μπάσο – κιθάρα.

 

Και το Quintetto Novitango - ΤΑΝGO LABYRINTHUS - με τους Αναστασία Γεωργάκη: Ακορντεόν,επιμέλεια, Sergio Nastase: βιολί , Σταύρο Κατιρτζόγλου: κιθάρα, Γιάννη Αντωνόπουλο: πιάνο, Γιώργo Θεοδωρακάκο: Κοντραμπάσσο, Αλκη Κόλλια: τραγούδι

Χορός: Carlos dal'asta, Μαρία Καραγεώργου κ.α.

Guest: Μελίνα Τανάγρη

 

Κατά τη διάρκεια της βραδιάς οι παρευρισκόμενοι θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για τη δράση και λειτουργία του ΘΗΣΕΑ, καθώς και να ενισχύσουν το πρόγραμμα με δωρεές.

 

Ο ΘΗΣΕΑΣ είναι το μοναδικό δημοτικό πρόγραμμα απεξάρτησης. Ξεκίνησε το 1989 τη λειτουργία του σαν υπηρεσία του Δήμου. Μέχρι το 1994 συνεργαζόταν στενά στον τομέα της κοινωνικής και οικονομικής επανένταξης με το 18ΑΝΩ.

Η μονάδα επανένταξης του ΘΗΣΕΑ σταμάτησε να λειτουργεί το 1994, όταν το 18ΑΝΩ οργάνωσε τη δική του μονάδα επανένταξης. Την ίδια περίοδο ο ΘΗΣΕΑΣ άρχισε να ενεργοποιείται στον τομέα της πρωτογενούς πρόληψης.

Μέσα από ομάδες και προγράμματα που πραγματοποίησαν μέχρι το 1997 απέκτησαν και την επαφή με ομάδες Σημαντικών Άλλων, αρχίζοντας να οργανώνουν και ομάδες για γονείς.

Ο ΘΗΣΕΑΣ λειτουργεί ως ανοιχτό στεγνό πρόγραμμα απεξάρτησης. Κρίνεται επομένως απαραίτητο να βρίσκονται σε θεραπεία και οι ίδιοι οι γονείς, οι οποίοι καλούνται να εποπτεύσουν τα παιδιά τους, να βάλουν όρια, αλλά και να αλλάξουν δικές τους δυσλειτουργικές συμπεριφορές.

Με τη λογική αυτή πραγματοποιούνται στο ΣΑΤ (Σύλλογος των γονέων) σταθερές ομάδες ψυχοθεραπείας και συμβουλευτικής γονέων καθώς και μια ομάδα χοροθεραπείας.

Σχετικές ειδήσεις
Tango love stories στο Θέατρο Παλλάς
17.01.2017 11:44
Μετά από δύο sold out παραστάσεις στο Μέγαρο Μουσικής με το «Tango en Eros» και στο Ηρώδειο με το «Tango por Piazzola», τo Acropolis Tango Festivals, παρουσιάζει την Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2017 στη σκηνή του θεάτρου Παλλάς τη νέα μουσικοχορευτική παράσταση «Τango love stories».
Η Julia Gorin και ο Jonatan Baez με την Orquesta Pasional στο Half Note
16.11.2016 16:14
Φλογερό tango με ένα παθιασμένο ζευγάρι Αργεντίνων χορευτών και την εξαιρετική ορχήστρα τους. Οι εκπληκτικοί χορευτές του tango Julia Gorin και Jonatan Baez μαζί με την Orquesta Pasional έρχονται στη σκηνή του Half Note Jazz Club για να μας ταξιδέψουν στην μαγεία και το πάθος του αυθεντικού αργεντίνικου tango.
Μπελ Επόκ: Η Μαρίζα Ρίζου τραγουδάει για το σωματείο Θησέας στη Καλλιθέα
17.06.2016 13:04
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών το Πρόγραμμα Απεξάρτησης του Σωματείου ΘΗΣΕΑΣ και ο Δήμος Καλλιθέας, διοργανώνουν συναυλία με την Μαρίζα Ρίζου με τίτλο ‘Μπελ Επόκ’, τη Παρασκευή 24 Ιουνίου 2016.
Νύχτες Καλοκαιριού: Η Ηρώ Σαΐα ζωντανά στο Polis Art cafe
04.05.2016 11:52
Η Ηρώ Σαΐα ξεκινάει την καλοκαιρινή σεζόν στις 16 Μαΐου 2016 με μια σειρά εμφανίσεων στον εξωτερικό χώρο του Polis Art cafe.
Συναντήσεις Με Μουσικούς: Η Γιώτα Νέγκα στο Café του Ιανού
06.04.2016 11:28
Τη Δευτέρα 11 Απριλίου 2016, στις 20:30, η αγαπημένη ερμηνεύτρια Γιώτα Νέγκα θα αφηγηθεί στη δημοσιογράφο Τασούλα Επτακοίλη τη δικής της διαδρομή, στο πλαίσιο των Συναντήσεων με Μουσικούς στο Cafe του ΙΑΝΟΥ.