To Δραματικό Θέατρο και η Ρούλα Πατεράκη ανακοινώνουν την ίδρυση μιας νέας σχολής υποκριτικής, του “Acting Anatomy Studio”.

 

Διδάσκουν οι Ρούλα Πατεράκη (Υποκριτική, Αυτοσχεδιασμός), Θεόδωρος Εσπίριτου (Υποκριτική, Σωματικό Θέατρο), Γιώργος Ζαμπουλάκης (Υποκριτική), Τασία Σοφιανίδου (Υποκριτική), Αντώνης Γαλέος (Υποκριτική), Χρίστος Θεοδώρου (Μουσική, Τραγούδι), Αντώνης Κουτρουμπής (Χορός, Σωματικό θέατρο), Χριστίνα Σουγιουλτζή (Χορός) και Ναταλί Μηνιώτη (θεωρία και πρόσληψη Αρχαίου Δράματος, Δραματολογία).

 

Το ACTING ANATOMY Studio απευθύνεται σε ανθρώπους που ενδιαφέρονται να ασχοληθούν επαγγελματικά με το θέατρο αλλά και σε ανθρώπους που θέλουν να αποκτήσουν μια ολοκληρωμένη εμπειρία της υποκριτικής τέχνης.

 

Στο ACTING ANATOMY Studio εκτός από τις βάσεις της Υποκριτικής, του Αυτοσχεδιασμού, του Σωματικού Θεάτρου, της Μουσικής, του Τραγουδιού, της Χοροκίνησης και της θεωρίας του Αρχαίου Δράματος, διδάσκονται σύγχρονα συστήματα υποκριτικής που σχετίζονται με την έννοια του πολλαπλού ρεαλισμού. Μέσα από αυτές τις τεχνικές της υποκριτικής τέχνης, οι ηθοποιοί αποκτούν ένα σύνολο δεξιοτήτων που καλύπτει τις σύγχρονες απαιτήσεις του θεάτρου.

Όλοι οι διδάσκοντες είναι εξειδικευμένου στοχοπροσδιορισμού στην τέχνη του θεάτρου.