Δευτέρα, 20 Φεβρουαρίου 2017

Acting Anatomy: Το Studio Υποκριτικής της Ρούλας Πατεράκη, ανοίγει τις πόρτες του

Acting Anatomy: Το Studio Υποκριτικής της Ρούλας Πατεράκη, ανοίγει τις πόρτες του

To Δραματικό Θέατρο και η Ρούλα Πατεράκη ανακοινώνουν την ίδρυση μιας νέας σχολής υποκριτικής, του “Acting Anatomy Studio”.

 

Διδάσκουν οι Ρούλα Πατεράκη (Υποκριτική, Αυτοσχεδιασμός), Θεόδωρος Εσπίριτου (Υποκριτική, Σωματικό Θέατρο), Γιώργος Ζαμπουλάκης (Υποκριτική), Τασία Σοφιανίδου (Υποκριτική), Αντώνης Γαλέος (Υποκριτική), Χρίστος Θεοδώρου (Μουσική, Τραγούδι), Αντώνης Κουτρουμπής (Χορός, Σωματικό θέατρο), Χριστίνα Σουγιουλτζή (Χορός) και Ναταλί Μηνιώτη (θεωρία και πρόσληψη Αρχαίου Δράματος, Δραματολογία).

 

Το ACTING ANATOMY Studio απευθύνεται σε ανθρώπους που ενδιαφέρονται να ασχοληθούν επαγγελματικά με το θέατρο αλλά και σε ανθρώπους που θέλουν να αποκτήσουν μια ολοκληρωμένη εμπειρία της υποκριτικής τέχνης.

 

Στο ACTING ANATOMY Studio εκτός από τις βάσεις της Υποκριτικής, του Αυτοσχεδιασμού, του Σωματικού Θεάτρου, της Μουσικής, του Τραγουδιού, της Χοροκίνησης και της θεωρίας του Αρχαίου Δράματος, διδάσκονται σύγχρονα συστήματα υποκριτικής που σχετίζονται με την έννοια του πολλαπλού ρεαλισμού. Μέσα από αυτές τις τεχνικές της υποκριτικής τέχνης, οι ηθοποιοί αποκτούν ένα σύνολο δεξιοτήτων που καλύπτει τις σύγχρονες απαιτήσεις του θεάτρου.

Όλοι οι διδάσκοντες είναι εξειδικευμένου στοχοπροσδιορισμού στην τέχνη του θεάτρου.

Σχετικές ειδήσεις
Τι απέγινε η Μπέημπι Τζέην, με τη Ρούλα Πατεράκη και τη Ρένη Πιττακή στο Θέατρο Σφενδόνη
07.11.2016 11:56
Το θρυλικό έργο «Τι απέγινε η Μπέημπι Τζέην» ανεβαίνει από τη Λυκόφως στο Θέατρο Σφενδόνη το Δεκέμβριο σε παγκόσμια πρώτη, υπό την ιδιαίτερη σκηνοθετική ματιά του Απόλλωνα Παπαθεοχάρη, με δυο σημαντικές ηθοποιούς, τη Ρούλα Πατεράκη στο ρόλο της Μπέιημπι Τζέην και τη Ρένη Πιττακή στο ρόλο της Μπλανς.
 Σκηνοθέτησε μας! Τhe Revenge: από τους Felizol στο Studio 29A
21.10.2016 11:36
Οι Felizol επιστρέφουν με την αυτοσχεδιαστική παράσταση Σκηνοθέτησέ μας! στο Studio 29A, στη Θεσσαλονίκη.
Δέκα λεπτά διάσημοι: παράσταση σπουδαστών του Studio NAMA στο Θέατρο Επί Κολωνώ
14.06.2016 15:49
Στο πλαίσιο του φεστιβάλ OFF OFF ATHENS, oι σπουδαστές του «Studio NAMA» και πιο συγκεκριμένα του μαθήματος «Υποκριτική σε Κείμενα Ιn Progress» με δασκάλα υποκριτικής την Πέπη Μοσχοβάκου, θα παρουσιάσουν στις 17 και 18 Ιουνίου και στις 24 και 25 Ιουνίου και για 6 παραστάσεις την παράσταση με τίτλο «Δέκα λεπτά διάσημοι» στη Σκηνή Black Box του Επί Κολωνώ.
Τραχίνιες Σοφοκλή: the 90s performance στο Vis Motrix Performance Studio
28.04.2016 14:56
Μετά τις επιτυχημένες παραστάσεις του Μαρτίου στον Πολυχώρο WE οι “Τραχίνιες” και οι Svoradov Theatre επιστρέφουν για 4 συλλεκτικές παραστάσεις στο Vis Motrix Performance Studio.
Post Inferno - Προς Δαμασκόν του August Strindberg από την Ρούλα Πατεράκη στη Στέγη
22.04.2016 15:33
Η Ρούλα Πατεράκη, η φιλόσοφος της σκηνής, στην πρώτη της συνεργασία με τη Στέγη ανεβάζει για πρώτη φορά στην Ελλάδα την επική τριλογία του Στρίντμπεργκ «Post Inferno - Προς Δαμασκόν».