Δευτέρα, 27 Φεβρουαρίου 2017

Μαριέττα Φαφούτη και Monsieur Minimal, στα Αισχύλεια

Μαριέττα Φαφούτη και Monsieur Minimal, στα Αισχύλεια

Ο Monsieur Minimal και η Μαριέττα Φαφούτη and Band συναντώνται για μια διαφορετική συναυλία στις 20 Σεπτεμβρίου στο Παλαιό Ελαιουργείο στο πλαίσιο των Αισχυλείων 2013, που διοργανώνει ο Δήμος Ελευσίνας.

 

Μια δημιουργική συνύπαρξη δύο άξιων εκπροσώπων της νέας σύγχρονης μουσικής σκηνής, όπου τα indie pop στοιχεία, οι electronica πινελιές στα αγγλόφωνα και ελληνόφωνα τραγούδια του Monsieur Minimal συναντούν τις χορευτικές διαθέσεις και τους γεμάτους γοητεία ρυθμούς της Μαριέττας Φαφούτη.

 

Ο Monsieur Minimal θα παρουσιάσει τραγούδια από την επτάχρονη πορεία του στη μουσική και συγκεκριμένα τραγούδια από τα άλμπουμ του Lollipop και Πάστα Φλώρα και τις διεθνείς του διαδρομές στη μουσική. Η Μαριέττα Φαφούτη ύστερα από τις ξέφρενες Kookoobadi Nights, μαζί με την μπάντα της έρχονται να σκορπίσουν το φως μέσα από το single… Become the sun, αλλά και να μας προσφέρουν αυθεντική και εντελώς χειροποίηση Homemade Joy, μέσα από το ομώνυμο δεύτερο άλμπουμ της το οποίο βρέθηκε στην κορυφή των Top 5 με τους καλύτερους δίσκους για το 2012. Δεν θα λείψουν τραγούδια από το επερχόμενο ακυκλοφόρητο άλμπουμ που θα εκδοθεί τον Οκτώβριο του 2013 και αγαπημένες διασκευές. Ένα Live που θα πάρει τη μορφή μεγάλου πάρτυ και θα μείνει αξέχαστο στο κοινό.

Σχετικές ειδήσεις
Sound, time, space: minimal piano recital στο Beton 7
01.02.2017 11:19
Το Beton 7 μας προσκαλεί την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2017 σε ένα minimal piano recital, με τον Νίκο Τσαλίκη, με τίτλο Sound, time, space.
You Want It Darker, το νέο άλμπουμ του Leonard Cohen
09.09.2016 13:30
O Leonard Cohen στα 82 του χρόνια κυκλοφορεί ένα άλμπουμ με νέα τραγούδια. Το άλμπουμ έχει τον τίτλο “You Want It Darker” και θα κυκλοφορήσει το φθινόπωρο.
Πάρτι Στο Κατάστρωμα: Η «σχεδία» πιάνει …λιμάνι στην Τεχνόπολη!
18.05.2016 09:45
Με τα αμπάρια πλημμυρισμένα νότες, τη Δευτέρα 30 Μαΐου, η «σχεδία» πιάνει στο λιμάνι της Τεχνόπολης σε ένα ακόμη υπέροχο μουσικό ταξίδι. Είναι η μέρα που θα πραγματοποιηθεί η καθιερωμένη, πλέον, συναυλία του ελληνικού περιοδικού δρόμου. Batala, Joey, Encardia, Σπύρος Γραμμένος, Πάνος Μουζουράκης, Μαριέττα Φαφούτη, Υπόγεια Ρεύματα και Κώστας Παρίσης, Gadjo Dilo, Χειμερινοί Κολυμβητές ανταποκρίθηκαν χωρίς δεύτερη σκέψη στο κοινωνικό αυτό κάλεσμα να ντύσουν με νότες την προσπάθεια για τη δημιουργία μιας κοινωνίας χωρίς αποκλεισμούς και διακρίσεις. Η τιμή του εισιτηρίου είναι 6€ και όποια έσοδα προκύψουν θα αξιοποιηθούν για την ενίσχυση των δράσεων της «σχεδίας».
Melentini & The Running Blue Orchestra live στο Ίλιον Plus
30.03.2016 14:13
Tην Παρασκευή 8 Απριλίου 2016, η σκοτεινή γοητεία και οι minimal, avant garde, soul μελωδίες της Melentini, θα πλημμυρίσουν τη σκηνή του Ίλιον Plus.
Φύλαξα τ΄ όνειρο: διπλό cd με τραγούδια του Μίκη Θεοδωράκη από την MINOS-EMI
29.03.2016 12:07
Κυκλοφορεί από την ΜΙΝΟS-ΕΜΙ ένα διπλό cd με τραγούδια του Μίκη Θεοδωράκη, τραγούδια που κατέχουν θέση ελληνικού ύμνου αφού ταξίδεψαν και γνώρισαν την μουσική μας σε όλο τον κόσμο, αλλά και τραγούδια λιγότερα γνωστά που πάντα όμως εμπεριέχουν την ιδιοφυή προσέγγιση του δημιουργού τους.