Τρίτη, 28 Φεβρουαρίου 2017

Ο Μπάμπης Τσέρτος στο Μουσικό Προαύλιο Badminton

Ο Μπάμπης Τσέρτος στο Μουσικό Προαύλιο Badminton

Το Μουσικό Προαύλιο Badminton θα υποδεχθεί τον Μπάμπη Τσέρτο, για μια βραδιά με τίτλο “Ρίξε μια ζαριά καλή”, όπου ο γνωστός τραγουδιστής θα ερμηνεύσει τραγούδια του συνθέτη Γρηγόρη Μπιθικώτση και επιλογές από τη δική του δισκογραφία .

 

Ο Μπάμπης Τσέρτος είναι ένας ξεχωριστός τραγουδιστής. Ένας τραγουδιστής που με τρόπο μοναδικό, επαναφέρει στο σήμερα παλιότερα τραγούδια, χαρίζοντάς τους μια δεύτερη ζωή.

 

Έρχεται για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στο Μουσικό Προαύλιο. Αυτή τη φορά, για να τραγουδήσει τραγούδια από τη δισκογραφία του αλλά και τραγούδια που έγραψε ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης (1922-2005).

 

Τραγούδια που αγαπήθηκαν πολύ όπως τα : «Αμφιβολίες», «Εγνατίας 406», «Ένα όμορφο αμάξι με δυο άλογα», «Ρίξε μια ζαριά καλή», «Του Βοτανικού ο μάγκας», «Τρελοκόριτσο», «Ο κυρ Θάνος πέθανε», «Επίσημη αγαπημένη», «Στου Μπελαμή το ουζερί» κ.ά.

 

Διαχρονικά τραγούδια που μετά τόσα χρόνια, εξακολουθούν να μας συγκινούν βαθιά, εκπέμποντας καρτερία και αξιοπρέπεια.

Σχετικές ειδήσεις
Ο Νότης Μαυρουδής και ο Μπάμπης Τσέρτος στο «Γιαπί» της ΑΚΤ-ΕΙΝ
19.01.2017 15:10
Ο Μπάμπης Τσέρτος, συναντά τον Νότη Μαυρουδή στο «Γιαπί» της ΑΚΤ-ΕΙΝ την Τρίτη 24 Ιανουαρίου.
Ο Μπάμπης Παπαδόπουλος για τρεις συναυλίες στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο
06.10.2016 14:57
Ο Μπάμπης Παπαδόπουλος σε ένα ακουστικό ταξίδι με αποσπάσματα από όλη την προσωπική δισκογραφική πορεία του. Μαζί του στη σκηνή θα είναι οι ξεχωριστοί μουσικοί του «Acoustic Set», οι οποίοι συμμετείχαν και στην ηχογράφηση του τελευταίου του δίσκου «Μέσα στον Πόνο Είν' η Χαρά Μες στη Χαρά Είν' ο Πόνος» (puzzlemusik & B-otherside Records).
Ο Μπάμπης Στόκας και ο Κώστας Παρίσσης live στο Σταυρό του Νότου
04.10.2016 14:47
Ο Μπάμπης Στόκας, ένας από τους πιο ταλαντούχους Έλληνες τραγουδοποιούς, με εφόδιο τη σπουδαία φωνή του και την ξεχωριστή ερμηνεία του, συναντάει στον Σταυρό του Νότου, τον Κώστα Παρίσση από τα Υπόγεια Ρεύματα σε ένα ιδιαίτερο μουσικό ταξίδι. 
Μπάμπης Στόκας & Κώστας Παρίσσης στα Αισχύλεια 2016
10.08.2016 12:02
Ο Μπάμπης Στόκας, ένας από τους πιο ταλαντούχους Έλληνες τραγουδοποιούς, με εφόδιο τη σπουδαία φωνή του και την ξεχωριστή ερμηνεία του, συναντάει τον Κώστα Παρίσση από τα Υπόγεια Ρεύματα σε ένα ιδιαίτερο μουσικό ταξίδι, την Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2016, στο Θεατράκι Μαγούλας, στα πλαίσια των Αισχυλείων 2016.
Η παράσταση - αφιέρωμα στον Μάριο Τόκα στο Θέατρο Badminton
09.03.2016 10:35
Η πετυχημένη μουσική παράσταση-αφιέρωμα στα τραγούδια του Μάριου Τόκα “Σ' αναζητώ” και την αγάπη του για “τη δική του την πατρίδα, που έχει μοιραστεί στα δυο”, μετά τις 2 μεγάλες sold out συναυλίες στο κατάμεστο από κόσμο Ηρώδειο και στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, έρχεται για δύο ακόμα ξεχωριστές βραδιές τη Δευτέρα 4 και την Τρίτη 5 Απριλίου στο Θέατρο Badminton.