Παρασκευή, 24 Φεβρουαρίου 2017

Ξένια Γαργάλη - Περικλής Μπισκίνης live, στον Ιανό

Ξένια Γαργάλη - Περικλής Μπισκίνης live, στον Ιανό

H PeXeRecords και ο Ianosπαρουσιάζουν την Ξένια Γαργάλη και τον Περικλή Μπισκίνη Live με αφορμή την κυκλοφορία του νέου τους δίσκου "Πλαστελίνη".

 

Η νέα γενιά της μουσικής είναι εδώ, η οκταμελής "πλαστελίνη" δημιουργεί ένα πολύχρωμο μουσικό μωσαϊκό με τις πρωτότυπες συνθέσεις της να αποτελούν πρωτόγνωρες μουσικές εμπειρίες για τα ελληνικά δεδομένα χωρίς να έχουν τίποτα να ζηλέψουν από τον ήχο μεγάλων ορχηστρών της Νέας Υόρκης.

 

Με την Ξένια Γαργάλη να δυναμιτίζει τη σκηνή του Ιανού με την έντονη σκηνική της παρουσία, τη ζεστή και μελωδική φωνή της, τη θεατρικότητα και το πάθος στις ερμηνείες της, η "πλαστελίνη" θα αφήσει το πολύχρωμο μουσικό της στίγμα με funk soul και acid jazz με afro‑ πνευστά έντονους ρυθμούς δεξιοτεχνικά σόλο και jazz αρμονίες τόσο στις πρωτότυπες συνθέσεις του Περικλή Μπισκίνη όσο και στις επιλεγμένες διασκευές για μια ξεχωριστή βραδιά διαφορετική από ότι μας έχει συνηθίσει ο ΙΑΝΟΣ μέχρι σήμερα προκαλώντας μας χαμόγελα ευφορίας και έντονη διάθεση για χορό!

Σχετικές ειδήσεις
Η Μελίνα Κανά live στον Ιανό
10.01.2017 16:40
Η Μελίνα Κανά έρχεται για ένα live το Σάββατο 14 Ιανουαρίου στον Ιανό!
Η Μελίνα Τανάγρη live στον Ιανό
19.12.2016 16:11
Η Μελίνα Τανάγρη για δύο μόνο βραδιές στον Ιανό, θα τραγουδήσει, θα απαγγείλει και θα αυτοσχεδιάσει, σε μία πιο ελεύθερη μουσική παράσταση.
Nuevo guitar: Ο Παναγιώτης Μάργαρης στον Ιανό
11.11.2016 16:57
“Nuevo guitar” είναι ο τίτλος της νέας μουσικής παράστασης που ετοίμασε για το μουσικόφιλο κοινό και θα παρουσιάσει στον Ιανό, ο διεθνούς φήμης Έλληνας βιρτουόζος της κλασικής κιθάρας και συνθέτης, Παναγιώτης Μάργαρης.
Jazz in Time: Η Ναταλία Ρασούλη live στον Ιανό
19.05.2016 13:26
H Ναταλία Ρασούλη σε συνέχεια των εμφανίσεών της, έρχεται στον ΙΑΝΟ στις 26 Μαΐου 2016 για μια παράσταση Jazz 'n' Blues, πραγματοποιώντας ένα μεγάλο ταξίδι στα θρυλικά τραγούδια της Jazz, της Blues αλλά και της Gospel μουσικής.
Επτά τραγούδια βγήκαν βόλτα μες τη νύχτα: Ο Νίκος Ανδρουλάκης στον Ιανό
28.04.2016 14:51
Δύο ξεχωριστές μουσικές βραδιές θα μας χαρίσει ο Νίκος Ανδρουλάκης στον ΙΑΝΟ, στις 21 και 28 Μαΐου 2016.