Δευτέρα, 20 Φεβρουαρίου 2017

Το Τέταρτο Μνημόνιο, έκθεση των σπουδαστών της σχολής Ορνεράκη

Το Τέταρτο Μνημόνιο, έκθεση των σπουδαστών της σχολής Ορνεράκη

Ο ελληνικός λαός δεν αντέχει άλλο. Τα αποτελέσματα του πρώτου και του δεύτερου μνημονίου, είναι πια διεθνώς γνωστό πως δεν απέδωσαν, αλλά αντίθετα εξαθλίωσαν τον ελληνικό λαό, που βιώνει μια νέα κατοχή.

 

Όσο για το επερχόμενο τρίτο, είναι μακρύτερο... Ξέρουμε καλά την γεύση από τα δύο προηγούμενα. Δεν πάει άλλο! Πρέπει να υπάρξει ελληνική απάντηση. Kαι ποια είναι η απάντηση; το Τέταρτο Μνημόνιο, με όρους που προτείνει η ομάδα των σπουδαστών ΟΡΝΕΡΑΚΗΣ Εφαρμοσμένες Τέχνες.

 

 

Για να μάθουν οι ξενέρωτοι Τροϊκανοί πως εκτός απ’ το γκρίζο και την κατάθλιψη, υπάρχουν έννοιες και μέθοδοι που  καταξιώνουν τους ανθρώπους δίνουν χαρά και ελπίδα, όπως: Το χρώμα, το σχέδιο και πάνω απ όλα το χιούμορ!

 

Καλούμε τον ελληνικό λαό να αντιδράσει με την παρουσία του στην έκθεση των σπουδαστών που πραγματοποιείται στην έδρα τους Θήρας 19, Πλατεία Αμερικής στην Κυψέλη. Να είστε όλοι εκεί!

Σχετικές ειδήσεις
Inner Space: έκθεση φωτογραφίας από τους σπουδαστές της σχολής Όραμα
07.09.2016 15:46
Οι σπουδαστές της σχολής φωτογραφικών σπουδών Όραμα διεκδικούν το δικό τους καλλιτεχνικό χώρο στην έκθεση φωτογραφίας Inner Space, από τις 17 Σεπτέμβρη ως την 1η Οκτώβρη στο Thission Lofts της οδού Πειραιώς.
Inspiration 2016: Ομαδική έκθεση σπουδαστών της Σχολής Intergraphics στο Booze
13.06.2016 12:16
Από 22 έως 26 Ιουνίου 2016 θα πραγματοποιηθεί ομαδική έκθεση των σπουδαστών της Σχολής Intergraphics στο Booze :BaseGALLERY και :OVERVIEW-Ikon, με τίτλο Inspiration 2016.
Η ζωή είναι αλλού: έκθεση των σπουδαστών του ΙΕΚ ΑΚΜΗ Θεσσαλονίκη
31.05.2016 12:58
Το ΙΕΚ ΑΚΜΗ και ο Τομέας Φωτογραφίας διοργανώνουν την ετήσια έκθεση των σπουδαστών της σχολής με τίτλο Η ζωή είναι αλλού, και μας προσκαλούν σε μια εκδήλωση που θα είναι γεμάτη δημιουργικότητα.
Έκθεση αποφοίτων και μεταπτυχιακών φοιτητών της Ανωτάτης Σχολής Καλών Τεχνών
30.05.2016 15:59
Το Ελληνικό Φεστιβάλ και η Ανώτατη Σχολή Καλών Τεχνών εγκαινιάζουν την τριετή συνεργασία τους με την έκθεση πτυχιακών εργασιών των φοιτητών της σχολής.
Ο μαγικός κόσμος της καλλιγραφίας: έκθεση στο Κέντρο Πολιτισμού Ελληνικός Κόσμος
13.04.2016 10:04
Το Κέντρο Πολιτισμού Ελληνικός Κόσμος παρουσιάζει από τις 21 Απριλίου 2016 την έκθεση Ο μαγικός κόσμος της καλλιγραφίας, ένα ποιητικό διάλογο Ζωγραφικής & Καλλιγραφίας, από τον Νοτιοκορεάτη εικαστικό JEON, CHAN-DUK.