Δευτέρα, 24 Οκτωβρίου 2016

Αποκλειστικά Γιαννίδης, στο Μουσικό Προαύλιο Badminton

Αποκλειστικά Γιαννίδης, στο Μουσικό Προαύλιο Badminton

Το Μουσικό Προαύλιο Badminton παρουσιάζει τους Ζαχαρία Καρούνη, Ανδριάνα Μπάμπαλη, Απόλλωνα Κουσκουμβεκάκη και Ντορίν Λασκαρίδου, σε μια βραδιά με τίτλο “Αποκλειστικά Γιαννίδης”, την Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2013.

 

Ο Γιάννης Κωνσταντινίδης - Κώστας Γιαννίδης (1903-1984), υπήρξε μία μοναδική περίπτωση «διπλού συνθέτη», καθώς υπηρέτησε με την ίδια συνέπεια, γνώση κι έμπνευση, τόσο τις πολυσύνθετες μουσικές φόρμες όσο και το τραγούδι.

 

Σ’ αυτήν τη συναυλία δύο σημαντικοί τραγουδιστές της νεότερης γενιάς, ο Ζαχαρίας Καρούνης και η Ανδριάνα Μπάμπαλη, μαζί με δύο μουσικούς με γνώση και εμβάθυνση στο έργο του μεγάλου έλληνα συνθέτη, τον μαέστρο και κιθαρίστα Απόλλωνα Κουσκουμβεκάκη και την κιθαρίστρια Ντορίν Λασκαρίδου, θα αποδώσουν τραγούδια του Κώστα Γιαννίδη.

 

«Θα ξανάρθεις», «Συγγνώμη σου ζητώ», «Σ’ αγαπώ γιατί είσαι ο μόνος», «Λες και δεν είν’ αλήθεια», «Μην περιμένεις», «Θα ’ρθω μια νύχτα με φεγγάρι», «Κάποιο μυστικό», « Πόσο λυπάμαι», «Λίγα λουλούδια αν θέλεις στείλε μου», «Λες και ήταν χθες», «Σαν κι απόψε», «Πάμε σαν άλλοτε», «Ξύπνα αγάπη μου».

 

Τραγούδια που πλούτισαν την ιστορία του ελληνικού τραγουδιού, τραγουδήθηκαν και αγαπήθηκαν απ’ όλους.

Σχετικές ειδήσεις
O Jerome Kaluta συναντά την Idra Kayne στο προαύλιο της ΕΡΤ!
07.07.2016 10:24
Η ΕΡΤ σε σύμπραξη με τον Δήμο Αγίας Παρασκευής διοργανώνουν ένα ξεχωριστό «μουσικό καλοκαίρι», ως ανταπόδοση στους πολίτες που από το υστέρημα ή το περίσσεμα τους, χρηματοδοτούν την ύπαρξη και λειτουργία της Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης.
Γκαλά όπερας με Πρωταγωνιστές της ΕΛΣ στον προαύλιο χώρο του ΚΠΙΣΝ
30.06.2016 14:39
Ένα εντυπωσιακό Γκαλά Όπερας, στον προαύλιο χώρο του Κέντρου Επισκεπτών του ΚΠΙΣΝ -μπροστά από το εντυπωσιακό κανάλι- , θα παρουσιάσουν οι πρωταγωνιστές της ΕΛΣ Τάσος Αποστόλου, Βασιλική Καραγιάννη, Μαρία Μητσοπούλου, Δημήτρης Πλατανιάς, Γιάννης Χριστόπουλος, την Κυριακή 3 Ιουλίου στις 20.30.
Ο Steven Wilson live στο Θέατρο Badminton
21.04.2016 14:26
Ο Steven Wilson, ο σημαντικότερος εκπρόσωπος του σύγχρονου progressive ήχου επισκέπτεται για πρώτη φορά την χώρα μας ως solo καλλιτέχνης για μια και μοναδική εμφάνιση στο θέατρο Badminton!
Οι Los Mafiosos live στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο - UpStage
17.02.2016 17:03
Οι Los Mafiosos, η πρώτη μπάντα που παίζει λάτιν μουσική με ελληνικό στίχο αποκλειστικά, θα εμφανιστεί στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο -UpStage τρεις Δευτέρες, 22 και 29 Φεβρουαρίου, και 7 Μαρτίου. Οι Los Mafiosos ανεβάζουν την θερμοκρασία στα ύψη, μέσα στην καρδιά των Αποκρεών! Τρεις βραδιές γεμάτες χορό, κέφι και θετική ενέργεια!
Ο Steven Wilson τον Μάιο live στο Θέατρο Badminton
06.11.2015 10:28
Ο σημαντικότερος εκπρόσωπος του σύγχρονου progressive ήχου επισκέπτεται για πρώτη φορά την χώρα μας ως solo καλλιτέχνης για μια και μοναδική εμφάνιση στο θέατρο Badminton!