Πέμπτη, 23 Φεβρουαρίου 2017

Χρήστος Νικολόπουλος: Της ζωής μου τα τραγούδια, στην Κερατέα

Χρήστος Νικολόπουλος: Της ζωής μου τα τραγούδια, στην Κερατέα

O Χρήστος Νικολόπουλος ταξιδεύει και αυτό το καλοκαίρι σε όλη την Ελλάδα προτείνοντας γνήσια λαϊκές συναυλιακές βραδιές, γεμάτες επιτυχίες που σημάδεψαν την ιστορία του ελληνικού τραγουδιού.

 

Μαζί του οι εξαιρετικοί ερμηνευτές Μιχάλης Δημητριάδης και Ζωή Παπαδοπούλου.

 

Το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου ο Χρήστος Νικολόπουλος εμφανίζεται στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Κερατέας, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων της «Γιορτής Μελιού Κερατέας» που διοργανώνει ο Δήμος Λαυρεωτικής.

 

Ο συνθέτης των αμέτρητων μεγάλων επιτυχιών και βιρτουόζος στο μπουζούκι παρουσιάζει ένα μοναδικό ψυχαγωγικό πρόγραμμα με τραγούδια που όλοι ξέρουμε και αγαπάμε, καθώς και μία επιλογή από τραγούδια μεγάλων λαϊκών δημιουργών όπως ο Γιώργος Ζαμπέτας, ο Βασίλης Τσιτσάνης , ο Απόστολος Καλδάρας κ.α. Ξεχωριστή θέση θα έχουν και τα τραγούδια του Χρήστου Νικολόπουλου που έγιναν διάσημα μέσα από τηλεοπτικές σειρές όπως «Ψίθυροι καρδιάς», «Μη μου λες αντίο», «Στον ήλιο του Αιγαίου» κ.α.

 

Διατηρώντας και συνεχίζοντας την παράδοση του κλασικού λαϊκού τραγουδιού, ο Χρήστος Νικολόπουλος, με τη συνοδεία των εξαιρετικών συνεργατών του, ερμηνευτών και μουσικών, ξεδιπλώνει το ευρύ του ρεπερτόριο με δεξιοτεχνία και έμπνευση, δημιουργώντας μία αυθεντική λαϊκή γιορτή!

Σχετικές ειδήσεις
Ο Χρήστος Θηβαίος live στο Club του Σταυρού του Νότου
26.10.2016 16:35
Ο Χρήστος Θηβαίος παρουσιάζει για τέσσερις Παρασκευές στο Club του Σταυρού τις καλύτερες στιγμές της δισκογραφίας του αλλά και τα καινούρια τραγούδια από το δίσκο «Σιδερένιο νησί».
Ο Χρήστος Νικολόπουλος στις Συναντήσεις με Μουσικούς στον Ιανό
20.10.2016 10:46
Η Τασούλα Επτακοίλη συνομιλεί με τον σημαντικότερο λαϊκό συνθέτη της γενιάς του, Χρήστο Νικολόπουλο την Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2016.
Συναυλία – Αφιέρωμα στον Χρήστο Νικολόπουλο στο Δημοτικό Αμφιθέατρο Αλεξάνδρειας
12.08.2016 12:04
Ο Χρήστος Νικολόπουλος επιστρέφει σε γνώριμα μέρη με σκοπό να μας ταξιδέψει με γνωστές επιτυχίες, συνοδευόμενος από τον Κώστα Μακεδόνα, την Ζωή Παπαδοπούλου και τον Ηλία Μακρή.
Ο Χρήστος Θηβαίος ζωντανά στο Club του Μύλου
11.05.2016 11:12
Ο Χρήστος Θηβαίος έρχεται για μια και μοναδική εμφάνιση το Σάββατο 21 Μαΐου 2016 στο Club του Μύλου, με τις καλύτερες στιγμές της δισκογραφίας του αλλά και καινούρια τραγούδια σε πρώτη παρουσίαση.
Τραγούδια μιας ζωής από τον Γιάννη Σπανό στο Half Note
01.03.2016 12:59
Ο Γιάννης Σπανός θα εμφανιστεί στο Half Note για δύο συναυλίες γεμάτες με Τραγούδια μιας ζωής, την Τετάρτη 16 και Πέμπτη 17 Μαρτίου 2016.