Το Φεστιβάλ Ηλιούπολης παρουσιάζει την παιδική παράσταση της Μαρί Κυριακού με τίτλο “Οι περιπέτειες του Μάικ”, στο Δημοτικό Θέατρο του Άλσους “Δημήτρης Κιντής”, την Πέμπτη 29 Αυγούστου 2013, στις 21.00.

Ο αγαπημένος ήρωας όλων των παιδιών, ο Μάικ ο Φασολάκης, αυτό το καλοκαίρι ταξιδεύει έως την Ηλιούπολη και μοιράζεται με τους μικρούς του φίλους την πιο όμορφη ιστορία!

Η θεατρική παράσταση, «Οι περιπέτειες του Μάικ», είναι βασισμένη στα παραμύθια της Μαρί Κυριακού και είναι γραμμένη από την ίδια. Σκοπό έχει να ταξιδέψει τα παιδιά στον μαγικό κόσμο του Μάικ του Φασολάκη μέσα από μια συναρπαστική ιστορία, γεμάτη τρυφερότητα και αγάπη.

Η παράσταση γνώρισε τεράστια επιτυχία και ενθουσίασε χιλιάδες παιδιά τη θεατρική σεζόν που τελείωσε πρόσφατα. Μέσα από αυτή διασκεδάζουν με την καρδιά τους, γελάνε, τραγουδούν, χορεύουν, γίνονται μέρος του θεατρικού και ταυτόχρονα εισπράττουν σημαντικά μηνύματα. Τα ευφάνταστα κοστούμια, τα πολύχρωμα σκηνικά και η μελωδική μουσική, μαγεύουν τους μικρούς αλλά και τους μεγάλους θεατές. Το ίδιο, και οι ταλαντούχοι ηθοποιοί με τις μοναδικές ερμηνείες τους.

Στον ρόλο του «Μάικ» είναι ο Αργύρης Αγγέλου, στον ρόλο της «Αγάπης» η Βανέσα Αδαμοπούλου, ενώ μεγάλη έκπληξη αποτελεί η φιλική συμμετοχή του Σάκη Ρουβά. Τη μουσική και τα τραγούδια της παράστασης υπογράφει ο Θάνος Παπανικολάου.

Αυτό το καλοκαίρι η παράσταση «Οι περιπέτειες του Μάικ» θα χαρίσει χαμόγελα σε ακόμα περισσότερα παιδιά και δίνει την ευκαιρία στους μικρούς του φίλους να παρακολουθήσουν από κοντά την παράσταση και να γνωρίσουν τις συναρπαστικές του περιπέτειες.

Συντελεστές:
Σκηνοθεσία: Θέμις Μαρσέλλου
Μουσική επιμέλεια – σύνθεση: Θάνος Παπανικολάου
Σκηνικά – κοστούμια: Χριστίνα Κωστέα
Χορογραφίες: Αλέξανδρος Γιαννής

Φιλική συμμετοχή: Σάκης Ρουβάς
Πρωταγωνιστούν: Αργύρης Αγγέλου, Βανέσα Αδαμοπούλου, Βησσαρίων Τσιώνας, Ολυμπία Σκορδίλη, Πάνης Καλοφωλιάς, Νεφέλη Παπαδερού, Μαρία Βασιλάτου.

Παραγωγή: ΦΙΛΟΘΕΑΤΟΝ Ο.Ε
Παραγωγοί: ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ-ΜΑΚΡΙΔΗΣ
Διεύθυνση Παραγωγής:Κατερίνα Καραβάτου