Το Χυτήριο Theatre and Art Cafe θα φιλοξενήσει τους Belleville για μια μουσική βραδιά μαζί με τους Swing Brothers και τους Bowl of Cherries, την Πέμπτη 22 Αυγούστου 2013, στις 21.30.

 

Οι μουσικές τους επιρροές ξεκινούν από την jazz και την blues, το swing του μεσοπολέμου, την μουσική για το θέατρο. Οι Belleville, ξεκινούν το ταξίδι τους προσεγγίζοντας διασκευές αγαπημένων καλλιτεχνών με τον δικό τους μοναδικό τρόπο και ήχο. Πιστεύοντας πως σύμφωνα με την σημερινή μουσική πραγματικότητα, τίποτα δεν μπορεί να είναι πιο σύγχρονο από το ρετρό…σας περιμένουν στον υπέροχο υπαίθριο χώρο του Θέατρου Χυτηριου να χορέψετε , να πιείτε το ποτό σας , να δώσετε μια ξεχωριστή νότα στην καλοκαιρινή Αθηναική νύχτα ..

 

Μαζί τους θα είναι η υπέροχοι Swing Brothers και τα chorus girls “A Bowl of Cherries” από τη σχολή swing Athens Lindy Hop.

 

Δώρα Τσίγκα: Φωνή Λουκάς Γιαννακίτσας : Κόντρα μπάσο & φωνή Ειρήνη Αναστασίου : Tσέλο-μελόντικα & φωνητικά Γιάννης Καφετζόπουλος : Πιάνο-Κιθάρα & φωνητικά Θοδωρής Χριστοδούλου : Tύμπανα Σπύρος Παπαρουλιας και Φώτης Βελέντζας : Video Art